Ayy çok güzel 😍 özellikle sarıya bayıldım 😍😍

Hani Bi dr daha vardı ya daha önce gittiğin ben onda transfer oldun sandım balım

Hayırdır kız ne hastanesi

😅😅
Kurabiyem pazar akşamı kayınvalidem rahatsızlanmıştı acile gittik ondan beri gidip geliyoruz işte tansiyonu yüksekte birde safrakesesinde taş varmış ameliyat olcak işte

Tam yaz şarkısı eğlenceli coşkulu ver coşkuyu haydiiiı :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:acın sesleri
Kalkın ayağa iki ileri bir geri haydiiiiii danssssss :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Herkesi çok özledim gelin hele nerdesiniz kizlarrrrrrr :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t
@B O Z A
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16 Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
@karamel Latte

Ohhhhh yandan yandannnn paremmmm:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Valla dışardaydımmm păremm şimdi geldim eve bende seni çok özledimmmmm muahhhhhhhh:KK30::KK30::KK30::KK30::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK23::KK23::KK23::KK23::KK15::KK15::KK15::KK15::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Kurabiyem pazar akşamı kayınvalidem rahatsızlanmıştı acile gittik ondan beri gidip geliyoruz işte tansiyonu yüksekte birde safrakesesinde taş varmış ameliyat olcak işte
Ay geçmiş olsun Özgem yaaaa Allah acil şifa versin kuzum🤲🏻🌷

Günaydın günaydın günaydınnn ballar, badem şekerlerii🥰🥰😍😍
Güne bombeee enercii ile uyanın bakimmm😍😍
Haydii sallayalımm dünyayı :KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
İviittt bombeyi atıp ben kaçıyorum temizliğe :temizlik::temizlik::temizlik:
Tabisi önce kahvaltı :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

@tiniminihaniim Cookiie Cookiie Lna16 Lna16 MssPARE MssPARE @Minnosprenses @coconatt @bir mucizee Ballikabak Ballikabak @Fatmazell @D u t ASSOSyal ASSOSyal @mavikelebek34 @BlueBerry4268 @karamel Latte @My_Monlight06 @Tweety Bird @Saliha40 @ozo1907 @Mabellee @Jou @NesNa

Oyyy bu ne enerciii anammmmm😍😍🤣🤣
Ben de odamı toplucam 1haftadır elim gitmiyo yaz geldi tişörtler ütülenecekk birikti valla yaz demek zulüm demek sürekli epilasyon ve ütü demek :KK70:

