• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim dünden çorba ile patatesli kanat var. Bakcam yemek az gelirse gözüme ya yoğurtlu birşeyler yaparım yanına yada pilav 🤣🤪
Bende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem de 😅😅
Yok izlemedim canım bu akşamda ona bakalım adını aklıma yazayımda 😂😂
İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyor 😅😅

Bende döndüm dolaştım yeşil fasulye ye karar verdim hiç istemesem de 😅😅

İzle kuzum seversin bence ya ben başrol oyuncularıböyle sempatik şapşik oluyor ya çok seviyorum .daha doğal oluyor 😅😅
Afiyet şifa olsun kurabiyem😍 ben çok severim yeşil fasülyeyi normalde ama bu sene hiç isteyerek yemiyoruz bizde onu nedense 😒

Bende öyle seviyorum birde azcık koniklik olsun istiyorum bir filmde valla diğer türlü ruhum daralıyor 😬😬

Biliyorum kız ben de şaka yapıyorumda azcık acaba öylemi düşündün gerçekten diye şeyttim 😬😬
Ordalarmı hiç bilmiyorum ki neresi orası bilmiyorum🤣 ama topluca gitmiştik ben uslu uslu bir ay mapus yattım geldim biryere bulaşmadım mapuslarda🤣🤣
O mapus yok mu o mapuss dediim ya tini ayda yılda bir konu açtın elinde patladı tertmeüz bir ay yattık çıktık perişimmm
stuck-behind-bar.gif

Yok kız sonradan izin verdi o topiğide açtı zaten hatta Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ’ım başında hala 💜
Sadece o sahte hesapları biz farkedemedik o zamanlar
Hala biri arada yazınca elim ayağım titrer perişimm😂😂 biz gümbürtüye gittik ne işimiz olur reklamla şuan hiç ilgilenmiyorum bile
:110:
nervous-scared.gif

O mapus yok mu o mapuss dediim ya tini ayda yılda bir konu açtın elinde patladı tertmeüz bir ay yattık çıktık perişimmm
stuck-behind-bar.gif

Hala biri arada yazınca elim ayağım titrer perişimm😂😂 biz gümbürtüye gittik ne işimiz olur reklamla şuan hiç ilgilenmiyorum bile
:110:
nervous-scared.gif
Ahahaha giflere bittim yaa🤣🤣
Biz masumduk valla ama alnımızın akıyla yattık geldik. Hiç işimiz yokta birde milletün reklamınımı yapcaz ya biz düşmüşüz ne derdine 😑

cat-hiding.gif

Afiyet şifa olsun kurabiyem😍 ben çok severim yeşil fasülyeyi normalde ama bu sene hiç isteyerek yemiyoruz bizde onu nedense 😒

Bende öyle seviyorum birde azcık koniklik olsun istiyorum bir filmde valla diğer türlü ruhum daralıyor 😬😬
Her sene bir olmuyor ya ondandır . Bizde barbunya da öyleydik nasıl severdik şimdi yapacakken sonlara doğru erteliyorum😅😅 bi söz vardır ya bal yiyen baldan usanır diye galiba öyle oluyor

Back
X