@ASSOSyal

kiss-cherry.gif

Cookiie Cookiie

birthday-happy.gif

Minnosprenses Minnosprenses

%E0%A4%A1%E0%A4%BF%E0%A4%9C%E0%A5%8D%E0%A4%A8%E0%A5%80%E0%A4%B0%E0%A4%BE%E0%A4%9C%E0%A4%95%E0%A5%81%E0%A4%AE%E0%A4%BE%E0%A4%B0%E0%A5%80-%E0%A4%B8%E0%A5%87%E0%A4%82%E0%A4%9F%E0%A4%AA%E0%A5%88%E0%A4%9F%E0%A5%8D%E0%A4%B0%E0%A4%BF%E0%A4%95%E0%A4%A6%E0%A4%BF%E0%A4%A8.gif

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye

scared-spongebob.gif

BlueBerry4268 BlueBerry4268
clash-royale-cr.gif

@Cemoos

one-tree-hill-haley-james-scott.gif

@yagmurdansonra

bunny-cute.gif

@mavikelebek34

anime-girl.gif

@coconatt
heart-love.gif

Jou Jou

tangled-disney-princess.gif

@D u t
twerk-cleaning.gif

@B O Z A
bir mucizee bir mucizee

rapunzel-tangled.gif

@Fatmazell

kome-kome-pam-pam.gif

@Tiniminimavihanim

tangled-rapunzel.gif

@Saliha40

rapunzel-tangled.gif

@Lna16
tangled.gif

@NesNa

tangled-heart.gif

@ozo1907

belle-bow.gif

@MaviMabellee

cinderella-disney.gif

My_Moonlight06 My_Moonlight06

candycandy-candywhite.gif

@Tweety Bird

tweety-bird.gif

@karamel Latte
latte-cookie-latte.gif

@Ballikabak
aurora.gif

@madammor

mor-kalp.gif

@Meral01

kiss-girl.gif
Canımsın ya etiketini seveyimm senin 😂😂😂😂😍😍😘
Nasıl güzel olmuss😊❤❤❤🌹

Allah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallah 🤗😍🥰

Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm parem 🥰😍🤗🥰🥰

İnşallaah canm 🤗 🤗 🤗

Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyum 🤗🥰😍😍😍canımm şekerim paremmm 🥰

Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dün
Güzel duana kocaman Aminnnnnn canm joum dikkat edicem inşallah o kadar duygusuzum ki hiç böyle beklentim ne olduğunu anlamıyorum sanki hamile gibi ama değilim daha ama içimde gibi ama tutar mı tutmaz mı hiç ne olduğunun bilincinde değilim ☺️resmen 8 ayın sonunda alabildik elhamdülillah tek şans tek embriyo yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallaah da göz aydınlığı hayırlı Salih Saliha evlatlar olarak nasip eylesin 🤗 olmazsa da bilmiyorum yani elden gelen hiç bişey yok ümitlenmemek de lazm öyle işte karışık 🙂

Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydi 😀offf çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz😀

Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton ilaç var ya😀dötüm döbeğim delik deşik olcak ama hiç umrumda değil yeterki sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımıza gelsin 🤤

Yaaa bunlar çok tatlı 😍
Içini ferah tut 😘

Şoktan da aldım dün biraz daha kuzum 7 bişeydi 😀offf çok fena kazıklanmışjm 15 e bilsem almazdım neyse 101 e daha gidemedim ordan da alırım biraz😀

Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton ilaç var ya😀dötüm döbeğim delik deşik olcak ama hiç umrumda değil yeterki sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımıza gelsin
Olsun kuzum şifa olsun 🥰 🥰
Evet ilaçlar biraz fazla saatlerine dikkat et düzenli kullan canım. İğneni de yine aynı saatlerde yaptırmaya çalış düzenli olsun. Suyu sakın unutma 🥰

Allah razı olsun cocom Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah dualarınız vesile olsun yolumuza çıkanlar vesile olsun Rabbim oldursun inşallah sağlıkla bu sefer o güzel kokusu bana da nasip olsun inşallah 🤗😍🥰

Aminnn canm paremmm Allah razı olsun sizlerin dualarında olduğumu bilmek o kadar mutlu ediyor ki Rabbim gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin bitanem canm parem 🥰😍🤗🥰🥰

İnşallaah canm 🤗 🤗 🤗

Yaaaaa ama kuzum heyecandan inan atlamışımdır parem yoksa seni unur muyum 🤗🥰😍😍😍canımm şekerim paremmm 🥰

Kuzum görmemişimdir kusura bakma inan çok yorulduk dün
Güzel duana kocaman Aminnnnnn canm joum dikkat edicem inşallah o kadar duygusuzum ki hiç böyle beklentim ne olduğunu anlamıyorum sanki hamile gibi ama değilim daha ama içimde gibi ama tutar mı tutmaz mı hiç ne olduğunun bilincinde değilim ☺️resmen 8 ayın sonunda alabildik elhamdülillah tek şans tek embriyo yani bilmiyorum Rabbim sağlıkla nasip etsin İnşallaah da göz aydınlığı hayırlı Salih Saliha evlatlar olarak nasip eylesin 🤗 olmazsa da bilmiyorum yani elden gelen hiç bişey yok ümitlenmemek de lazm öyle işte karışık 🙂

Geldik kuzum gece arabada yattık biraz sabah 6 buçuk gibi geldik yatıyoduk ilaçlarımı içtim de uzanıyorum Bi ton ilaç var ya😀dötüm döbeğim delik deşik olcak ama hiç umrumda değil yeterki sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağımıza gelsin 🤤

Yaaa bunlar çok tatlı 😍
Mucizemm kavuştunmu yavruna😍😍 aynu bedendesiniz şimdi tadını çıkar sağlıkla tutunsun sana inşallah dualarımdasın😘🤗

Mucizemm kavuştunmu yavruna😍😍 aynu bedendesiniz şimdi tadını çıkar sağlıkla tutunsun sana inşallah dualarımdasın😘🤗
Kavuştum kuzuşum m çok şükür 🤗 eşim diyor ki oralarda koyup gelmedin inşallah 🤣🤣🤣sürekli tuvalete çıktığım için🤣🤣

Dualarına kurban olayım Allah razı olsun canım bitanemm inşallah sağlıkla tutunur ilerler 🤗🤗

Kavuştum kuzuşum m çok şükür 🤗 eşim diyor ki oralarda koyup gelmedin inşallah 🤣🤣🤣sürekli tuvalete çıktığım için🤣🤣

Dualarına kurban olayım Allah razı olsun canım bitanemm inşallah sağlıkla tutunur ilerler 🤗🤗
İlk 1 saat falan çıkmdın dimi cAnım öylr diyorlar 1 saat yatırıyorlarmış hep🤣

Hahah yok yok seninledir inşallah 🥰 şimdi pıtır pıtır bölünüp büyüyordur inşallah inşallah 🥰 🥰
Ben transfer oldum sonra diyorum ne yapıyor acaba içeride tek başına. Acaba korkuyor mudur çok mu karanlık 😅😅

Back
X