- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Tamam çiçeğimm Allah kabul etsinİnşallah birtanem ben şimdi gideyim kuran okumaya bebeğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çiçeğimm Allah kabul etsinİnşallah birtanem ben şimdi gideyim kuran okumaya bebeğim![]()
Yaaa salişimmm çok üzüldüm ..Dun kv ile kavga ettim beni evden atti kolumdan tutup kocamdan senin yüzünden kovulduk dedi. Agxina geleni söyledi
Yaa Allahım ne kaynanalar varya Allah ıslah etsin böylelerini valahi diyecek söz yok rabbim yardımcın olsun kuzumDun kv ile kavga ettim beni evden atti kolumdan tutup kocamdan senin yüzünden kovulduk dedi. Agxina geleni söyledi
Allah razı olsun meleğimTamam çiçeğimm Allah kabul etsin![]()
Aşkım ben gece gelirim yine kuran okuyayımEvet kuzucum iyi olur o manayla artık içmezsin de![]()
Bende içiyorum maalesef ama severek içiyorumEvet zararlı kuzum malesef
İnşallah bırakıcam birşeyler olunca![]()
Rüyamda gördümbesmelesiz yattım galiba
Yaaa deli kızzz nasıl bir şaka buuuRüyamda gördümbesmelesiz yattım galiba
Ben işte kahvenin yanına birde ağız alışkanlığı sanırımBende içiyorum maalesef ama severek içiyorum![]()
Nesnaaa sana da yakıştıramadım cıksssBende içiyorum maalesef ama severek içiyorum![]()
Gerçek gibiydi ..kiz seni ilahi bende sanıyordum gerçekten hahahahahaha
Ben işte kahvenin yanına birde ağız alışkanlığı sanırım
İnşallah bırakıcam![]()
Yoookkk canım benim hiç niyetim yok seviyorum çünkü elimde değilBen işte kahvenin yanına birde ağız alışkanlığı sanırım
İnşallah bırakıcam![]()
En kötü huyum tatlım öyle düşünNesnaaa sana da yakıştıramadım cıksss![]()
Dutum hayırlısıyla girip çıkacak Allahın izniyle inşallah rabbim yardımcınız olsunBen geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Kendine zarar veriyorsun o yüzden dedim nesnamm hamileyken ne yaptın pekiEn kötü huyum tatlım öyle düşünKimseye zararım yok tek zararım kendime
![]()
Rabbim Şafii ismi şerifiyle Selamet ve Şifa versin İnşaAllah canım. Atlatır Rabbimin izniyle merak etme bizim ailede kalp rahatsızlığı genetik birçok kuzenim gencecik yaşta anjuo oldu açıldı Elhamdülillah gönlünü ferah tutBen geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Allah razı olsun canımDutum hayırlısıyla girip çıkacak Allahın izniyle inşallah rabbim yardımcınız olsun![]()