- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Ohh maşallah maşallah canımHerhangi bi renk olur
Çok şükür daha iyi kurabiyembugün hava almaya çıktık hava güzeldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh maşallah maşallah canımHerhangi bi renk olur
Çok şükür daha iyi kurabiyembugün hava almaya çıktık hava güzeldi
Pöff seninde mi çamaşır gününBendee seniii yirimmmm kiii kurabiyemBugün dinleniyorum yataktayım çıkamadım hala çiçeğimm çamaşır günü bugün bıhtıkk yaa bıktıkkkk
![]()
Te allam seni sapsik yaa
Kurabiyem pazar akşamı kayınvalidem rahatsızlanmıştı acile gittik ondan beri gidip geliyoruz işte tansiyonu yüksekte birde safrakesesinde taş varmış ameliyat olcak işteAyy çok güzelözellikle sarıya bayıldım
Hani Bi dr daha vardı ya daha önce gittiğin ben onda transfer oldun sandım balım
Hayırdır kız ne hastanesi
![]()
Tam yaz şarkısı eğlenceli coşkulu ver coşkuyu haydiiiıacın sesleri
Kalkın ayağa iki ileri bir geri haydiiiiii danssssss
Herkesi çok özledim gelin hele nerdesiniz kizlarrrrrrr
ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte
Ay geçmiş olsun Özgem yaaaa Allah acil şifa versin kuzumKurabiyem pazar akşamı kayınvalidem rahatsızlanmıştı acile gittik ondan beri gidip geliyoruz işte tansiyonu yüksekte birde safrakesesinde taş varmış ameliyat olcak işte
Amin canım benim Allah gecicisini versin buna şükür biz daha kötü birşey olur diye korktukAy geçmiş olsun Özgem yaaaa Allah acil şifa versin kuzum![]()
Günaydın günaydın günaydınnn ballar, badem şekerlerii
Güne bombeee enercii ile uyanın bakimmm
Haydii sallayalımm dünyayı
İviittt bombeyi atıp ben kaçıyorum temizliğe
Tabisi önce kahvaltı
@tiniminihaniimCookiie
Lna16
MssPARE @Minnosprenses @coconatt @bir mucizee
Ballikabak @Fatmazell @D u t
ASSOSyal @mavikelebek34 @BlueBerry4268 @karamel Latte @My_Monlight06 @Tweety Bird @Saliha40 @ozo1907 @Mabellee @Jou @NesNa
Yaaaaaaaaa paremmmmmm ne güzel şeyler söylemişsin öyle yerim seniiiiiiiASSOSyal ....kirazlım ballim kibarim
❤
Cookiie perim fıstığım tatlı sohbetim bal boregim
@Minnosprenses lokma tatlım prensesim sütlü kahvem❤
Catlak-kurabiye kurbikim dostum tatlıların en tatlısı lokumun❤
@BlueBerry4268 sen nerelerdesin kibarım nazikim
@Cemoos komşum seslensem koşup gelenim sevimli karşı alt üst komşum b4nim belli lokmam
@yagmurdansonra caniskom nazik naifim
@mavikelebek34 kader ortağım en bekarım sevimli tatlı arkadaşım⚘
@coconatt kokom fıstıklı muhallebim iyikim
@Jou elcomm ateşli sevimli karad3niz gibi dalgalı hamsi kusum⚘
@D u t dutum enerjik tatlı dilli zeytinimin anası tatlı kadın seni seviyoreee
@B O Z A yine yoksun merak ediyorum acaba ailenle nasıl oldun
@bir mucizee mucommm sevimli casperim tatlı badem şekerim benim
@Fatmazell memleket kokulum anamın adı tatlıların en serbetlisi
@tiniminihaniim esrosum tinnosum iyiki tanıdığım güzel yüreklim kalbi güzelim baklavam kırk katim⚘
@Saliha40 salisim şeytan tüylüm sessizce gelio gidisini yerim kuzuların sessizligimm⚘
Lna16 lenam iyiki tanıdığım yüreği kocaman kalbi pırlanta arkadaşım kıbrıs tatlım benim
