• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünden okuman var zaten ben sonra okucak mi etiket yapayım yoksa ayetleri sonramı okuyacaksın ne yazayım balim🥰
Aa dündemi okumamışım ama dün başlamıştı leke zTen okuyamazmışım ben dünden sonrayı okucam bitince Allahın izniyle parem🤗💜

Duyduğumda bakmıştım minnoşla tanıştığım zaman 😂😂 görüyordum ama ben internetim az diye pek takılamıyordum okadar eve internet gelince sardım buraya ben geldim knack ortaya çıktı🤣🤣
Önceden olsaymışınnsende madur olcakmışon demek🤣🤣

Oyyy paremm yaa vallaha öyle güveni sarsmışki sizi bende nebileyim böyle olayları ona göre davranırdım 😂😂
Helal hoş olsun😘😘

Bizim erkek çocuk dogurucak bile seni göbüşlü
cat-love-all.gif

cute-couple-love.gif

Aminn inşallah Nesnamm 🤗😍
Evet bende seviyorum her bakımdam güzel bir şehir ancak memleketimize uzak bu yüzden gitmek istiyoruz eşime kalsa senelerce durabilir burada öylesine çok seviyor🙈 tabii ne demişler doğduğun değil doyduğundur memleketin diye 🥰
Kesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruz 😘 İnşaAllah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim 🤗💖
Ayyy süper o zaman canım evet abla pişirmiş sıcacık getirdi serviste hiç ısıtmadımmm öyle servis yaptım tamam o zaman ben direk kaba koyup dolaba atayım çok teşekkürler kuzum 🎀💜🍒
Afiyetle yemek nasip olsun tatlım 😘💖

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kahkalarla okudum valla ya ne yazmissiniz ama
Okudukça hakkaten Jou Jou Çok çektin bizden be

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK200::KK200::KK200:

Hâlâ diyoruz anlamıyor sütlük diyoruz anlamıyor
Minnoş ses.kaydi yaptı yok diyoruz sesi kalın kesin erkek
Ay ya
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Vay be ne günlerdi aynen şimdi sahura kadar durduğumuz gibi sabaha kadar konuşurduk
Kanka ses kaydı nerden attınız len 😪
Birinden daha şüpheleniyorduk o bayadıe gelmiyor topiğe Jou Jou hatırlıyormusun isim vermeyelimde🤣🤣🤣
Kim Yaaaaaaa söleee🤔

İhlamur ettim bide kuzu biraz şifayı kaptım burnum tıkalı halsizdim duştannsonra iyi geldii
Sıhhatler olsun çiçeğim genizlerin açılmıştır oh misss ıhlamur iç şifa olsun 🥰🥰🥰
Kesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruz 😘 İnşaAllah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim 🤗💖

Afiyetle yemek nasip olsun tatlım 😘💖
Aminnn inşallah canım 🌹🌹🌹😍😍😍😍

Back
X