• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okula başladılar
Şimdilik sabahları gidiyorlar 🤣sonunda kendime vakit buluyorum 🤣🤣 senin kuzu nasıl peki 🥰
Yaaa maşaallahh rahata ermişler heeehh anaokulmu kreşmi

Sana rahatlık gözüne battı herhal bidaha bebe doğuracan😂
Ben rahata ermek için benim bebeler biran önce gitseler okula diyorum yaa

Sağlıkla nasip etsin tekrar güzelim🥰

Kız sen tam rahat etmişsin 🤣🤣
Teşekkür ederim kuzum ya evet ♥️🙈 aslında çok rahata erdim kızlar birazda o yüzden istiyorum çünkü elim sogumaya başladı bir daha yapmam diye korktum 🤣
Oo maşallah kız ne güzel o bi kaç saat bile yeter nefes almaya. Bende göndermek istedim de eşim seneye gitsin dedi bakalım seneye giderse bende rahatlarım biraz 😅
Of kurabisim 3 saat gidiyorlar eve gelip uyuyorum sonra işlerimi bitiriyorum yok böyle bir rahatlık 🤣
Anamm kızz bebeler okula gidince elim boş kalmasın mı dedin😅😅 hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla nasip olsun
Evet tam öyle jajajjaja boşta kaldım ikisi de bir anda gidince 🥲 bugün doktora gittim tek yumurtam buyumus 🤣tutarsa insallah
Aaaaayyyy harika habbeeerr😍😍😍😍😍😍 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye gör görrr sen anca otur
🤣🤣♥️ rahatlık battı
Yaaa maşaallahh rahata ermişler heeehh anaokulmu kreşmi

Sana rahatlık gözüne battı herhal bidaha bebe doğuracan😂
Ben rahata ermek için benim bebeler biran önce gitseler okula diyorum yaa
Anaokuluna verdim şimdi ki aklım olsa iki yaşında verirdim ya cidden çok rahatmış ajjajaja

Back
X