⚘
@NesNa nesnam sessizim nazikim kibarım sevimli tatli dillim künefe benim⚘
@Feminas hemsom çok g3lmiyorsun aramıza hemsom ama kalpler bir gonyali katmerim benim⚘
@ozo1907 ozom akli basında herkese yetişen topigimin ablası iyi yürekli arkadaşım bademli kurabiy3m benim❤
@Mabellee mabem iyiki tanıdığım ince ruhlu dili dualim kedi dilli tatlım benim❤
@PiXiEE dua arkadaşım güzel yüreklim kibar arkadaşım
@My_Moonlight06 faslım ban bitti mi enerjisi guzel tatliskoskomm benim
@Tweety Bird öznurum tatlım sohbetini seni severim sıcacık enerjik arkadaşım bol sütlü gullacim brnim⚘
@karamel Latte yeni aramıza gelen dayağa lafa maruz kalan ama bizle olan sevimli arkadaşım benim![]()
Haklısın kuzum daha kötüsü de olabilirdi Allah korusun ÖzgemAmin canım benim Allah gecicisini versin buna şükür biz daha kötü birşey olur diye korktuk![]()
Evet selinim Allah korusun kimseye kötü hastalık vermesin inşallahHaklısın kuzum daha kötüsü de olabilirdi Allah korusun Özgem![]()
Aminnn inşallah periiiiiimmmmEvet selinim Allah korusun kimseye kötü hastalık vermesin inşallah![]()
İyiyim şükür kuzum nasıl olayım işte evde orda burda koşturuyorum birde abimin düğünü var ya ona koşturuyoruzAminnn inşallah periiiiiimmmm
Nasılsın fıstıkımmmm bayadır görüşemedik![]()
Oh oh desene fulll doluyumİyiyim şükür kuzum nasıl olayım işte evde orda burda koşturuyorum birde abimin düğünü var ya ona koşturuyoruz
Sen neler yapıyorsum nasılsın![]()
Yaa çok geçmiş olsun canım. Safra ameliyatı kolay oluyor inşallah sağ salim kolayca atlatırKurabiyem pazar akşamı kayınvalidem rahatsızlanmıştı acile gittik ondan beri gidip geliyoruz işte tansiyonu yüksekte birde safrakesesinde taş varmış ameliyat olcak işte
Pöff emilasyonu demeyeydinOyyy bu ne enerciii anammmmm
Ben de odamı toplucam 1haftadır elim gitmiyo yaz geldi tişörtler ütülenecekk birikti valla yaz demek zulüm demek sürekli epilasyon ve ütü demek![]()
Kız maşallah ben memleketimde bu kadar arkadaşlar bulamıyorumOh oh desene fulll doluyum
Gez kuzum gezzz yaz geldi kimse tutamaz bizi evde
Valla bende ful dışardaydımmm kuzum kızlarla buluştuk felan bayramda yalnız geçmesin diye herkesde toplandık bayram günü yaptık 4 gün
Dünde misafirim vardı bugün yine arkadaşta idim daha yeni geldim
Ramazan acısını çıkartıyorum
Kadınlara gezme olsunnnn bahane çok hahajajaja
Düğün ne zaman bebiş![]()
Oo maşallah canım benim ya gez tabi oraların tadını çıkar gez tozOh oh desene fulll doluyum
Gez kuzum gezzz yaz geldi kimse tutamaz bizi evde
Valla bende ful dışardaydımmm kuzum kızlarla buluştuk felan bayramda yalnız geçmesin diye herkesde toplandık bayram günü yaptık 4 gün
Dünde misafirim vardı bugün yine arkadaşta idim daha yeni geldim
Ramazan acısını çıkartıyorum
Kadınlara gezme olsunnnn bahane çok hahajajaja
Düğün ne zaman bebiş![]()
Evet canım çok şükürki öyle ama bizimki çok korkuyor iğne olmaktan bile korkan insanYaa çok geçmiş olsun canım. Safra ameliyatı kolay oluyor inşallah sağ salim kolayca atlatır![]()