- 25 Ağustos 2019
- 62.412
- 119.759
- 698
- 31
Ben halen yatakta dolanmacaGünaydın kizceler nasılsınız yavriler![]()

Sen napiinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben halen yatakta dolanmacaGünaydın kizceler nasılsınız yavriler![]()
Ben halen yatakta dolanmaca
Sen napiinn
Ohhh bende yatar uyurdum veya yatak keyfi yapardım ama bugün pazar etçem kalktım içer geldim daha yerimden kalkamadım duş alıp çıkacam da popişim kalmayıBende yatak keyfi![]()
Amaannn bide pazaramı gitcen aboovvvOhhh bende yatar uyurdum veya yatak keyfi yapardım ama bugün pazar etçem kalktım içer geldim daha yerimden kalkamadım duş alıp çıkacam da popişim kalmayı![]()
Anam hemsom pazarda şok fiyatları görünce uykun açılır moralin bozulurOhhh bende yatar uyurdum veya yatak keyfi yapardım ama bugün pazar etçem kalktım içer geldim daha yerimden kalkamadım duş alıp çıkacam da popişim kalmayı![]()
Hahahah severim pazara gitmeyAmaannn bide pazaramı gitcen aboovvvpazar beni mahvediyo milletlen birde çarpış falan öff
![]()
gıııııızzzz ne zaman çıkarcan şu çocuuuu gariiiAmiiinn paremm beniimmm
Günaydınn![]()
Dua etiketlerim var yapayım sonra çamaşır makinesi calısıcak dua okumalarım iş çokAmannn napcan kalkıpp yat aşşağaaaa![]()
Pazarr ucuk durumda kuzuu bi tane biber domates yumurta al bari tam menemenlik olurHahahah severim pazara gitmey![]()
Karnıyarık yapcağım akşama dün tüm marketleri gezdim 35 40 lira pazarda belki uygun bulurum diye gitçemAnam hemsom pazarda şok fiyatları görünce uykun açılır moralin bozulur![]()
Hahahahah bilmiyore kuzuu daha 29 haftadayızzz haziran 18 dedi doktor ama hiç belli olmazzgıııııızzzz ne zaman çıkarcan şu çocuuuu gariii![]()
Ovvv seninde işin var neseki zaman geçer elbet yaDua etiketlerim var yapayım sonra çamaşır makinesi calısıcak dua okumalarım iş çok![]()
Hahahaha deli kız ya anacuğumun yaptığı melemenlik konservelerim var kuzumPazarr ucuk durumda kuzuu bi tane biber domates yumurta al bari tam menemenlik olur![]()
Aayy karnıyarıkmıKarnıyarık yapcağım akşama dün tüm marketleri gezdim 35 40 lira pazarda belki uygun bulurum diye gitçem
Vala öyle de olsa böyle de olsa biraz alıp yiyoruz işte napalım Allah bildiği gibi etsin bunları![]()
Patlıcan 30 tl burda ben dün aldımKarnıyarık yapcağım akşama dün tüm marketleri gezdim 35 40 lira pazarda belki uygun bulurum diye gitçem
Vala öyle de olsa böyle de olsa biraz alıp yiyoruz işte napalım Allah bildiği gibi etsin bunları![]()
Amaann kıskanmadımmmHahahaha deli kız ya anacuğumun yaptığı melemenlik konservelerim var kuzum![]()
aboooooop çok az kalmışşşHahahahah bilmiyore kuzuu daha 29 haftadayızzz haziran 18 dedi doktor ama hiç belli olmazz
Ovvv seninde işin var neseki zaman geçer elbet ya
Yap çiçeğim akşama lojman bahçesinde iftar açacağız dedim ya yemekler benden inşallah güzel ederimAayy karnıyarıkmıtamd aeşim kıyma almıştı bugün yapabilirim bi güzel karnıyarık
![]()
Öyle vallahaa kuzu ben bile anlamadımm nasıl ne ara geldik bugünee haftaya perşembeden sonra artık kontroller sıklaşırraboooooop çok az kalmışşş
Pazarda da öyleyse bende içim yana yana alacağım hahahaPatlıcan 30 tl burda ben dün aldım
Içim yana yana