Yaaaâaa bana şimdi kocaman nazar boncuğu:nazar: hakettim kurabiyem 😍
Allah hepimizin neşesini bozmasın bebek aminnn 🤲🏻🌺😍😍😍😍
Aminn Aminn balım 🥰 🥰
Sahurda benim modum
tenor.gif

Buda senin modun
tenor.gif

😅😅

Kendi adı 😅 yani bize tanıttığı 😅 bide Hüseyin demişti vay be cidden Hüseyin miydi acaba

Cemre kim 😳😳

Tinnoşum hayırlısı olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle kavuştursun.
Kuzum unvanına takılma nasibinde varsa normal bir uzm Dr ile de nasip olur.
Yine de içinde kalmasın geldiğinde Mustafa bey ile de görüş
Bu doktorun dediklerini not al. İzleyeceği yolu falan
Bir de Mustafa beye bakarsın o neler yapacak. Nasıl yaklaşıyor falan. Arasında karar verirsin balım
Rabbim doğru kararlar verdirsin inşallah 😍

Aynı ben 😅 sanki tüm tanıdıklarım sülalem kk da toplanmış adım adım yazdıklarımı takip ediyor 🥴 😅😅
Canımmm kurabiyemmm bal kurabiyemmm inşAllah Rabbim pişmanlık vermesin aminn senin dediğin gibi yapıyorum defter tutucam not edilecek bunlar😍😍😍

Ben o yapbozları birleştirince kendimi çok rahat buluyom kuzum😂😂😂 yengeç ruhu mu bu nedir😂😂

Canımmm kurabiyemmm bal kurabiyemmm inşAllah Rabbim pişmanlık vermesin aminn senin dediğin gibi yapıyorum defter tutucam not edilecek bunlar😍😍😍

Ben o yapbozları birleştirince kendimi çok rahat buluyom kuzum😂😂😂 yengeç ruhu mu bu nedir😂😂
Bende öyle düşünüyorum şuradan şunu buradan bunu derken hopp ifşa 😅 yengeç ruhu detaylı düşünmeyi gerektirir 😁

bir mucizee bir mucizee mm mesajını alıntı yaptım ama olmadı bitanem ah keşkee hamiş ayrılsam hayırlısıyla burdan ne sevinirim burdan çılgınca ona alışveriş yaparak dönmek amiinn😍😍
Aşılama değil çiçeğim tüp bebek fiyatı aşılamayla hiç uğraşmam bitti gitti artık

bir mucizee bir mucizee mm mesajını alıntı yaptım ama olmadı bitanem ah keşkee hamiş ayrılsam hayırlısıyla burdan ne sevinirim burdan çılgınca ona alışveriş yaparak dönmek amiinn😍😍
Aşılama değil çiçeğim tüp bebek fiyatı aşılamayla hiç uğraşmam bitti gitti artık
İnşAllah canım müjdeli haner alıp gidersin 🤗💕

Aminn Aminn balım 🥰 🥰
Sahurda benim modum
tenor.gif

Buda senin modun
tenor.gif

😅😅
Bu bennnn tam çılgın 🤣🤣🤣🤣🤣
Kız ben ise giderken de öyleydim sabahın körü insanlar uykusu açılmamış gelir kahve içerlerdi ben pozitif neşe kaynağı dinamik 🤣🤣🤣🤣
Diyorlardı sen enerji içeceği içip mi geliyorsun tövbeler olsun 🤣🤣🤣🤣🤣
Aslında sabah kahve içerdim evden çıkmadan birde yeşil elma hepsi bu 🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X