- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy oy bitmez bu işler
Kalkayım ben anca yaparım kaplumba misaliOy oy bitmez bu işleryavaş yavaş yap parem yorma kendini niyetliysen
Kolay gelsin kuzumKalkayım ben anca yaparım kaplumba misali![]()
Yakında milletin bi yeri şişecej kızAma niye
Bal.perisi değiştirdi ama peri kaldı
Minnoş değiştirdi hela yaptı ama minnoş kaldı
Sende kurabiye kalıcan
Yada çatlak
Bence böyle kal![]()
Yiyin beni
Mavi boncuk yapayım mıOğluş anası yap![]()
Kötü kaynana. Cadı kaynanaKaynana adayı![]()
Ahahaha ay o mavi boncuk fikri güzelmişYakında milletin bi yeri şişecej kız![]()
![]()
![]()
Yiyin beni
Mavi boncuk yapayım mıherkese mavi boncuk mu dağıtıyon diye sonra Murtaza emmiler özel mesajımı bassın
Kötü kaynana. Cadı kaynana![]()
Allah iyi etsin canım aminnnBende iyiyim çok şükür tatlım![]()
Keyfiyen tutmamazlik yapmiyorsun ya evlat sahibi olmak icin ugrasiyorsun iste.Hayirlisiyla transferin yapilsin bebeisin sıkıca tutunsun sana da ondansonra ne halin varsa gör ama keseyi kalp atisini duyana kadar yapma hic biseyAyy inşallah kurabiyem
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm![]()
inşallah canım :)Keyfiyen tutmamazlik yapmiyorsun ya evlat sahibi olmak icin ugrasiyorsun iste.Hayirlisiyla transferin yapilsin bebeisin sıkıca tutunsun sana da ondansonra ne halin varsa gör ama keseyi kalp atisini duyana kadar yapma hic bisey
Hepimizi inşallah kuzumAllah iyi etsin canım aminnn![]()
Nolcağı belli olmaz vallaKorkarım hahah![]()
Özgemmm ben regliyim sadece Yasin süresinin 2 ayetini okuyamadım şimdi aklıma geldi yazınca bitince okuyacağım kuzumHepimizi inşallah kuzum![]()
Tamam canım bitince okursun hiç sorun değil buda Allahtan gelen birşeyÖzgemmm ben regliyim sadece Yasin süresinin 2 ayetini okuyamadım şimdi aklıma geldi yazınca bitince okuyacağım kuzum![]()
Şuan 3 kişi regli okuyamıyor sonra.okuma yapicakalarTamam canım bitince okursun hiç sorun değil buda Allahtan gelen birşey
Son regln olsun inşallah![]()