• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okula başladılar
Şimdilik sabahları gidiyorlar 🤣sonunda kendime vakit buluyorum 🤣🤣 senin kuzu nasıl peki 🥰
Oo maşallah kız ne güzel o bi kaç saat bile yeter nefes almaya. Bende göndermek istedim de eşim seneye gitsin dedi bakalım seneye giderse bende rahatlarım biraz 😅

Okula başladılar
Şimdilik sabahları gidiyorlar 🤣sonunda kendime vakit buluyorum 🤣🤣 senin kuzu nasıl peki 🥰
Yaaa maşaallahh rahata ermişler heeehh anaokulmu kreşmi

Sana rahatlık gözüne battı herhal bidaha bebe doğuracan😂
Ben rahata ermek için benim bebeler biran önce gitseler okula diyorum yaa

Sağlıkla nasip etsin tekrar güzelim🥰

Kız sen tam rahat etmişsin 🤣🤣
Teşekkür ederim kuzum ya evet ♥️🙈 aslında çok rahata erdim kızlar birazda o yüzden istiyorum çünkü elim sogumaya başladı bir daha yapmam diye korktum 🤣
Oo maşallah kız ne güzel o bi kaç saat bile yeter nefes almaya. Bende göndermek istedim de eşim seneye gitsin dedi bakalım seneye giderse bende rahatlarım biraz 😅
Of kurabisim 3 saat gidiyorlar eve gelip uyuyorum sonra işlerimi bitiriyorum yok böyle bir rahatlık 🤣
Anamm kızz bebeler okula gidince elim boş kalmasın mı dedin😅😅 hadi bakalım sağlıkla kolaylıkla nasip olsun
Evet tam öyle jajajjaja boşta kaldım ikisi de bir anda gidince 🥲 bugün doktora gittim tek yumurtam buyumus 🤣tutarsa insallah
Aaaaayyyy harika habbeeerr😍😍😍😍😍😍 Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye gör görrr sen anca otur
🤣🤣♥️ rahatlık battı
Yaaa maşaallahh rahata ermişler heeehh anaokulmu kreşmi

Sana rahatlık gözüne battı herhal bidaha bebe doğuracan😂
Ben rahata ermek için benim bebeler biran önce gitseler okula diyorum yaa
Anaokuluna verdim şimdi ki aklım olsa iki yaşında verirdim ya cidden çok rahatmış ajjajaja

Teşekkür ederim kuzum ya evet ♥️🙈 aslında çok rahata erdim kızlar birazda o yüzden istiyorum çünkü elim sogumaya başladı bir daha yapmam diye korktum 🤣

Of kurabisim 3 saat gidiyorlar eve gelip uyuyorum sonra işlerimi bitiriyorum yok böyle bir rahatlık 🤣

Evet tam öyle jajajjaja boşta kaldım ikisi de bir anda gidince 🥲 bugün doktora gittim tek yumurtam buyumus 🤣tutarsa insallah

🤣🤣♥️ rahatlık battı

Anaokuluna verdim şimdi ki aklım olsa iki yaşında verirdim ya cidden çok rahatmış ajjajaja
Senin ikizler rahst olur ben birine erken verip öbürüne zor olur kızımla 1 re başlayınca oğlumuda anaokula vericem allahin izniyle

🤣🤣♥️ rahatlık battı

Hadi inşallah gönlünce olsun kuzum
Ay tabi ya rahatlık olır bide tam arkadaş istedikleri dönemdeyiz. İnan ki evde olmuyo hele erkek çocuklarını evde beslemek zor😅 açık havaya doğaya salmak lazım 😅😅🤪

🤣🤣♥️ rahatlık battı

Sağlıkla gelsin canım inşallah ❤

Back
X