- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Profile yaz cıkarŞurdan kendime bir arkadaş bulursam iyi olcak yok mu diyarbakırda yaşayan asker eşiii![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Profile yaz cıkarŞurdan kendime bir arkadaş bulursam iyi olcak yok mu diyarbakırda yaşayan asker eşiii![]()
![]()
Anaaaa uzman eşleri akskkssksk benimki de uzman ve samsunlu![]()
ohaaa bunlar da hemşoHeee Samsun'un dogusundan
Agahahah olur tabiki artık onun kutugundensin
Amiinn kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun en hayırlı enn mutlu olacagımız yerlerde görev yapsınlar inşaAllah
Batının en güzel yani dışarda istedigin yerde oturabilmek buranın lojmanlar cok kotu orayı bilmiyorum
Anaaaasiz simdi nerdesiniz
Türkiyenin hangi ucunde
Gel sarılalım hep beraber![]()
Fatmazell
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi yerlere tayin olursunuz kuzumm sıkma canını sağlık olsunda gerisi bir şekilde gelirAhh ya diyarbakır yazmadık çıkmazdı da gerçi biz ayrı düştük kuzum kötü yer çıktı ev lojman bulamadık ben kendi annemde kalıyorum o yüzden![]()
Oyyy kucak dolusu sarıldım hemde hepinizeeeHeee Samsun'un dogusundan
Agahahah olur tabiki artık onun kutugundensin
Amiinn kuzum hepimizin hakkında hayırlısı olsun en hayırlı enn mutlu olacagımız yerlerde görev yapsınlar inşaAllah
Batının en güzel yani dışarda istedigin yerde oturabilmek buranın lojmanlar cok kotu orayı bilmiyorum
Anaaaasiz simdi nerdesiniz
Türkiyenin hangi ucunde
Gel sarılalım hep beraber![]()
Fatmazell
Hahaha gel senide pro edek 50 tlcikkendimi kırmızı prolar içinde kaybolmuş hisseidyore![]()
Yiaaaaaaa sarılalımmmmmm kaderdaş sayılırızzz
Ahahahahahaah aynen hemşo çıktıkohaaa bunlar da hemşo
Amiiiin kuzumm inşaAllah busene lojman çıkarsa temmuzda evi taşıcaz ben de nasip olur da doğurursam bikaç ay sonra yani seneye mart falan giderim yanınaÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi yerlere tayin olursunuz kuzumm sıkma canını sağlık olsunda gerisi bir şekilde gelir
Oyyy kucak dolusu sarıldım hemde hepinizeee![]()
İnşallah çiçeğim hakkınızda hayırlısı olsunAmiiiin kuzumm inşaAllah busene lojman çıkarsa temmuzda evi taşıcaz ben de nasip olur da doğurursam bikaç ay sonra yani seneye mart falan giderim yanına![]()
Ohaaa eveetttohaaa bunlar da hemşo
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah daha iyi yerlere tayin olursunuz kuzumm sıkma canını sağlık olsunda gerisi bir şekilde gelir
Oyyy kucak dolusu sarıldım hemde hepinizeee![]()
Yiaaaaaaa sarılalımmmmmm kaderdaş sayılırızzz
Ahahahahahaah aynen hemşo çıktık![]()
Amiiiin gülümmmİnşallah çiçeğim hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Ayyy evett çok dua ediyorum kızzz kocam adapazaralı amaa burnu rizeliler gibiahahah çocun da sana benzesin![]()
34tl cik kan bedelim oluyo her hafta 2 defaHahaha gel senide pro edek 50 tlcik![]()
Hahahahahaha evet ot oldu bezdum da yaaaaKuzzuu bu cinlilerde bi yerde kus gribi tespit etmişler bugun sabah haberlerde gördümsimdi de kus gribi getiriyolar sanırım
Maske takan yok ki bi tek ben takıyorum komedi gibi
12 Eylül2019 da mı evlendin
İcimiz dısımız ottt olduu
Su an en az 2 senemiz var o da cıkarsa cıkmazsa daha uzun
O yuzden diyorum ya dogudan gelenler burayı begenmiyor köy gibi dusun su an horoz sesi geliyor mesela
Sen gurbette oldugun icin mi gitmek istiyorsun![]()
Adapazarı da Karadeniz sayılır deerrmişimAyyy evett çok dua ediyorum kızzz kocam adapazaralı amaa burnu rizeliler gibi![]()
BeeennAmeliyat olan kimdi ben de ameliyat oldum karadenizli değildik ama![]()
![]()
Hahahaha aynı ben bende döverek mıncırlayarak severimm kSevdim sevdim birtanem ama yerden yere vurup sevdim![]()
![]()
Agahahahja girsssiinn valaa yettteerrHahahahahaha evet ot oldu bezdum da yaaaa
1eylül 2019 cano
Başlarım kuş gribine haaaa totolarına girsin![]()
Evettt karadenizli sayılırr doğru bide giresundanda gelme karışık bunlarınAdapazarı da Karadeniz sayılır deerrmişim![]()