• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyyy paremm yaa vallaha öyle güveni sarsmışki sizi bende nebileyim böyle olayları ona göre davranırdım 😂😂
Helal hoş olsun😘😘

Bizim erkek çocuk dogurucak bile seni göbüşlü
cat-love-all.gif

cute-couple-love.gif

Aminn inşallah Nesnamm 🤗😍
Evet bende seviyorum her bakımdam güzel bir şehir ancak memleketimize uzak bu yüzden gitmek istiyoruz eşime kalsa senelerce durabilir burada öylesine çok seviyor🙈 tabii ne demişler doğduğun değil doyduğundur memleketin diye 🥰
Kesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruz 😘 İnşaAllah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim 🤗💖
Ayyy süper o zaman canım evet abla pişirmiş sıcacık getirdi serviste hiç ısıtmadımmm öyle servis yaptım tamam o zaman ben direk kaba koyup dolaba atayım çok teşekkürler kuzum 🎀💜🍒
Afiyetle yemek nasip olsun tatlım 😘💖

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kahkalarla okudum valla ya ne yazmissiniz ama
Okudukça hakkaten Jou Jou Çok çektin bizden be

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK200::KK200::KK200:

Hâlâ diyoruz anlamıyor sütlük diyoruz anlamıyor
Minnoş ses.kaydi yaptı yok diyoruz sesi kalın kesin erkek
Ay ya
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Vay be ne günlerdi aynen şimdi sahura kadar durduğumuz gibi sabaha kadar konuşurduk
Kanka ses kaydı nerden attınız len 😪
Birinden daha şüpheleniyorduk o bayadıe gelmiyor topiğe Jou Jou hatırlıyormusun isim vermeyelimde🤣🤣🤣
Kim Yaaaaaaa söleee🤔

İhlamur ettim bide kuzu biraz şifayı kaptım burnum tıkalı halsizdim duştannsonra iyi geldii
Sıhhatler olsun çiçeğim genizlerin açılmıştır oh misss ıhlamur iç şifa olsun 🥰🥰🥰
Kesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruz 😘 İnşaAllah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim 🤗💖

Afiyetle yemek nasip olsun tatlım 😘💖
Aminnn inşallah canım 🌹🌹🌹😍😍😍😍

Back
X