- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.665
- 598
Bende halayın aynen yiyenlerin başkaBnde halayim ölürüm bebelere hassas noktam yigenim![]()
❤❤❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende halayın aynen yiyenlerin başkaBnde halayim ölürüm bebelere hassas noktam yigenim![]()
Hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla inşallahEvett kuzumm öyle oldu gün gibi nasıl geçti anlamadım hayırlısıylaa![]()
Sen de arkamdanHadi bakalım sağlıkla kolaylıkla inşallah![]()
![]()
Oyy yerimm seni ben parişim canımız teyzoşumuzIyi bakın yigenlere ben hem teyze hem halayim![]()
Zeytin hasta dündrn beri ateşi düşmüyodu hastaneden geldik
Canım benim allahım kucağına sağlıcakla nasip etsinHe ya takiben geliyorum![]()
Geçmiş olsun canımZeytin hasta dündrn beri ateşi düşmüyodu hastaneden geldik
Sağol canım boğaz enfeksiyonuGeçmiş olsun canım
Allah şifa versin nesi varmış grip mi![]()
Yaaaa geçmiş olsun kuzummm ne dedi doktor önemli birşey yoktur inslalahZeytin hasta dündrn beri ateşi düşmüyodu hastaneden geldik
Boğaz enfeksiyonu dedi kuzum o da kulağına atmışYaaaa geçmiş olsun kuzummm ne dedi doktor önemli birşey yoktur inslalah![]()
Yaaaaa kıyamam offf kulağı da ağrır şimdi kuzumunnnBoğaz enfeksiyonu dedi kuzum o da kulağına atmış![]()
Evet kuzum hep elini kulağına atıyodu. allah razı olsunYaaaaa kıyamam offf kulağı da ağrır şimdi kuzumunnngeçmiş olsun kuzum çabucak iyileşir inşallah
![]()
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçerEvet kuzum hep elini kulağına atıyodu. allah razı olsun
Ah yavrum benim çabucak iyileşin insalalhEvet kuzum hep elini kulağına atıyodu. allah razı olsun
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer![]()
Amin inşallah sağolun kızlarAh yavrum benim çabucak iyileşin insalalh![]()
Çok geçmiş olsun dutumAmin inşallah sağolun kızlar![]()
Oyy yerimm seni ben parişim canımız teyzoşumuz
![]()
Teşekkür ederim paremÇok geçmiş olsun dutum![]()