• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

shocked-huh.gif

Halaa da gelmemişş MssPARE MssPARE mmm kurabiyeemmm
Tinnosum burdayım bitanesi
Biraz işlerim vardı okumalarım.falan pazara gidicem şimdide
Sen nasılsın tatlisim💕🌹🌼🌿😊🥰

Girdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilim :KK42: göğsüm daralıyo nefes alamıyorum
Ah dut kıyamam sana güçlü ol evlatların seni böyle görmesin 😔🥺
Çok zor Allahım yar ve yardımcınız olsun inşallah hayırlı haberlerle dönmek nasip olsun...

Ayy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydanda 😅😅 tövbe ya

Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeye 😅😅 donsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba 😅 😅

Evett nerde bu parişşşşşş MssPARE MssPARE 😱😱😱😱

İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben 😅😅
Kuku önemliii 😂😂😂

Ayy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydanda 😅😅 tövbe ya

Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeye 😅😅 donsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba 😅 😅

Evett nerde bu parişşşşşş MssPARE MssPARE 😱😱😱😱

İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben 😅😅
Güzel yanları vardı gerçekten baya bende çok alıştım valla🤣🤣

Girdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilim :KK42: göğsüm daralıyo nefes alamıyorum
Yaa 😓😓 Rabbim kolaylığını versin inşallah dutum. Güçlü olman lazım çocukların için. Gönlünü ferah tut inşallah diğer operasyon ile açılır. Tez vakitte şifalar versin inşallah sizlere bağışlasın. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor 😓😓

Back
X