Yaaaaaaaaa paremmmmmm ne güzel şeyler söylemişsin öyle yerim seniiiiiii :KK60: :anne: :KK30::KK30::KK30::KK30:
Güzel kalpli părem 😍
Nazik bir o kadar da haşinnnnn paremmmm😍
Kalbi kadar yüzü güzelim părem 😍
Can părem 😍
Dilinle yılanı bile deliğinden çıkartan părem 😍
Bi o kadar da ban yemeğe alışkın yinede duramayan yaramazzzzzz paremmmm 🥲🤣🤣🤣🤣🤣
Enerjini seveyim senin yerinde duramayan paremmmmmm💜💜💜💜💜💟🌹🌹🌹
En çokta dua arkadaşım 💜🎈
Çok seviliyorsunnnn çokkkkk yerimmmmmm seni aşkım balım ay çöreğimm 😍
Kıbrıs tatlın sana kurban olsunnnnnn zevkler bile aynı seni yerimmmm 😍
Gel kız bir kahve 1 borcam Kıbrıs tatlısı yapıp yiyelim bahçede misssssss 😍😍💜💜💜♥️🍒🌺🌷💐🌺🌷💐🌺🌷💐🌺
Canım lenam :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

peach-peach-cat.gif

Bir ara ağzımdan kaçıcaktı bu yaşına gelmişsin yani artık alışman gerek biraz diye ama daha fazka moral bozmayım dedim 🤣🤣🤣
Hahah kız bazı korkular geçmiyor yaş kaç olursa olsun 😅 bende çok korkarım hatta yaraya falan bakamam😅 afedersin sivilce sıkarken başı dönen insanım 😅😅😅

Kk da hangi uygulama var twety sende acaba kk uygulasan dolayı mı bir türlü olmuyor
Hem uygulamayı hem operayı kullanıyorum ben kafama hangisi eserse 🤣🤣 sen hangisinden deniyorsun uygulamayı sil geri yükle bir de baglantı yerinden değil de mesajın üst kısmındakini resim yerine yapıstır adresi 🤨😕🤔😐 bende senin gibi sinirlenmiştim göndermeyince

Hem uygulamayı hem operayı kullanıyorum ben kafama hangisi eserse 🤣🤣 sen hangisinden deniyorsun uygulamayı sil geri yükle bir de baglantı yerinden değil de mesajın üst kısmındakini resim yerine yapıstır adresi 🤨😕🤔😐 bende senin gibi sinirlenmiştim göndermeyince
Mesajın üst kısmı neresi ki bilemedim öznurum

Back
X