- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
Hahahha aynen iki kez ses kaydı yaptırdıkSesim kalın geliyordu demii bide halbukii sesim inceeoyy allahımm yaaa
Kız hakkını et be elco ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha aynen iki kez ses kaydı yaptırdıkSesim kalın geliyordu demii bide halbukii sesim inceeoyy allahımm yaaa
Öyle birşeydi dimi alla alla kimdiiEvet sende diyordun ama sen sonra samimi olmuştunneyse boşber hadi değişelim konuyu
![]()
Oyyy paremm yaa vallaha öyle güveni sarsmışki sizi bende nebileyim böyle olayları ona göre davranırdımHahahha aynen iki kez ses kaydı yaptırdık
Kız hakkını et be elco ❤![]()
Aa dündemi okumamışım ama dün başlamıştı leke zTen okuyamazmışım ben dünden sonrayı okucam bitince Allahın izniyle paremDünden okuman var zaten ben sonra okucak mi etiket yapayım yoksa ayetleri sonramı okuyacaksın ne yazayım balim❤
Önceden olsaymışınnsende madur olcakmışon demekDuyduğumda bakmıştım minnoşla tanıştığım zamangörüyordum ama ben internetim az diye pek takılamıyordum okadar eve internet gelince sardım buraya ben geldim knack ortaya çıktı
![]()
Özelden yazarımÖyle birşeydi dimi alla alla kimdiiamaaannn neseee iyi güldükk
Duşumu aldım bigüzellll![]()
Oyyy paremm yaa vallaha öyle güveni sarsmışki sizi bende nebileyim böyle olayları ona göre davranırdım
Helal hoş olsun![]()
Tamam sonra okuyacak yazayım balımAa dündemi okumamışım ama dün başlamıştı leke zTen okuyamazmışım ben dünden sonrayı okucam bitince Allahın izniyle parem![]()
Hahahahah galibaaa kızzz başıma gelmeyecekti bunlarrÖnceden olsaymışınnsende madur olcakmışon demek![]()
İhlamur ettim bide kuzu biraz şifayı kaptım burnum tıkalı halsizdim duştannsonra iyi geldiiÖzelden yazarım
Sıhatler olsun canım benim![]()
Ben anlamadım pareeBizim erkek çocuk dogurucak bile seni göbüşlü![]()
![]()
Oyy allahımmm vallahaa hatırlatmayın bağaaa bidahaSana erkek dedik ya çocuk dogurucak dedim![]()
Kesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruzAminn inşallah Nesnamm
Evet bende seviyorum her bakımdam güzel bir şehir ancak memleketimize uzak bu yüzden gitmek istiyoruz eşime kalsa senelerce durabilir burada öylesine çok seviyortabii ne demişler doğduğun değil doyduğundur memleketin diye
![]()
Afiyetle yemek nasip olsun tatlımAyyy süper o zaman canım evet abla pişirmiş sıcacık getirdi serviste hiç ısıtmadımmm öyle servis yaptım tamam o zaman ben direk kaba koyup dolaba atayım çok teşekkürler kuzum![]()
Kanka ses kaydı nerden attınız len![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kahkalarla okudum valla ya ne yazmissiniz ama
Okudukça hakkatenJou Çok çektin bizden be
Hâlâ diyoruz anlamıyor sütlük diyoruz anlamıyor
Minnoş ses.kaydi yaptı yok diyoruz sesi kalın kesin erkek
Ay ya
Vay be ne günlerdi aynen şimdi sahura kadar durduğumuz gibi sabaha kadar konuşurduk
Kim Yaaaaaaa söleee
Sıhhatler olsun çiçeğim genizlerin açılmıştır oh misss ıhlamur iç şifa olsunİhlamur ettim bide kuzu biraz şifayı kaptım burnum tıkalı halsizdim duştannsonra iyi geldii
Aminnn inşallah canımKesinlikle öyle canım benim Rabbim huzur ve sağlık versin hepimiz bir şekilde gurbet yaşıyoruzİnşaAllah hakkınızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim
Afiyetle yemek nasip olsun tatlım![]()
Kuzu sen tanımiyorsunkii söylesekte ne farkedicek bosverKanka ses kaydı nerden attınız len
Kim Yaaaaaaa söleee![]()
Ictim bebişimmSıhhatler olsun çiçeğim genizlerin açılmıştır oh misss ıhlamur iç şifa olsun
Aminnn inşallah canım![]()
Hahahha yaptık ama nasıldı hatırlamıyorumKanka ses kaydı nerden attınız len
Kim Yaaaaaaa söleee![]()
Kuzu sen tanımiyorsunkii söylesekte ne farkedicek bosver