- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
Her yer buzBenim misafirler gitti temizlik yapıyorum canım havalar soğuk üşüye üşüye is yapiyorum

Kolay gelsin canım cok da sıkma kendini birazcıkın da dinlen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her yer buzBenim misafirler gitti temizlik yapıyorum canım havalar soğuk üşüye üşüye is yapiyorum
He ya parişim herkes aynı anda kaybolduNazar oldu bi dua okuyup tütsü yapalım buraya![]()
İyiym balım sen ne yapıyorsun bakalım anneciğinin yanındasın dimiİyiyiimm parişim sen nasılsın
İyi misiniz kızceler nasıl gidiyor
Aynen şöyle iyi bir dürtme olsun ama hatta herkes birbirini dürtsünHe ya parişim herkes aynı anda kaybolduherkes tatilde galiba
pazartesi dürtelim bi
İyiyim bende balliiimm evet annişimin yanındayımİyiym balım sen ne yapıyorsun bakalım anneciğinin yanındasın dimi![]()
Hahah aman arada unuttuklarımız olmasın parişAynen şöyle iyi bir dürtme olsun ama hatta herkes birbirini dürtsün![]()
Ohh miss gibiİyiyim bende balliiimm evet annişimin yanındayımpek mesudum
![]()
2 hafta insallah bir aksilik olmazsaOhh miss gibikaç gün kalacaksın canım
Allahtan elti görümce yok benimkiler yeterince geriyor bide onlar olsaydi allah mafazaHahah aman arada unuttuklarımız olmasın parişşimdi eltisine kvsine kızan tribi bize atar
![]()
Oo süpermiş o zaman canım2 hafta insallah bir aksilik olmazsa![]()
Hahha parişim eltisiz görümcesiz gönlünce bir kısmet olsun. Mümkünse kp kv de olmayabilirAllahtan elti görümce yok benimkiler yeterince geriyor bide onlar olsaydi allah mafaza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hhahahha aynen çekirdeksiz üzümHahha parişim eltisiz görümcesiz gönlünce bir kısmet olsun. Mümkünse kp kv de olmayabilirher türlü kabuldür
![]()
Evet kuzum 1 bucuk sene oldu evleneli ilk defa böyle rahatca kalabilicem heyecanlıyımOo süpermiş o zaman canım![]()
doya doya hasret giderin. Aksiliklere söyle uzak dursun anacımın yanındayım de
![]()
HahahHhahahha aynen çekirdeksiz üzüm![]()
Evet kuzum 1 bucuk sene oldu evleneli ilk defa böyle rahatca kalabilicem heyecanlıyım![]()
Keşke elti olmasin deseymisinHahahben bekarken öksüz yetim oğlan alcam derdim
sonuç mu
Alamadım![]()
![]()
![]()
Hahha ya onu çok istedim aslında manyak gibi kafama mıçımKeşke elti olmasin deseymisin![]()