- 27 Mart 2019
- 30.529
- 113.375
- 598
Oyleyimmm ben vallaha size şöyle sarilasimmm varrr
MssPARE
@tiniminihaniim
@Lna16
@bir mucizee
M Mavi Menekse
Nasıl yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyleyimmm ben vallaha size şöyle sarilasimmm varrr
MssPARE
@tiniminihaniim
@Lna16
@bir mucizee
M Mavi Menekse
Ooo balıkesirrr susurluk ayranı içmiştim esimle didime balayına giderkennYok kız Balıkesirsahura kadar uyudum 2 gece uyanamadım ac susuz tuttuk dedim uyumayacagım
Sen nerelerdesin![]()
Ne kadar da bize benzeyen bir ciftOoo balıkesirrr susuluk ayranı içmiştim esimle didime balayına giderkenn
Bende çerkezköy kuzu evlendim kocişin peşune geldim ailemiz çevremiz istanbulda
Burda birbirimizi yiyoruzz başkad abirşey yok![]()
Hahahahaha bazen kızıyorum birşeyee sende herşey kız bana diyo dedim senden başka kimse yok burda bi sen varsınNe kadar da bize benzeyen bir cift
Benimde ailem arkadaslarım herseyim İstanbul'da biz buralarda canımız sıkıldıkca birbirimizi yiyoruz
Hahahahaha bazen kızıyorum birşeyee sende herşey kız bana diyo dedim senden başka kimse yok burda bi sen varsın![]()
Uyuu tabii iyi uykuların olsun
Sabretsinlerr biz herşeyimizi bırakıp geldik amanınnnYaa anlamıyolar işte baska kime kızalım
Ben geldiydim zalim gadin
Anca geldigine göre yoksa sende mi yurtdısıBen geldiydim zalim gadin![]()
Hoşgeldin aman akıllı dur gitme bi yerlereSelaaaaaaammmm kizlarrrrrr ben geldimmmmm
Yaaa ne kadar tatlısınız kızlar Allah razı olsun sizden merak etmişsiniz..
Aylar önce bir konuyu eski bir konumu silmişim farketmeden tabi cunki ben silecegim briseyi paylaşmam zaten.. neyse onun için 5 gün ceza aldım.. yanlışlığı açıklamak için kaedesimin hesabindan mine ablaya ulaşmaya çalışınca cezam.iki gün daha uzadı maelssfneyse dikkat edin kızlar sakın konu monu silmeyin yalnişlikla filan
![]()
Hoşbuldummm canımm İnshaAllah ..Hoşgeldin aman akıllı dur gitme bi yerlere❤
![]()
Yok ben baya yurdun içindeyim hemde tam ortasındayımAnca geldigine göre yoksa sende mi yurtdısı![]()
AnkaraYok ben baya yurdun içindeyim hemde tam ortasındayım![]()
![]()
![]()
![]()
Eee ne yaptin nasılsın mahpusta günler nasıldıHoşbuldummm canımm İnshaAllah ..![]()
Konya yurdun ortası mıymıs iyi iyi KPSS de lazım olur bu bilgi
Hiç sorma yaaa İnanki en çok sayfayı düşündüm okadar insan yazmış herkes sonuçta destek için gelmiş ben yokummm çok tuhaf oldu işte neyse ki artık geçti..Hee bol bol dua grubu var kuzum yenilik olarak sende ne var ne yok kız Mayısı actın kacar gibi gittinherkes sok oldu
![]()
Gec olsun güc olmasınHiç sorma yaaa İnanki en çok sayfayı düşündüm okadar insan yazmış herkes sonuçta destek için gelmiş ben yokummm çok tuhaf oldu işte neyse ki artık geçti..![]()