• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ama niye
Bal.perisi değiştirdi ama peri kaldı
Minnoş değiştirdi hela yaptı ama minnoş kaldı
Sende kurabiye kalıcan
Yada çatlak
Bence böyle kal😊🥰😇
Yakında milletin bi yeri şişecej kız 🤣 🤣 🤣 🤪🤪
Gördünmü değiş nickini canımız cekiyor 🤪🤪 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 🤣🤣
Yiyin beni😁😁
Oğluş anası yap 🤣🤣🤣🤣🤣
Mavi boncuk yapayım mı🤣🤣 herkese mavi boncuk mu dağıtıyon diye sonra Murtaza emmiler özel mesajımı bassın🤣🤣🤣
Kötü kaynana. Cadı kaynana 🤪🤣🤣

Yakında milletin bi yeri şişecej kız 🤣 🤣 🤣 🤪🤪

Yiyin beni😁😁

Mavi boncuk yapayım mı🤣🤣 herkese mavi boncuk mu dağıtıyon diye sonra Murtaza emmiler özel mesajımı bassın🤣🤣🤣

Kötü kaynana. Cadı kaynana 🤪🤣🤣
Ahahaha ay o mavi boncuk fikri güzelmiş 🤣🤣

Ayy inşallah kurabiyem 🤗
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo 🤤
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm 🤗
Keyfiyen tutmamazlik yapmiyorsun ya evlat sahibi olmak icin ugrasiyorsun iste.Hayirlisiyla transferin yapilsin bebeisin sıkıca tutunsun sana da ondansonra ne halin varsa gör ama keseyi kalp atisini duyana kadar yapma hic bisey

Keyfiyen tutmamazlik yapmiyorsun ya evlat sahibi olmak icin ugrasiyorsun iste.Hayirlisiyla transferin yapilsin bebeisin sıkıca tutunsun sana da ondansonra ne halin varsa gör ama keseyi kalp atisini duyana kadar yapma hic bisey
inşallah canım :)

Özgemmm ben regliyim sadece Yasin süresinin 2 ayetini okuyamadım şimdi aklıma geldi yazınca bitince okuyacağım kuzum 💖
Tamam canım bitince okursun hiç sorun değil buda Allahtan gelen birşey☺️🤗
Son regln olsun inşallah 🥰

Back
X