• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohhh bende yatar uyurdum veya yatak keyfi yapardım ama bugün pazar etçem kalktım içer geldim daha yerimden kalkamadım duş alıp çıkacam da popişim kalmayı:KK70:
Anam hemsom pazarda şok fiyatları görünce uykun açılır moralin bozulur 😔😔

Anam hemsom pazarda şok fiyatları görünce uykun açılır moralin bozulur 😔😔
Karnıyarık yapcağım akşama dün tüm marketleri gezdim 35 40 lira pazarda belki uygun bulurum diye gitçem:KK64:
Vala öyle de olsa böyle de olsa biraz alıp yiyoruz işte napalım Allah bildiği gibi etsin bunları:KK12:

Karnıyarık yapcağım akşama dün tüm marketleri gezdim 35 40 lira pazarda belki uygun bulurum diye gitçem:KK64:
Vala öyle de olsa böyle de olsa biraz alıp yiyoruz işte napalım Allah bildiği gibi etsin bunları:KK12:
Aayy karnıyarıkmı 🤤🤤🤤 tamd aeşim kıyma almıştı bugün yapabilirim bi güzel karnıyarık🤤🤤

Patlıcan 30 tl burda ben dün aldım
Içim yana yana

Back
X