ASSOSyal ASSOSyal ....kirazlım ballim kibarim🍒🍒🍒🍒🍒💜
Cookiie Cookiie perim fıstığım tatlı sohbetim bal boregim 🤗🤗🤗😊😊💖
@Minnosprenses lokma tatlım prensesim sütlü kahvem☕☕💖😊🤗🤗💜
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye kurbikim dostum tatlıların en tatlısı lokumun❤💜💕💞
@BlueBerry4268 sen nerelerdesin kibarım nazikim💞💕💜
@Cemoos komşum seslensem koşup gelenim sevimli karşı alt üst komşum b4nim belli lokmam💜🌿🌸🌻
@yagmurdansonra caniskom nazik naifim 🌻🌸🌿💜💕
@mavikelebek34 kader ortağım en bekarım sevimli tatlı arkadaşım 💕💜💖🌹
@coconatt kokom fıstıklı muhallebim iyikim 🌹💖💜💕
@Jou elcomm ateşli sevimli karad3niz gibi dalgalı hamsi kusum 🤣🤣🤗😊🌹
@D u t dutum enerjik tatlı dilli zeytinimin anası tatlı kadın seni seviyoreee 💕💞🥰😘
@B O Z A yine yoksun merak ediyorum acaba ailenle nasıl oldun 😔😔
@bir mucizee mucommm sevimli casperim tatlı badem şekerim benim ⭐⭐🌻😊🤗😘
@Fatmazell memleket kokulum anamın adı tatlıların en serbetlisi 💞💕🌹😘🤗😊
@tiniminihaniim esrosum tinnosum iyiki tanıdığım güzel yüreklim kalbi güzelim baklavam kırk katim😘😘🥰🌹💕💞
@Saliha40 salisim şeytan tüylüm sessizce gelio gidisini yerim kuzuların sessizligimm💞💕🌹🥰😘
Lna16 Lna16 lenam iyiki tanıdığım yüreği kocaman kalbi pırlanta arkadaşım kıbrıs tatlım benim 😘🥰🌻⭐⭐⭐💜💜
@NesNa nesnam sessizim nazikim kibarım sevimli tatli dillim künefe benim 💜🥰😘😘🌻
@Feminas hemsom çok g3lmiyorsun aramıza hemsom ama kalpler bir gonyali katmerim benim😘🥰💜
@ozo1907 ozom akli basında herkese yetişen topigimin ablası iyi yürekli arkadaşım bademli kurabiy3m benim💕💞🌸😊💜🥰
@Mabellee mabem iyiki tanıdığım ince ruhlu dili dualim kedi dilli tatlım benim 🥰💜😊
@PiXiEE dua arkadaşım güzel yüreklim kibar arkadaşım 👍🤗🌹💕💞
@My_Moonlight06 faslım ban bitti mi enerjisi guzel tatliskoskomm benim 💞💕🌹🤗
@Tweety Bird öznurum tatlım sohbetini seni severim sıcacık enerjik arkadaşım bol sütlü gullacim brnim🤗🥰💖🌸💞😘
@karamel Latte yeni aramıza gelen dayağa lafa maruz kalan ama bizle olan sevimli arkadaşım benim 🤣🤣🤣😊😊😘🥰💞
Yaaaaaaaaa paremmmmmm ne güzel şeyler söylemişsin öyle yerim seniiiiiii :KK60: :anne: :KK30::KK30::KK30::KK30:
Güzel kalpli părem 😍
Nazik bir o kadar da haşinnnnn paremmmm😍
Kalbi kadar yüzü güzelim părem 😍
Can părem 😍
Dilinle yılanı bile deliğinden çıkartan părem 😍
Bi o kadar da ban yemeğe alışkın yinede duramayan yaramazzzzzz paremmmm 🥲🤣🤣🤣🤣🤣
Enerjini seveyim senin yerinde duramayan paremmmmmm💜💜💜💜💜💟🌹🌹🌹
En çokta dua arkadaşım 💜🎈
Çok seviliyorsunnnn çokkkkk yerimmmmmm seni aşkım balım ay çöreğimm 😍
Kıbrıs tatlın sana kurban olsunnnnnn zevkler bile aynı seni yerimmmm 😍
Gel kız bir kahve 1 borcam Kıbrıs tatlısı yapıp yiyelim bahçede misssssss 😍😍💜💜💜♥️🍒🌺🌷💐🌺🌷💐🌺🌷💐🌺

Aminnn inşallah periiiiiimmmm 🥲
Nasılsın fıstıkımmmm bayadır görüşemedik 😍🥰💜🌺
İyiyim şükür kuzum nasıl olayım işte evde orda burda koşturuyorum birde abimin düğünü var ya ona koşturuyoruz 🤣
Sen neler yapıyorsum nasılsın🤗😘

İyiyim şükür kuzum nasıl olayım işte evde orda burda koşturuyorum birde abimin düğünü var ya ona koşturuyoruz 🤣
Sen neler yapıyorsum nasılsın🤗😘
Oh oh desene fulll doluyum 🥰🥰🥰
Gez kuzum gezzz yaz geldi kimse tutamaz bizi evde 🤣🤣🤣🤣🤣😒
Valla bende ful dışardaydımmm kuzum kızlarla buluştuk felan bayramda yalnız geçmesin diye herkesde toplandık bayram günü yaptık 4 gün 🤣
Dünde misafirim vardı bugün yine arkadaşta idim daha yeni geldim 🥲
Ramazan acısını çıkartıyorum 🤣🤣🤣
Kadınlara gezme olsunnnn bahane çok hahajajaja 🤣🤣🤣🤣🤣
Düğün ne zaman bebiş 😀

Yaa çok geçmiş olsun canım. Safra ameliyatı kolay oluyor inşallah sağ salim kolayca atlatır 🤲

Valla bende ful dışardaydımmm kuzum kızlarla buluştuk felan bayramda yalnız geçmesin diye herkesde toplandık bayram günü yaptık 4 gün 🤣
Düğün ne zaman bebiş 😀
Kız maşallah ben memleketimde bu kadar arkadaşlar bulamıyorum 🤭🤭 acuk da bağaa vir😅😅

Düğün ne zaman bebiş 😀
Oo maşallah canım benim ya gez tabi oraların tadını çıkar gez toz 😍🤗
Birede ne güzel arkadaşlar edinmişsin bol bol değerlendir 😍
Kesinlikle bize hadi desinler yetwrki hemen çantayı kapıp çıkarız🤣🤣
20 22 mayıs canım🤗

Back
X