• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rabbim Şafii ismi şerifiyle Selamet ve Şifa versin İnşaAllah canım. Atlatır Rabbimin izniyle merak etme bizim ailede kalp rahatsızlığı genetik birçok kuzenim gencecik yaşta anjuo oldu açıldı Elhamdülillah gönlünü ferah tut 😔
İnşallah canım allah razı olsun

Rüyamda gördüm :KK70::KK70: besmelesiz yattım galiba

mad-spank.gif

Anlık saliş benn😂😂😂

Ben geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Rabbimin izniyle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alacaksınız canım dutcum hemşireyim ben sormak istiyorum bildiğim kadarı ile yaşınz genç sigara kullanımı beslenme durumu ya da herhangi bir kronik hastalığı var mı

Rabbimin izniyle inşallah hayırlı güzel sonuçlar alacaksınız canım dutcum hemşireyim ben sormak istiyorum bildiğim kadarı ile yaşınz genç sigara kullanımı beslenme durumu ya da herhangi bir kronik hastalığı var mı
Herhangi kronik rahatsızlık yok. Yaşı 35 . Çay ı çok içerdi sigarayla da katmerlerdi. Üstüne işteki stresi de kaymağı oldu😏

Ben geldim uykum yok çocuklar uyudu şükür. Geçmeyen bi gece benim için. Yarın anjuo olacak eşim . Zaman durdu sanki. Hepinizi çok özledim
Ah canım dutum öyle haklısın ki, insanın sevdiklerinin cani yanınca kendi canin daha çok yeniyor.ne saat geçiyor ne boğazından bir lokma. Hayat çok boş anlamsız geliyor. Ama bunada şükür, şuan emin ellerde. Tedavi devam ediyor. Güzel olacak.soylemesi kolay biliyorum ama yaşı genç olduğu için daha güçlü, tedaviye cevap verecek. Rabbim hepimize sınavlar yazdı ,ınş en güzel şekilde geçecek bu günlerde. Rabbim güç kuvvet versin hepinize, bir daha bu günleri yasatmasin ınş 🤲💜

Herhangi kronik rahatsızlık yok. Yaşı 35 . Çay ı çok içerdi sigarayla da katmerlerdi. Üstüne işteki stresi de kaymağı oldu😏
Evet gencecik yaş işte böyle oluyor ya bu stres yaşam standartları herseyimizi etkiliyor. Zamanla sigarayıda azaltır Zaten
Yarına mutlu haber vereceksin bize inşallah🤲🏻❤️

Benim eşimle aynı yaştaa sigaradanda olur herşey olur strest olurr iş stresti zaten herkese yansıtıyo be dutumm hepimiz yaşıyoruz strestt amann iyi olsun inşaallahh yüce rabbimm buda geçecek bitecekk 🤲🤲

Bizde seni çok özledik dut, neşeni , enerjini..
Rabbim şafi ismi ile şifa versin herşey güzel olacak Allah'ın izni ile inşallah 🤲🏻
Dualarımız seninle çiçeğim 🤲🏻🌺

Yoookkk canım benim hiç niyetim yok seviyorum çünkü elimde değil :KK70:
Hahahah 🤣🤣
Yok ben o kadar sevmiyorum çok fazla da içmiyorum canım 🤭🤭🤭
Ama bu illet illa ki yemek sonrası ve kahve yanında aranıyor kör olasıca...
İnşallah bırakırım 🤭🤭🤭
İnşallah sende bırakırsın 🤣🤣🤣🤣♥️

Back
X