- 17 Şubat 2020
- 10.734
- 28.206
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla nasip etsin tekrar güzelimKızlar ben bir halt ettim size haber vermek için girmiştim
Ben tekrardan başladım tedaviye![]()
Kız sen tam rahat etmişsinKızlar ben bir halt ettim size haber vermek için girmiştim
Oo maşallah kız ne güzel o bi kaç saat bile yeter nefes almaya. Bende göndermek istedim de eşim seneye gitsin dedi bakalım seneye giderse bende rahatlarım birazOkula başladılar
Şimdilik sabahları gidiyorlarsonunda kendime vakit buluyorum
senin kuzu nasıl peki
![]()
Anamm kızz bebeler okula gidince elim boş kalmasın mı dedinKızlar ben bir halt ettim size haber vermek için girmiştim
Aaaaayyyy harika habbeeerrKızlar ben bir halt ettim size haber vermek için girmiştim
Yaaa maşaallahh rahata ermişler heeehh anaokulmu kreşmiOkula başladılar
Şimdilik sabahları gidiyorlarsonunda kendime vakit buluyorum
senin kuzu nasıl peki
![]()
hahah tamam aplaa yaa kızma yaa önümüzdeki ay da ben gidim
Gercektenmihahah tamam aplaa yaa kızma yaa önümüzdeki ay da ben gidim![]()
Sağlıkla nasip etsin tekrar güzelim![]()
Teşekkür ederim kuzum ya evetKız sen tam rahat etmişsin![]()
Of kurabisim 3 saat gidiyorlar eve gelip uyuyorum sonra işlerimi bitiriyorum yok böyle bir rahatlıkOo maşallah kız ne güzel o bi kaç saat bile yeter nefes almaya. Bende göndermek istedim de eşim seneye gitsin dedi bakalım seneye giderse bende rahatlarım biraz![]()
Evet tam öyle jajajjaja boşta kaldım ikisi de bir anda gidinceAnamm kızz bebeler okula gidince elim boş kalmasın mı dedinhadi bakalım sağlıkla kolaylıkla nasip olsun
Anaokuluna verdim şimdi ki aklım olsa iki yaşında verirdim ya cidden çok rahatmış ajjajajaYaaa maşaallahh rahata ermişler heeehh anaokulmu kreşmi
Sana rahatlık gözüne battı herhal bidaha bebe doğuracan
Ben rahata ermek için benim bebeler biran önce gitseler okula diyorum yaa
Senin ikizler rahst olur ben birine erken verip öbürüne zor olur kızımla 1 re başlayınca oğlumuda anaokula vericem allahin izniyleTeşekkür ederim kuzum ya evetaslında çok rahata erdim kızlar birazda o yüzden istiyorum çünkü elim sogumaya başladı bir daha yapmam diye korktum
Of kurabisim 3 saat gidiyorlar eve gelip uyuyorum sonra işlerimi bitiriyorum yok böyle bir rahatlık
Evet tam öyle jajajjaja boşta kaldım ikisi de bir anda gidincebugün doktora gittim tek yumurtam buyumus
tutarsa insallah
rahatlık battı
Anaokuluna verdim şimdi ki aklım olsa iki yaşında verirdim ya cidden çok rahatmış ajjajaja
Hee baktım gönlüm razı gelmedi seni yalnız bırakmayımGercektenmi![]()
Hadi inşallah gönlünce olsun kuzumTeşekkür ederim kuzum ya evetaslında çok rahata erdim kızlar birazda o yüzden istiyorum çünkü elim sogumaya başladı bir daha yapmam diye korktum
Of kurabisim 3 saat gidiyorlar eve gelip uyuyorum sonra işlerimi bitiriyorum yok böyle bir rahatlık
Evet tam öyle jajajjaja boşta kaldım ikisi de bir anda gidincebugün doktora gittim tek yumurtam buyumus
tutarsa insallah
rahatlık battı
Anaokuluna verdim şimdi ki aklım olsa iki yaşında verirdim ya cidden çok rahatmış ajjajaja
Sağlıkla gelsin canım inşallah ❤Teşekkür ederim kuzum ya evetaslında çok rahata erdim kızlar birazda o yüzden istiyorum çünkü elim sogumaya başladı bir daha yapmam diye korktum
tutarsa insallah
rahatlık battı
Yavv de gett yapana kadar inanmam aha şu altına haftalık takvimi yapana kadar inanmamHee baktım gönlüm razı gelmedi seni yalnız bırakmayım![]()
Yatsıyı erken kıldım
Benim bebem yokNörürsünüz bebeli gadinler![]()
Temizliğe kalkıyom ahaSenin bebeler okullu olduBenim bebem yokTemizliğe kalkıyom aha
Evet artık ikisi de okulaSenin bebeler okullu oldu
Zeytin vardı en bebe olandı bi ara maşallah abla oldu![]()