- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
Anam kız topla kendini benim beynim döndüRuh halim

![]()
Ahahahha gez konyayı gör hanyayı öyle değildi neyse ben ettim oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anam kız topla kendini benim beynim döndüRuh halim
![]()
Ahahahha gez konyayı gör hanyayı öyle değildi neyse ben ettim oldu![]()
Geldiiii kurabiyemmmTiniminimavihanim tinnoşum dua grubundan bildirim geldi dimi
Kuş olup uçmuşlar perişimmmAy benimde dünden beri çamaşırla uğraşıyorum birazdan da kuruyanları toplayımda yazlıkları çıkarıyım kısa bir yıkatıyım
Sahi noldu onlar belli oldumu ne oldukları![]()
Abovvvvv salişimm bom bom olmuş burası
Aslında kütük ya da doğum buralı değiliz ama bildim bileli burda yaşıyozAnammm sende mi leylaaaaa![]()
Bariyy saç basAnam kız topla kendini benim beynim döndü
![]()
Noldi kız
Nerelisin ballimAslında kütük ya da doğum buralı değiliz ama bildim bileli burda yaşıyoz![]()
Hee tamam balım ay emoji bildirimi de kapalı ya biran etikette mi sıkıntı oldu dedim ama çok şükür sıkıntı yokmuşGeldiiii kurabiyemmmherşey kontrol altında
![]()
Yok kuzucummm beğenmiş bir kaç kişidee sıkıntı yokHee tamam balım ay emoji bildirimi de kapalı ya biran etikette mi sıkıntı oldu dedim ama çok şükür sıkıntı yokmuş![]()
Salişe diyoruz o kadar. Şu cümlelerin sonuna emoji koy yoksa çok sert duruyor diyeNe oldu gii![]()
Yok kuzucummm beğenmiş bir kaç kişidee sıkıntı yok![]()
Paremm benim doğum başkaa şehir ama ana baba kütük sivas ama evlenince tabi eşimin kütüğe geçtimNerelisin ballim❤
Kolay gelsinn aşkımmm![]()
Ben çamaşırlara ordan mutfaga gidiyorum görüşürüz çiçeklerim![]()
Konya dendi ondan sordum canım ❤Paremm benim doğum başkaa şehir ama ana baba kütük sivas ama evlenince tabi eşimin kütüğe geçtim![]()
Aaa öyle mi görmedimm bebegimm konyayla bağımız yokKonya dendi ondan sordum canım ❤![]()