- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın ya etiketini seveyimm senin
Içini ferah tutAllah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallah
Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm parem
İnşallaah canm![]()
![]()
Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyumcanımm şekerim paremmm
Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dün
Güzel duana kocaman Aminnnnnn canm joum dikkat edicem inşallah o kadar duygusuzum ki hiç böyle beklentim ne olduğunu anlamıyorum sanki hamile gibi ama değilim daha ama içimde gibi ama tutar mı tutmaz mı hiç ne olduğunun bilincinde değilimresmen 8 ayın sonunda alabildik elhamdülillah tek şans tek embriyo yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallaah da göz aydınlığı hayırlı Salih Saliha evlatlar olarak nasip eylesin
olmazsa da bilmiyorum yani elden gelen hiç bişey yok ümitlenmemek de lazm öyle işte karışık
Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydiofff çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz
Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton ilaç var yadötüm döbeğim delik deşik olcak ama hiç umrumda değil yeterki sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımıza gelsin
Yaaa bunlar çok tatlı![]()
Olsun kuzum şifa olsunŞoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydiofff çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz
Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton ilaç var yadötüm döbeğim delik deşik olcak ama hiç umrumda değil yeterki sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımıza gelsin
Içini ferah tut![]()
Aynen bitanem Saatli yapmaya çalışıyorum ya inşallah bakalmOlsun kuzum şifa olsun![]()
Evet ilaçlar biraz fazla saatlerine dikkat et düzenli kullan canım. İğneni de yine aynı saatlerde yaptırmaya çalış düzenli olsun. Suyu sakın unutma![]()
Kuzum nerlerdesin sen ❤Canımsın ya etiketini seveyimm senin❤
Nasıl güzel olmuss❤❤❤
![]()
En güzeli benim
Mucizemm kavuştunmu yavrunaAllah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallah
Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm parem
İnşallaah canm![]()
![]()
Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyumcanımm şekerim paremmm
Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dün
Güzel duana kocaman Aminnnnnn canm joum dikkat edicem inşallah o kadar duygusuzum ki hiç böyle beklentim ne olduğunu anlamıyorum sanki hamile gibi ama değilim daha ama içimde gibi ama tutar mı tutmaz mı hiç ne olduğunun bilincinde değilimresmen 8 ayın sonunda alabildik elhamdülillah tek şans tek embriyo yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallaah da göz aydınlığı hayırlı Salih Saliha evlatlar olarak nasip eylesin
olmazsa da bilmiyorum yani elden gelen hiç bişey yok ümitlenmemek de lazm öyle işte karışık
Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydiofff çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz
Yaaa bunlar çok tatlı![]()
Kavuştum kuzuşum m çok şükürMucizemm kavuştunmu yavrunaaynu bedendesiniz şimdi tadını çıkar sağlıkla tutunsun sana inşallah dualarımdasın
![]()
İlk 1 saat falan çıkmdın dimi cAnım öylr diyorlar 1 saat yatırıyorlarmış hepKavuştum kuzuşum m çok şüküreşim diyor ki oralarda koyup gelmedin inşallah
sürekli tuvalete çıktığım için
Dualarına kurban olayım Allah razı olsun canım bitanemm inşallah sağlıkla tutunur ilerler![]()
Hahah yok yok seninledir inşallahKavuştum kuzuşum m çok şüküreşim diyor ki oralarda koyup gelmedin inşallah
sürekli tuvalete çıktığım için
Dualarına kurban olayım Allah razı olsun canım bitanemm inşallah sağlıkla tutunur ilerler![]()
Çünkü sen benim minnosumsun ❤❤❤Hella dan dönme oyle kalsaydın bi hela koyardimEn güzeli benim![]()
Hahah kan görüyorum hocamNe öyle bana korkunç bur şey gibi geliyor![]()