Sizin ve annelerinizin
Anneler gününüz kutlu olsun Canoskolar aşkoşkolar hayatımlar tatliskolar fistikoskolar herseyimkoskolar
💖🌸💕🌼⚘❤💞💜🌹🌻🌿😘🥰🌼🌸💕⚘❤💜💜
flowers-roses.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
D u t D u t
@B O Z A
bir mucizee bir mucizee
Fatmazell Fatmazell
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Saliha40 Saliha40
Lna16 Lna16
N NesNa
Feminas Feminas
Noisy Girl Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE PiXiEE
My_Moonlight06 My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte karamel Latte

Öyle tabii sizinde imtihanızz bu doktorda bilmiyo nerden bilsin olsun sen sağlıcakla kucağına allda kuzumm öyle bi geçiyorki zaman tamam çok zor seni çok iyi anlıyorumm ama eşinde ekmek parası için çalışıyor onunda mesleği o 😘 rabbimm kolaylığını verirr sen bi tane şeyi istersin o 2 tane verir 🤩
Aynen kuzum zaman hızlı geçiyor vallaha elden gelen dua etmek sadece ben de ediyorum ❤️❤️
Nerdesiniz simdi kuzu 💕
Rabbim bebeginizin sansına birleştirsin inşallah sizi 😘🥰

Bir de hayır tek giden sen değilsin bence bu garipsencek bir durum da değil. Benim esimde uzman her zaman izin alamıyor bende bircok kez tek gidiyorum hastanelere hic garipseme 💕💕 onlar abartmıs doktora neymiş tek geldigin

😘😘😘😘😘
Ben annemin yanında kalıyom kuzum babam hariç herkes çalışıyo o hasta ben de evde kedimizleyim🥰
Benim de diğer randevularda başıma gelmedi ama gebelik takibi diye sanırım garipsedi bende onun garipsemesini garipsedim tek ben miyim yani tek gelen herkesin mi eşi izin mi alıyor hafta içi çok saçma neyse durumu ögrendi zaten söyledim o da biraz utandı sordugu için kıyamam
kıyamm sana kuzum benimm

hiç öyle düşünüp sıkma canını
gönül isterki eşle gidebilesin ama iş durumu olmuyoki maalesef

bak bende yıllardır hep çok zaman tek oluyorum
hatta sekreter kız diyor eşin yokken çok gergin oluyosun eşin varken daha pozitif oluyosun diyo

destek tabi yanında hissediyorsun

ama önemli olan sizin sağlığınız iyi olmanız
Evet çok haklısın kuzum tam da dediğin gibi oluyor 🥰 inşaAllah sağlıklı olalımm başı zor ama sonu güzel olacak inşaAllah 😍😍

Hepsi gebe kalasıcalar😅😅
Ahahahaha amiiiiiiinn😍😍😍

Back
X