nişanlıyken eşim olmayan daha alınmamış altınlarımızı ne yapacağımız konusunda kavga etti benimle içim acıdı biraz....ewlendik ewde tek başımayım eşimin işi nedeniyle sabaha kadar tek başıma oturuyorum içim acıyo biraz....eşim aileme çok soğuk davranıyo artık gidip gelmeme bile laf ediyo bazen içim acıyo biraz....çok sewdiğim köpeğimi eşimin ailesi istemiyor köpek sewmiyor diye alamadım yanıma çok hastaymış şimdi içim acıdı biraz....dün gece eşim oturduğumuz ew alınınca babamın üstüne yapcam zaten ewi dedi içim acıdı biraz...3 ay önce ağır bi rahatsızlığa yakalandım iyileşmem zor içim acıdı biraz...eşimin ailesi rahatsızlık öncedende vardı kesin dedi içim acıdı biraz...ewi babamın üstüne yapcam zaten demesi bende bitek şeyi uyandırdı boşanma olursa falan mal bölünmesin anlamına geliyo bence bu içim acıdı biraz...her tartışmada senin ailen şöle böle diyip durmasından içim acıdı biraz....daha 5 aylık ewliyiz.....içim çok acımamışmı sizcede.....................................................................................................................
Öncelikle Geçmiş Olsun
Rahatsızlığınız Nedir ?:26:
nişanlıyken eşim olmayan daha alınmamış altınlarımızı ne yapacağımız konusunda kavga etti benimle içim acıdı biraz....ewlendik ewde tek başımayım eşimin işi nedeniyle sabaha kadar tek başıma oturuyorum içim acıyo biraz....eşim aileme çok soğuk davranıyo artık gidip gelmeme bile laf ediyo bazen içim acıyo biraz....çok sewdiğim köpeğimi eşimin ailesi istemiyor köpek sewmiyor diye alamadım yanıma çok hastaymış şimdi içim acıdı biraz....dün gece eşim oturduğumuz ew alınınca babamın üstüne yapcam zaten ewi dedi içim acıdı biraz...3 ay önce ağır bi rahatsızlığa yakalandım iyileşmem zor içim acıdı biraz...eşimin ailesi rahatsızlık öncedende vardı kesin dedi içim acıdı biraz...ewi babamın üstüne yapcam zaten demesi bende bitek şeyi uyandırdı boşanma olursa falan mal bölünmesin anlamına geliyo bence bu içim acıdı biraz...her tartışmada senin ailen şöle böle diyip durmasından içim acıdı biraz....daha 5 aylık ewliyiz.....içim çok acımamışmı sizcede.....................................................................................................................
teşekkür ederim....beynimde tümör çıktı 3 ay önce hormon sewiyemin hepsini etkiliyo tümörü bastırmaya çalışıyoruz şimdi
sen kendini çok üzmüşsün ama arkadaşım yaa inan okurken benimde içim acıdı ama neden böyle hayat yaa ben anlamıyorum hiç bu hayatın dengesiini..
allah yardımcın olsun ama daha yolun cok basındasın şimdiden bu kadar yıpratmasan ya kendını...[/QUOTEhepsi üst üste gelince insan psikolojisinde kaldırıcak saklıycak raf kalmıyo artık belkide bu yüzden çok takıyorum patlarsam kötü olcak sabır diyorum sadece sabır...
teşekkür ederim....beynimde tümör çıktı 3 ay önce hormon sewiyemin hepsini etkiliyo tümörü bastırmaya çalışıyoruz şimdi
hipofiz adenomu falanmı canım bi bilgin varmı?
ewet hipofiz adenomu ama kontrol altına alamadık guatır,troid vs.hepsini etkiliyor etkileri çoğalıyor...rahatsızlığı biliyorsanız sebeblerinide biliyosundur...
alisma sürecei filan deniliyor ya ben anlamiyorum neden herseyi kadinlar cekmek zorunda
henüz bunlar icin cok erken 5 aylik evlilikte nasil bu noktaya geliniyor,ailene karsi neden soguk
hani genelde dügün sirasindaki seylerden olurmuso tarz birsey mi?
esiniz iyi günde kötü günde kavramini sanirim tam benimseyememis
ailesinin etkiside olabilir,hem ne kadr cirkn birsey evlenmedende hastaydin demek
esinin buna seyirci kalmasi..beyinde tümor derken hipofiz bezi tümörümü
yani nasil tedavisi olmadigini drlar mi dedi...off cok üzüldüm
Tatlım kıyamam ben sana ya ben senın ıcın cok uzuluyorum tatlım ya kıyamam ıcınde bulundugun durum korkarım senı depresyona sokmus
canım benım ıcının acıması cok normal ınsan hayalkırıklıgı yasıyor karsı taraftan bekledıgı degerı goremeyınce ıcı acıyor evet neyazıkkı erkekler cok bencıl ınsanlar cok acımasız senın hasta oldugunu ogrenıyolar kesın oncedende vardı dıyolar emının o rahatsızlık kendı ogullarında cıksaydı evlendıkten sonra oldu derlerdı bu zıhnıyettekı ınsanlar boledır allah onları bıldıgı gıbı yapsında canım lutfen kendını dusun bıraz bısekılde bu ıcınde bulundugun durumdan cıkmaya calıs hastalıgın ılerlemesın
Öncelikle gecmis olsun diyorum canim.Allah tez zamanda sifa versin.Esinle yasadiklarin üzücü canim.Ama sen yasadiklarina kafani taktiigin icin biraz bunlarin esinden kayanaklandigini düsüneebilirsin.Ama beni yanlis anlama ama ben öyle ldugunu düsünmüyorum.Belki önceden de yoktu.Olmayabilirde.ama biz bu dünyaya sinav icin geldik ve her sey Allah`tandir.hastaligi verende,sifayi vernde Allah`tir.Bence sen esim yüzünden diye düsünerek hem kendini hemde onu cezalandiriyorsun.Kac yasindasin bilmiyorum ama güzelim Bence duayi hic birakma ve sadece Allah`tan iste her seyini.Bizim sahibimiz odur.
Esinle yasadiklarina üzüldüm . bu tarz sorunlari evlendigimin basinda ben de yasadim.Halada zaman zaman yasiyorum.Zman sürekli degisiyor hic bir sey ayni kalmiyor.bunu anlayacaksin.Biraz sabretmelisin.
Simdilik diyecegim bunlar.Insallah bana kizmazsin.dilimin döndügünce bazi seyleri alatmaya calistim.Tekrar gecmis olsun.Hic bir sey senden kiymetli degil canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?