Yok kız Balıkesir 😆😆 sahura kadar uyudum 2 gece uyanamadım ac susuz tuttuk dedim uyumayacagım 😂😂😂
Sen nerelerdesin 🥳🥳
Ooo balıkesirrr susurluk ayranı içmiştim esimle didime balayına giderkenn
Bende çerkezköy kuzu evlendim kocişin peşune geldim ailemiz çevremiz istanbulda
Burda birbirimizi yiyoruzz başkad abirşey yok :KK48:

Ooo balıkesirrr susuluk ayranı içmiştim esimle didime balayına giderkenn
Bende çerkezköy kuzu evlendim kocişin peşune geldim ailemiz çevremiz istanbulda
Burda birbirimizi yiyoruzz başkad abirşey yok :KK48:
Ne kadar da bize benzeyen bir cift :KK70:
Benimde ailem arkadaslarım herseyim İstanbul'da biz buralarda canımız sıkıldıkca birbirimizi yiyoruz

Ne kadar da bize benzeyen bir cift :KK70:
Benimde ailem arkadaslarım herseyim İstanbul'da biz buralarda canımız sıkıldıkca birbirimizi yiyoruz
Hahahahaha bazen kızıyorum birşeyee sende herşey kız bana diyo dedim senden başka kimse yok burda bi sen varsın😂😂😂😂

Hahahahaha bazen kızıyorum birşeyee sende herşey kız bana diyo dedim senden başka kimse yok burda bi sen varsın😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 Yaa anlamıyolar işte baska kime kızalım

• Komik
Reactions: Jou
Selaaaaaaammmm kizlarrrrrr ben geldimmmmm 🥰🥰🥰😘😘😘😘😘

Yaaa ne kadar tatlısınız kızlar Allah razı olsun sizden merak etmişsiniz..

Aylar önce bir konuyu eski bir konumu silmişim farketmeden tabi cunki ben silecegim briseyi paylaşmam zaten.. neyse onun için 5 gün ceza aldım.. yanlışlığı açıklamak için kaedesimin hesabindan mine ablaya ulaşmaya çalışınca cezam.iki gün daha uzadı maelssf 😁😁😁 neyse dikkat edin kızlar sakın konu monu silmeyin yalnişlikla filan 😁
Hoşgeldin aman akıllı dur gitme bi yerlere 😊🌻💖💞🌿🌼💕🌸

Hee bol bol dua grubu var kuzum yenilik olarak sende ne var ne yok kız Mayısı actın kacar gibi gittin 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ herkes sok oldu 🤣🤣
Hiç sorma yaaa İnanki en çok sayfayı düşündüm okadar insan yazmış herkes sonuçta destek için gelmiş ben yokummm çok tuhaf oldu işte neyse ki artık geçti.. 😁

Hiç sorma yaaa İnanki en çok sayfayı düşündüm okadar insan yazmış herkes sonuçta destek için gelmiş ben yokummm çok tuhaf oldu işte neyse ki artık geçti.. 😁
Gec olsun güc olmasın 😆😆 oku oku bitmez sadece o sıkıntı kolay gelsin sanaaa :KK70: :KK70:

Back
X