cute-animals.gif

Saliha40 Saliha40 :KK60::KK60::KK60::KK74::KK74:

Teşekkür ederim hayatım 😘
Ağzını burnunu yediğimm🤗😘🥰😍💜💜💜
Ah keşke yakın olsak 🤗🤗
Hemen sıcak sıcak verirdim sana da aşkomm 💜💜😍🥰😘🤗
Aaahh ne güzel olurdu Yaaaaa çiçek kuzum😍😍😍😍
Yaaa sizee ne desem az kalıırrr kiii😍😍😍😍 sesiniz şu koca Amerika’yı inletti be :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK60: :KK60: :KK60:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
MssPARE MssPARE
bir mucizee bir mucizee
İnletirizzzz balımmmmm yeterki sen iyi ol aramıza dönnnnnn 🤗😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
İşte bana zaman zaman geliyorlar içimdeki duygularımı bastıramıyorum engel olamıyorum bazen isteme bu kadar diyorum ama nafile korkuyorum duygularım çok fenaa ama baş etmesini öğrenicem:KK200:
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye MssPARE MssPARE bir mucizee bir mucizee
❤️❤️❤️
Ah bitanem hepimiz o duygulara öyle yeniliyoz ki bazen çıkılmaz oluyor kabullenmek çok zor😕biliyor musun ilk defa Bi çocuğum olsaydı nasıl olurdu diye ilk defa dün hayal edebildim kapkara gözler kıvırcığa yakın dalgalı siyah saçlar yuvarlak hafif tombik Bi surat ah böyle mi olurdu kim bilir 😕Rabbim bize de sağlıkla hayırla versin inşallah tinnoşum kalbimizin yaralarını saracak şifamız olsun evlatlarımız🤗
Evet bi tanem yatiyorum bu gece 🤗
Ay bugün güzel haberlerle kolayca kavuş dön kuzum benim 😘🤗
Bitanemmmm balım 🤗😍😍😍😘😘😘😘

İnletirizzzz balımmmmm yeterki sen iyi ol aramıza dönnnnnn 🤗😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ah bitanem hepimiz o duygulara öyle yeniliyoz ki bazen çıkılmaz oluyor kabullenmek çok zor😕biliyor musun ilk defa Bi çocuğum olsaydı nasıl olurdu diye ilk defa dün hayal edebildim kapkara gözler kıvırcığa yakın dalgalı siyah saçlar yuvarlak hafif tombik Bi surat ah böyle mi olurdu kim bilir 😕Rabbim bize de sağlıkla hayırla versin inşallah tinnoşum kalbimizin yaralarını saracak şifamız olsun evlatlarımız🤗

Oyyy ne güzel bir evlat hayali öylee mucizemm ya 😍😍hep dua ediyorum arkandan güzel haberlerini alacaz Allahın izniylee inşAllah kalbimiz gönlümüz şenlenecek inşAllah
Allahım bu yolda sabır yağdırsın üzerimizee çiçeğimmm ❤️❤️🤲🏻🤲🏻

Allah razi olsun mucizemm 🥰🤲🏻🤗

Oyyy ne güzel bir evlat hayali öylee mucizemm ya 😍😍hep dua ediyorum arkandan güzel haberlerini alacaz Allahın izniylee inşAllah kalbimiz gönlümüz şenlenecek inşAllah
Allahım bu yolda sabır yağdırsın üzerimizee çiçeğimmm ❤️❤️🤲🏻🤲🏻
Aminnn Aminnn tinnoşum Rabbim sabrımıza müjdeler versin 🥰🥰🤗🤗

Back
X