Valla bilemedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:şarkılarını dinlediğim adam 🤣
Adam gibi çıksın mesela 🤣🤣🤣
Bu adamın hayranı çok kimse birbirini ezmez ve çok aşırı kalabalık olmasın mesela 🤣🤣🤣🤣
Kazasız belasız bir şekilde eve dönmek nasip olur inşallah hahahahaah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kız bütün kötü senaryoları cizdin 😅😅
Düşünüp cekmeyelim böyle kötüleri :KK70: :KK70:
Müthiş eğlenip dön 💃💃💃💃💃

Kızlarrrr oruç açınca konsere gidiyorum haberiniz olsunnnn heee :süslü: :süslü: :süslü: :rapci: :rapci: :rapci:
Lale festivalleri oluyor her yıl 🌷🌷:KK68:
Ve böyle konser veriyorlar buranın sanatçıları geliyor bizim Hande Yener Zeynep bastık gibi 🤣🤣🤣🤣🤣
Pandemi vardı geçen yıl böyle bişiler olmadı bu sene ilk olacak 😍😍😍😍😍😍
İyi eğlenceler balım😍

Kız yapma kız yapma sakin ol şapsik minnoş 🤍
Yapınca bu sefer herşey karışıyor ben seu yaptım liste yaptım ne yapacağım diye akşamdan hazırlayacakları hazırladım sabah yapacaklarımi yaptım öyle yapınca iyi oluyor tavsiye ederim kuzum 😍🥰
Ben de yapayım öyşr çok mantıklı 🤗🥰🥰🥰

Bakma sen minnosun heycan yaptın dediğine o ne yemekler yapıyor döktürüyor
Valla Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye la biliriz neler yaptığını
Minnosprenses Minnosprenses
Yaparım parem biliyorsunda oruç olunca ttadamıyoruz ya ben eksik birşey olmasın istiyorum birde birşey kırıp dökmemek 🤭🤭😂😂😂😂
Amaan bende bişey sandım, parmağını şiklatsa yapar o minnoş 🤭 Minnosprenses Minnosprenses
O rüyamda olur beee assosyallim 😂😂😂 sorun yemwk dwğilde işte iyi ağarlamak 🤗🥰
Off ofd hemde neler yapüyüüü 😋😋🤤🤤🤤🤤
Sizide bekleeim inşallah gelin hep beraber yiyelim 🤗🥰

Amin ablam nas2 neler yapıyorsun 😘
İyiyim tatlım. Ramazan keyfi yaşıyorum. :KK76::KK76:
Sabah uyanınca temiz bir mutfakla karşılaşmak gün boyu gelip gidip ohhh demek ne güzel. :confused:tatil de güzeldi bitti :KK14:kisaca hayat normal seyrinde devam ediyor kuzum. Ben de hep senin güzel haberlerini alayım inşallah. :dua::KK60:

cute-fingers-fixed-cat.gif

Nabersiniz kıslarrr:KK49:

Back
X