• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Canım geçmiş olsun rabbim sabırlar versin 😞

teşekkür ederim canım 💙 amin inşallah . rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin 💗

Amin bitanem sende üzülme yıpratma kendini dua et iyi ol sende hastalanırsın ALLAH korusun 💛💙🥰🌹💕
Ahaha aman aman yalnış anlaşılmalara mahal vermeyelim🤣🤣🤣
Perim bi grup var zaten sen ben ne yazarsak yanlış anlıyorlar alıcıları kapali🤣🤣

Amin bitanem sende üzülme yıpratma kendini dua et iyi ol sende hastalanırsın ALLAH korusun 💛💙🥰🌹💕

Perim bi grup var zaten sen ben ne yazarsak yanlış anlıyorlar alıcıları kapali🤣🤣
Aman en iyisi karşılaşmamak o zaman parem biZde yalnış anlayanlara alıcılarımızı kaparız 🤣🤣🤣

Günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Dün dünya mutluluk günüymüş ❤️❤️❤️❤️
Musmustlu günleriniz olsun sağlıkla sıhhatle gönlünüzce inşallah 😍 😍 🥰 🥰
tenor.gif

tenor.gif

@tiniminihaniim
Minnosprenses Minnosprenses
MssPARE MssPARE
@coconatt
Cookiie Cookiie
bir mucizee bir mucizee
@ASSOSyal
Noisy Girl Noisy Girl kız nerelerdesin sen
@Lna16
Jou Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Oooyyyu çatlooğğğuuummm günaydınn🌺

teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. inşallah öyle olur. yarın kontrole gitcem ve düşünüyorum sürekli doktor ne diyecek acaba diye
İnşallah her şey yolundadır canım 🤲
31 yaşında yazıyor vay efendim 18 yaşında birine bu denir mi dediler
Çalış deniyor yaşadıkları yer küçükmüş oku deniyor bir şey diyor
Sığınma evine git polise şikayet et dedim defalarca görmezden geldi
Hatta @ gunces vardi benim demek istediğimi anladı
Neler yazıldı bana tepki verildi tanımıyorum ikisini de ama birini tanıyorum sürekli pesimde ama sürekli sıkıyor bazen beni daral veriyor
Aman gıcıklığına yapıyorlar bazen parem. Hani sen bdv yi bırakmıştın bakim :KK20::KK20:

Uyuyamadım kız 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣
Günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
tenor.gif

tenor.gif

@tiniminihaniim
MssPARE MssPARE
@coconatt
Cookiie Cookiie
bir mucizee bir mucizee
@ASSOSyal
@Lna16
Jou Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Günaydın kurabiyem
Günaydın parem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
tenor.gif
🤣

tenor.gif

tenor.gif

@tiniminihaniim
MssPARE MssPARE
@coconatt
Cookiie Cookiie
bir mucizee bir mucizee
@ASSOSyal