- 6 Şubat 2013
- 176
- 36
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an çalışıyormusun?Gelir düzeyiniz nedir?Merhaba arkadaşlar. ..Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. ..
Bugün bi tuhaf oldum...bi haber daha doğrusu birçok haber aldım..
Bugün eski arkadaşlarım whatsup tan 4 arkadaşım birden HAMILE olduğunu yazdı...arkadaşlarım adına çok sevindim. ..ama bu haber benim tekrar kendi kendime düşünme fırsatı verdi. ..
içim acıdı benim yasitlarimin en az 1 tane çocuğu varken benim daha bitane bile yok...Bu konuyu ne zaman açsam eşime...ondan bi istek göremiyorum. ..bitek benim istegimle olmasın istiyorum...ona sebebini sorduğumda hep evi bahane ediyor ev almak istiyormuş...
ama ev alırsak ta bebeği unut yani çünkü ev alırsak ben de esimde çalışmak zorundayız tek maaşla asla olmaz...bebeğe de bakacak hiç kimse yok...biz yalniziz ikimizin aileside uzakta...hersey çok karışık. ..ama ben hamile haberi duydukca içim bi tuhaf oluyor 31 yaşındayım .yaşımda geçiyor ama eşime derdimi anlatamıyorum..benimde bi bebeğim olsun çok isterdim zaten kendimi burda yapayalnız hissediyorum o bana çok iyi gelecek. ..
Istiyorsanız neden olmasın ertelemeyin korku sarıyor insanı o yüzden başta olsaydı keşke .onun da rızası olmalı ilerde bak sen istedim böyle oldu gibi sorunlar çıkmasın.onu yöneltin çocukları olan aileye gidin ne tatlı vs.konuşun dönüşte hadi çock yapalım diyin.hayatın ertelemeye gelmediğini söyleyin
Şu an çalışıyormusun?Gelir düzeyiniz nedir?
evet şuan ikimizde çalışıyoruz ama bebek olursa ben işten çıkmak zorundayım.
işten cikarsam da ev kredisini asla odeyemeyiz çünkü ben yurt dışında yaşıyorum. .
burda evler çok pahalı 3 katlı evler... tek kişilik maaşla asla olmaz...
cnm bebeğin hemen olup olmayacağıda belli deil bunu unutma ben 2 sene sonra hamile kalabildm.eşinle iyicene konuş senMerhaba arkadaşlar. ..Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. ..
Bugün eski arkadaşlarım whatsup tan 4 arkadaşım birden HAMILE olduğunu yazdı...arkadaşlarım adına çok sevindim. ..ama bu haber benim tekrar kendi kendime düşünme fırsatı verdi. ..
içim acıdı benim yasitlarimin en az 1 tane çocuğu varken benim daha bitane bile yok...Bu konuyu ne zaman açsam eşime...ondan bi istek göremiyorum. ..bitek benim istegimle olmasın istiyorum...ona sebebini sorduğumda hep evi bahane ediyor ev almak istiyormuş...
ama ev alırsak ta bebeği unut yani çünkü ev alırsak ben de esimde çalışmak zorundayız tek maaşla asla olmaz...bebeğe de bakacak hiç kimse yok...biz yalniziz ikimizin aileside uzakta...hersey çok karışık. ..ama ben hamile haberi duydukca içim bi tuhaf oluyor 31 yaşındayım .yaşımda geçiyor ama eşime derdimi anlatamıyorum..benimde bi bebeğim olsun çok isterdim zaten kendimi burda yapayalnız hissediyorum o bana çok iyi gelecek. ..
eşin çocukları mı sevmiyor acabaMerhaba arkadaşlar. ..Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. ..