• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim acıdı...bi tuhafım.

valla tabi ki farklı düşünenler olacaktır ama..
evi 40 yaşınızdan sonra da alırsınız ama 40 yaşından sonra anne olmanız mucize ve riskli. ya evden vazgeçin ya da bebek 2 yaşına geldikten snra kreşe verip çalışmaya başlayın

Önce çocuk! Girersiniz bir ev kredisine peşinatı da verirsiniz, Allah korusun sağlık problemleri çıkar da çocuk olmazsa tedaviler derken baya bi para gider o tedavilere. Etrafımda bunu yaşayan bir arkadaşım var. Elinizdeki tüm parayı eve yatırmışken ve taksit öderken tedavi masraflarını karşılamak zor olabilir bunu da düşünün. Zaten çocuk hop diye olmayabiliyor.

benimde eşim istememişti..ve bizim evimiz arabamız olduğu halde..dediğin gibi iki tarafında hazır olması gerekiyor..mayısta 5 yıl olcak evleneli.daha yeni denemeye başladık :)

ömür boyu bebek yapmıcanızmı sımdı esınıze gore?

Merhaba arkadaşlar. ..Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. ..
Bugün bi tuhaf oldum...bi haber daha doğrusu birçok haber aldım..
Bugün eski arkadaşlarım whatsup tan 4 arkadaşım birden HAMILE olduğunu yazdı...arkadaşlarım adına çok sevindim. ..ama bu haber benim tekrar kendi kendime düşünme fırsatı verdi. ..
içim acıdı benim yasitlarimin en az 1 tane çocuğu varken benim daha bitane bile yok...Bu konuyu ne zaman açsam eşime...ondan bi istek göremiyorum. ..bitek benim istegimle olmasın istiyorum...ona sebebini sorduğumda hep evi bahane ediyor ev almak istiyormuş...
ama ev alırsak ta bebeği unut yani çünkü ev alırsak ben de esimde çalışmak zorundayız tek maaşla asla olmaz...bebeğe de bakacak hiç kimse yok...biz yalniziz ikimizin aileside uzakta...hersey çok karışık. ..ama ben hamile haberi duydukca içim bi tuhaf oluyor 31 yaşındayım .yaşımda geçiyor ama eşime derdimi anlatamıyorum..benimde bi bebeğim olsun çok isterdim zaten kendimi burda yapayalnız hissediyorum o bana çok iyi gelecek. ..
Şu an çalışıyormusun?Gelir düzeyiniz nedir?

Istiyorsanız neden olmasın ertelemeyin korku sarıyor insanı o yüzden başta olsaydı keşke .onun da rızası olmalı ilerde bak sen istedim böyle oldu gibi sorunlar çıkmasın.onu yöneltin çocukları olan aileye gidin ne tatlı vs.konuşun dönüşte hadi çock yapalım diyin.hayatın ertelemeye gelmediğini söyleyin

valla o iş hiçte öyle olmuyor :KK45:
bizde 8 yıllık evliyiz. 4 senedir istiyoruz henüz bebeğimiz yok. neredeyse tüm arkadaşlarımın bebeği var aile oturmalarında bir curcuna kavga gürültü oluyor. çocuklar sürekli ağlıyor kıskançlık yapıyorlar. ee tabi biz sessizliğe alıştık tabi. eve geldiğimizde --oyyyy biz bu çocuk işini bir daha düşünelim deyip gülüşüyoruz:KK48:

bizde ev alalım sonra olur dedik bak olmadı. 2 kişi çalışıyoruz, aylık taksitleri ödüyoruz birde tedavi masraflarını karşılıycaz derken canımız çıkıyor. eşim cumartesi ve pazar da çalışıyor genelde.
ve yaş geçtikten sonra yumurta rezervi azalıyor malesef. eşine erken menapoz diye bir şey olduğunu da hatırlat. tedavi olduğum hastanede bir bayan var 35 yaşlarında ve menapoza girmiş. halamda 32 yaşında menapoza girmiş.
illa sizinde öyle olacak diye bir şey yok. korunmayı bıraktığın ay hamile kalırsın inşallah.
bunları anlatarak eşinin olayları daha iyi anlamasını sağlayabilirsin.

