Kız yapta yorum yap bize öveni çok onunda 😍

Hepimiz aynı eşekler den geçiyoruz canım benim sonu güzel olacak inanıyorum gönülden dualarımda sizinle🤲 Amin tiniminim 🤗🥰
İftardan sonra yorumlıcam görüntü güzel oldu cocom 😍😬

Burda olanlara da diyorum okumak isteyen olursa ya da destek için Kuran'da geçen Enbiya süresinin son sayfası okunacak 3 kez ve 1 Yasin 1 Kenzül arş duası kızlar 😍

Canımm tamam hemen bakarım kusura bakma gözden kaçmış olmalı :KK17: 🥰😘😘😘
Tamam cicim sen bak birde kişi lazım biraz sen oku orda msjlari haberleşiriz 🤣 bende şimdi gidiyorum iftar hazırlığına 🤣🤣🤣🤣
Etiketleme yapmamız lazım birazzz kişi olarak az kişiyiz

Burda olanlara da diyorum okumak isteyen olursa ya da destek için Kuran'da geçen Enbiya süresinin son sayfası okunacak 3 kez ve 1 Yasin 1 Kenzül arş duası kızlar 😍
Canım enbiya son sayfa+yasin + kenzül ars hepsi birden mi hergün okunacak.

Enbiya suresinin son sayfasını geçen sene okumuştuk belli bir sayıya tamamlamıştık sanki. Ben ondan sonraki ay hamile kalmıştım🤭
Geçenlerde aklıma gelmişti yine öyle birşey düzenlesemmi diye bu sene göremedim çünkü. Ama takibini tam yapamam diye emin olup yapmadım ☺️

Sizlere yazarken gözümde yaşla yazıyorum. Birgün Bunları yazacağım aklıma gelmezdi. Her zaman başkalarının güzel sonla biten hikayelerini okudum, duydum çünkü. Hikayemi değil ama hissettiklerimi yazmak istedim

Gerçekten çok zor süreçlerden geçtim bende. Gerek çevre gerek doktorlar gerekse kendi içimdeki bitmek bilmeyen savaşım mahvetti beni. An geldi bitirdim sandım o savaşı an geldi ortasından tekrar başladım herşeye.

Bu süreçte ailem dahil (bilmedikleri için) eşimden başka kimsenin desteğini görmedim. Ameliyat oldum eşim bekledi muayene oldum eşim tuttu elimden. Ağladığım zırladığım dönemlerde yorgun bitap halde eşim imkanı dahilinde birşeyler yapıp kafamı dağıtmaya çalıştı. Allah ondan razı olsun. Eşlerinizden böyle destekler görüyorsanız yılmayın kızlar.

Bazen insanlar öyle acımasızdı ki dillerinin kemiği olmadı. Kimseyi görmek istemediğim zamanlardan geçtim. En uzak yada en yakından hamile haberi duymak üzüyordu beni. Bu üzüntünün nasıl birşey olduğunu ancak yaşayan bizler anlarız kıskançlık üzüntüsü değilde adını koyamadığımız birşey işte.

Yola hep "ileride uğraşmadığım için pişman olmak istemiyorum." diyerek devam ettim. Tam toparlayamadım cümlelerimi anlatacaklarımı belki ama bunları yazmak istedim. Belkide yalnız olmadığınızı bilin istedim. Ben kkyı keşfedene kadar anlatacak kimsem yoktu ve yalnız hissediyordum kendimi.

Biz çok değerliyiz, biriciğiz. Hiç kimse ama hiç kimse bizden daha kıymetli değil şu dünyada. Çocuğumuz olsada olmasa da bu böyle ve kimse değiştiremez bunu. Her anımızın kıymetini sırf bu sebepten daha iyi bilelim inşallah 🤲

Sınandığımızı ve mükafatını bu dünyada alamazsak bile Allahın huzurunda alma ihtimalimizi düşünerek sabredin, tevekkül edin, bol bol dua edin. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmıyor şükürler olsun 🤲 benim dualarım hepinizle kim ne zaman istiyorsa hayırlısını sağlıklısını versin herkese 🤲

@bir mucizee Lna16 Lna16 @tiniminihaniim @Fatmazell @Catlak-kurabiye @Minnosprenses MssPARE MssPARE
başka kim var net olarak bilmediğim için etiketleyemedim.
Beni anlatmış.. yalnız değilmişim

Enbiya suresinin son sayfasını geçen sene okumuştuk belli bir sayıya tamamlamıştık sanki. Ben ondan sonraki ay hamile kalmıştım🤭
Geçenlerde aklıma gelmişti yine öyle birşey düzenlesemmi diye bu sene göremedim çünkü. Ama takibini tam yapamam diye emin olup yapmadım ☺️
Evet kuzummmmm Enbiya süresi son sayfası 😍 1 yasin 1 Kenzül arş dedimmm çok güzel olur düşündüm hepsi bir olsunnnn 😍
1 kişiye 70 tane deniliyor ama o kadar kişi bulup tek tek okumak imkansız canım o yüzden dedik 1 kişi 3 kez Enbiya suresi son sayfasını okusa okumak isteyen kişi sayısına göre değişir sayı kısa zaten çok fazla zaman almaz 🥰
Kenzül arş veya yasin okuyalım demişti biri dedim hadi o arkadaşında dediği olsun öyle yaptık kuzum valla gelirsen çok memnun olurum kuzimmm..
Magimmm dedi bana da Selin yaptık çok kişi gebe kaldı size de yapalım valla ben okurum deyince gaza geldim 🤣
Sende böyle deyince içim kıpır kıpır oldu hadi inşallah nasip olsun hepimize 🌙💜
Ben seni etiketleme yapayım sen bak bu o zaman 🤣🤣🤣🤣

Evet kuzummmmm Enbiya süresi son sayfası 😍 1 yasin 1 Kenzül arş dedimmm çok güzel olur düşündüm hepsi bir olsunnnn 😍
1 kişiye 70 tane deniliyor ama o kadar kişi bulup tek tek okumak imkansız canım o yüzden dedik 1 kişi 3 kez Enbiya suresi son sayfasını okusa okumak isteyen kişi sayısına göre değişir sayı kısa zaten çok fazla zaman almaz 🥰
Kenzül arş veya yasin okuyalım demişti biri dedim hadi o arkadaşında dediği olsun öyle yaptık kuzum valla gelirsen çok memnun olurum kuzimmm..
Magimmm dedi bana da Selin yaptık çok kişi gebe kaldı size de yapalım valla ben okurum deyince gaza geldim 🤣
Sende böyle deyince içim kıpır kıpır oldu hadi inşallah nasip olsun hepimize 🌙💜
Ben seni etiketleme yapayım sen bak bu o zaman 🤣🤣🤣🤣
Bn regl lna

Hergün okunmayacak canım 1 kez sadece okunacak liste de olan arkadaşların isimleri ile bağışlama olacak görmedim kız msjını şimdi dikkatli okuyunca gördüm kız 🤣🤣🤣🤣

Back
X