Anaaaa uzman eşleri akskkssksk benimki de uzman ve samsunlu 😂😂

Heee Samsun'un dogusundan :KK53::KK53::KK53:

Agahahah olur tabiki artık onun kutugundensin 😂😂😂

Amiinn kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun en hayırlı enn mutlu olacagımız yerlerde görev yapsınlar inşaAllah 💜🤲🏻🤲🏻
Batının en güzel yani dışarda istedigin yerde oturabilmek buranın lojmanlar cok kotu orayı bilmiyorum 🥲🥲

Anaaaa 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 siz simdi nerdesiniz 😂😂 Türkiyenin hangi ucunde

Gel sarılalım hep beraber :KK74::KK74: Fatmazell Fatmazell
ohaaa bunlar da hemşo

Ahh ya diyarbakır yazmadık çıkmazdı da gerçi biz ayrı düştük kuzum kötü yer çıktı ev lojman bulamadık ben kendi annemde kalıyorum o yüzden ☹️☹️
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi yerlere tayin olursunuz kuzumm sıkma canını sağlık olsunda gerisi bir şekilde gelir :KK36:
Heee Samsun'un dogusundan :KK53::KK53::KK53:

Agahahah olur tabiki artık onun kutugundensin 😂😂😂

Amiinn kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun en hayırlı enn mutlu olacagımız yerlerde görev yapsınlar inşaAllah 💜🤲🏻🤲🏻
Batının en güzel yani dışarda istedigin yerde oturabilmek buranın lojmanlar cok kotu orayı bilmiyorum 🥲🥲

Anaaaa 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 siz simdi nerdesiniz 😂😂 Türkiyenin hangi ucunde

Gel sarılalım hep beraber :KK74::KK74: Fatmazell Fatmazell
Oyyy kucak dolusu sarıldım hemde hepinizeee :KK74::KK60:

Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi yerlere tayin olursunuz kuzumm sıkma canını sağlık olsunda gerisi bir şekilde gelir :KK36:

Oyyy kucak dolusu sarıldım hemde hepinizeee :KK74::KK60:
Amiiiin kuzumm inşaAllah busene lojman çıkarsa temmuzda evi taşıcaz ben de nasip olur da doğurursam bikaç ay sonra yani seneye mart falan giderim yanına ❤️❤️

Kuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördüm 🤣🤣 simdi de kus gribi getiriyolar sanırım
Maske takan yok ki bi tek ben takıyorum komedi gibi
12 Eylül 🤣🤣 2019 da mı evlendin 😂

🤣🤣🤣 İcimiz dısımız ottt olduu

Su an en az 2 senemiz var o da cıkarsa cıkmazsa daha uzun 😂😂
O yuzden diyorum ya dogudan gelenler burayı begenmiyor köy gibi dusun su an horoz sesi geliyor mesela 🤣🤣🤣
Sen gurbette oldugun icin mi gitmek istiyorsun 🥲🥲
Hahahahahaha evet ot oldu bezdum da yaaaa

1eylül 2019 cano

Başlarım kuş gribine haaaa totolarına girsin🙄

Back
X