Anne olmak her kadının hakkı , diret ve al bebeğini kucağına inş.

hem ev alıyorum hem araba hemde kırada oturuyorum .bıde evladım var 1,5 yasında .bunlar sebep degıl ama sadece senın 9ıstemenlede olacak bısey degıl .evlat sabır ıstıyo .ıstemeden olursa esın kabullenemeyebılır .senın ısın cok zor olur

Şu an çalışıyormusun?Gelir düzeyiniz nedir?

evet şuan ikimizde çalışıyoruz ama bebek olursa ben işten çıkmak zorundayım.
işten cikarsam da ev kredisini asla odeyemeyiz çünkü ben yurt dışında yaşıyorum. .
burda evler çok pahalı 3 katlı evler... tek kişilik maaşla asla olmaz...

evet şuan ikimizde çalışıyoruz ama bebek olursa ben işten çıkmak zorundayım.
işten cikarsam da ev kredisini asla odeyemeyiz çünkü ben yurt dışında yaşıyorum. .
burda evler çok pahalı 3 katlı evler... tek kişilik maaşla asla olmaz...

cvp vermeden yapamiycam. ev icin cocuk mu yapilmaz mis hayret bisi. bende turkiyedesiniz sandim. almayin evi.
yurt disinda sorun degil ki. ben kizimi hic bir eve degismem. oyle kocayida istemem. ee napcan 30 sene caliscan mi? hipotekler uzun sureli yapiliyor yurtdisinda.

kadınların bıyolojık yaşı önemli erkek her zaman baba olabılır ama biz bayanlar için zaman alehimize çalışıyor. ben de çocuk istemıyordum eşim gibi soguk bakıyordum ama belli bır yaştan sonra yumurta rezervi azalıyormuş bayanda. yaşımız geçince cocuk olsa bıle bakmayı kafamız goturmez gözümüz kesmez

6 yıllık evliyim benımde eşim istemıyordu hem de hiç gözyaşlarıma dayanamadı. ilerde pişman olmak istemıyorum yapmadıgım için.. eger gerçekten cocuk istıyorsan eşini razı et okuduklarıma göre 35 yaş ortalama olarak yumurta rezervi azalıyormuş

Bugün eski arkadaşlarım whatsup tan 4 arkadaşım birden HAMILE olduğunu yazdı...arkadaşlarım adına çok sevindim. ..ama bu haber benim tekrar kendi kendime düşünme fırsatı verdi. ..
içim acıdı benim yasitlarimin en az 1 tane çocuğu varken benim daha bitane bile yok...Bu konuyu ne zaman açsam eşime...ondan bi istek göremiyorum. ..bitek benim istegimle olmasın istiyorum...ona sebebini sorduğumda hep evi bahane ediyor ev almak istiyormuş...
ama ev alırsak ta bebeği unut yani çünkü ev alırsak ben de esimde çalışmak zorundayız tek maaşla asla olmaz...bebeğe de bakacak hiç kimse yok...biz yalniziz ikimizin aileside uzakta...hersey çok karışık. ..ama ben hamile haberi duydukca içim bi tuhaf oluyor 31 yaşındayım .yaşımda geçiyor ama eşime derdimi anlatamıyorum..benimde bi bebeğim olsun çok isterdim zaten kendimi burda yapayalnız hissediyorum o bana çok iyi gelecek. ..
cnm bebeğin hemen olup olmayacağıda belli deil bunu unutma ben 2 sene sonra hamile kalabildm.eşinle iyicene konuş sen
seni çok iyi anlıorm bende her hamile haberi duyduğumda ağlamaktn bi hal oluodum

ev için daha ne kadar çalışmanız gerekiyor?

Erkekler daha çok çocuk sahibi olmak ister
ayrıca ev olmadan olmaz mı çocuğunuz olur 3 yaşında kreşe başlar o zaman alırsınız 3-4 sene sonra alın ne olur

her erkek istemiyor niyeyse????Belki eşide öyledir

eşin çocukları mı sevmiyor acaba
evlenmeden önce hiç çocuk hayalleri kurmaz mıydınız?
bence çek resti çok istiyorsan
onun borcu bunun borcu onu da öde bunu da öde derken geçiyor zaman..

bence çocuk fikri aklında hiç yok eşinizin
ev alınınca bitiyor mu sanki
yıllarca onun kredisi ödenecek
o zamanda kredi bitsin diyecek ve belki de anne olamayacaksınız o saatten sonra
eşinizin sağlık sorunu olsa çocuğunuz olmayacak olsa anlarım,
ya da siz anneliği yaşamış olsanız ve ikinci çocuğu isteseniz; o zaman da evi öne sürmesini anlarım
ama şimdi söylediği şey çok saçma

Back
X