- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahah o zaman kadın haklı korkmaktaEvet canım çok şükürki öyle ama bizimki çok korkuyor iğne olmaktan bile korkan insan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah o zaman kadın haklı korkmaktaEvet canım çok şükürki öyle ama bizimki çok korkuyor iğne olmaktan bile korkan insan![]()
Bir ara ağzımdan kaçıcaktı bu yaşına gelmişsin yani artık alışman gerek biraz diye ama daha fazka moral bozmayım dedimHahah o zaman kadın haklı korkmakta![]()
Sen iyi oll balımm başinı öperuummmBilmiyorum ki kuzum, ilaç içtim geçti şükür![]()
Canım lenamYaaaaaaaaa paremmmmmm ne güzel şeyler söylemişsin öyle yerim seniiiiiii![]()
![]()
Güzel kalpli părem
Nazik bir o kadar da haşinnnnn paremmmm
Kalbi kadar yüzü güzelim părem
Can părem
Dilinle yılanı bile deliğinden çıkartan părem
Bi o kadar da ban yemeğe alışkın yinede duramayan yaramazzzzzz paremmmm
Enerjini seveyim senin yerinde duramayan paremmmmmm
En çokta dua arkadaşım
Çok seviliyorsunnnn çokkkkk yerimmmmmm seni aşkım balım ay çöreğimm
Kıbrıs tatlın sana kurban olsunnnnnn zevkler bile aynı seni yerimmmm
Gel kız bir kahve 1 borcam Kıbrıs tatlısı yapıp yiyelim bahçede misssssss![]()
Bi kere bana da olduydu yüz kere denedim girdim cıktım uygulamayı kapattımASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Kızlar ya hepinize hareketli gif yapayım dedim her dakka gif yapan ben yapamadım uygulamadan mi neden bilmiyorum olmadı offf ki offf
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
Kızlar ya hepinize hareketli gif yapayım dedim her dakka gif yapan ben yapamadım uygulamadan mi neden bilmiyorum olmadı offf ki offf
![]()
Kk da hangi uygulama var twety sende acaba kk uygulasan dolayı mı bir türlü olmuyorBi kere bana da olduydu yüz kere denedim girdim cıktım uygulamayı kapattım![]()
Yapıyorum ya şunu deli oluyorum
Hahah kız bazı korkular geçmiyor yaş kaç olursa olsunBir ara ağzımdan kaçıcaktı bu yaşına gelmişsin yani artık alışman gerek biraz diye ama daha fazka moral bozmayım dedim![]()
Hem uygulamayı hem operayı kullanıyorum ben kafama hangisi eserseKk da hangi uygulama var twety sende acaba kk uygulasan dolayı mı bir türlü olmuyor
Yerim çeniiAy delirecem ben her zaman gif atan ben yapamıyorum olmuyor ya deli oldum olmuyor![]()
Mesajın üst kısmı neresi ki bilemedim öznurumHem uygulamayı hem operayı kullanıyorum ben kafama hangisi esersesen hangisinden deniyorsun uygulamayı sil geri yükle bir de baglantı yerinden değil de mesajın üst kısmındakini resim yerine yapıstır adresi
bende senin gibi sinirlenmiştim göndermeyince
Düşünmen yeter bebekimASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
@B O Z A
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
Ballikabak
![]()
İşaretledigim yere yapıştır bir de parişimMesajın üst kısmı neresi ki bilemedim öznurum
Ben de çok çook pişmanımmmmPöff emilasyonu demeyeydinniye zamanında lazere gitmedik ki ah ah
![]()