• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

e6228f97684f83381d032c719367d250.jpg

ASSOSyal ASSOSyal

Cookiie Cookiie

Minnosprenses Minnosprenses

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

BlueBerry4268 BlueBerry4268

Cemoos Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34 mavikelebek34

coconatt coconatt

Jou Jou

D u t D u t

Wilma11 Wilma11

bir mucizee bir mucizee

Fatmazell Fatmazell

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

Saliha40 Saliha40

Lna16 Lna16

N NesNa

Feminas Feminas

Noisy Girl Noisy Girl

M MaviMabellee

G gunces

PiXiEE PiXiEE

MssPARE MssPARE

S sebbo

Ayyy vallaha kızzz 3buçuktan beri uyumuşum şini açtım gözümü ve hiçbirşey yapasım yok yapanım da yok duygusala bağladım gene bazen yalnızlık çok kötü kimse gelip koşup birşeyde edemiyo uzaktayızz bu genede bazen insan arıyor ağlıcak duruma geldim şuan 🥲🥲

Ayyy vallaha kızzz 3buçuktan beri uyumuşum şini açtım gözümü ve hiçbirşey yapasım yok yapanım da yok duygusala bağladım gene bazen yalnızlık çok kötü kimse gelip koşup birşeyde edemiyo uzaktayızz bu genede bazen insan arıyor ağlıcak duruma geldim şuan 🥲🥲
Ah kıyamam kuzum neden öyle oldun sennnnn neden öyle düşündün 😒

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Vallahi temizlik ederdim kuzu gezdim geldim temizlik bakar bana kalk dedim fato 😂yeni oturdum belimi dinlendiriyorum😍
Ohhhh kolay gelsin bebeğim 🥰😍
Kıyamam yapma kız oruçlu oruçlu gelen giden yok zaten hahahaah bırak dağınık kalsın 🤭🤭🤭🤭

Doğum yaklasiyor ya kuzum insan tuhaf olsun heralde ailen de yok yanında 😐😐🥺 ondandır amannn beeee bu gebelerin de hormonu ne çekilmez oluyorsunuz beeeeeeeyaaaaaaaaa 🤭🤭🤭🤭🤭
Hahahahahahah çekmem çektiririmm gibi oldu 😂😂
Cübbeli Ahmet hoca okudu sizi birazdan kendine gelirsin bebek 🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂
Zaman zaman ruh hallerimiz çok değişiyor kuzucum Rabbim göğsünü genişletsin inşAllah Sen bak anne olacaksın minnoşum da üzülmesin😍
Evettt çiçeğimm havada kötü buruk ondan öyle oldum belkide acıktımm benn 🤤 ama hiçbirşey yapasım yok😒

Back
X