- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy vallaha kızzz 3buçuktan beri uyumuşum şini açtım gözümü ve hiçbirşey yapasım yok yapanım da yok duygusala bağladım gene bazen yalnızlık çok kötü kimse gelip koşup birşeyde edemiyo uzaktayızz bu genede bazen insan arıyor ağlıcak duruma geldim şuan
Vallahi temizlik ederdim kuzu gezdim geldim temizlik bakar bana kalk dedim fato
Ah kıyamam kuzum neden öyle oldun sennnnn neden öyle düşündünAyyy vallaha kızzz 3buçuktan beri uyumuşum şini açtım gözümü ve hiçbirşey yapasım yok yapanım da yok duygusala bağladım gene bazen yalnızlık çok kötü kimse gelip koşup birşeyde edemiyo uzaktayızz bu genede bazen insan arıyor ağlıcak duruma geldim şuan![]()
Ohhhh kolay gelsin bebeğimVallahi temizlik ederdim kuzu gezdim geldim temizlik bakar bana kalk dedim fatoyeni oturdum belimi dinlendiriyorum
![]()
Yani bilmiyorumm bugün çok tuğafımAh kıyamam kuzum neden öyle oldun sennnnn neden öyle düşündün![]()
Doğum yaklasiyor ya kuzum insan tuhaf olsun heralde ailen de yok yanındaYani bilmiyorumm bugün çok tuğafım
Cübbeli Ahmet hoca okudu sizi birazdan kendine gelirsin bebekYani bilmiyorumm bugün çok tuğafım
Değilim kuzum bir tutup bir gün tutmayacamOhhhh kolay gelsin bebeğim
Kıyamam yapma kız oruçlu oruçlu gelen giden yok zaten hahahaah bırak dağınık kalsın![]()
Zaman zaman ruh hallerimiz çok değişiyor kuzucum Rabbim göğsünü genişletsin inşAllah Sen bak anne olacaksın minnoşum da üzülmesinYani bilmiyorumm bugün çok tuğafım
Aaaa neden bebeğim ilaç mı alıyorsun çiçeğimDeğilim kuzum bir tutup bir gün tutmayacam![]()
Hahahahahahah çekmem çektiririmm gibi olduDoğum yaklasiyor ya kuzum insan tuhaf olsun heralde ailen de yok yanındaondandır amannn beeee bu gebelerin de hormonu ne çekilmez oluyorsunuz beeeeeeeyaaaaaaaaa
![]()
Cübbeli Ahmet hoca okudu sizi birazdan kendine gelirsin bebek![]()
Evettt çiçeğimm havada kötü buruk ondan öyle oldum belkide acıktımm bennZaman zaman ruh hallerimiz çok değişiyor kuzucum Rabbim göğsünü genişletsin inşAllah Sen bak anne olacaksın minnoşum da üzülmesin![]()
Tövbe estağfurullah geliyo sopaYani bilmiyorumm bugün çok tuğafım
Hahahaa tamam beeeTövbe estağfurullah geliyo sopa![]()
İlaç zaten alıyorum da kötü oluyorum ya baya midem falan bulanıyor ağır oluyor dedim bir gün tutup bir gün tutmayım kışında borçları tutarım dedimAaaa neden bebeğim ilaç mı alıyorsun çiçeğim
Beraber tutaruuuhhhhhİlaç zaten alıyorum da kötü oluyorum ya baya midem falan bulanıyor ağır oluyor dedim bir gün tutup bir gün tutmayım kışında borçları tutarım dedim![]()
Şu bebe doğsun da bakalım ağlamaya fırsat kalıyor muHahahaa tamam beee
Ağlayacağım tuttuu sosyommm![]()
Evet çiçeğim beraber tutacağız Allah izin verirseBeraber tutaruuuhhhhh![]()