İçim acıyor bugün

Mormenekse89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
3.116
3.990
133
İlk konum...
Bu yazıyı en çok bugün vefat eden Dilek hemşire olayından sonra yaziyorum... Bende bir saglikciyim esimde sağlıkçı şuan. Ben doğum iznindeyim. Bu Corona çıktığı zaman eşim otelde kalacaktı diğer bir çok saglikcinin yaptığı gibi tabi gönlüm razi olmadi orda ne yer ne içer derken evi otel gibi yaptm yatak odasını ona ayırdım. Ebeveyn banyosu ona ait oldu yemeği odasına götürdüm. Balkondan oğlunu gördü. Hergun prizleri camasir suyuyla sil camasiri balkonda beklet sonra yıka derken. Bir ay iki ay baktık olmuyor. Aynı evin içinde yaşamaya devam ettik öyle yada böyle. Hala tedbirimizj alıyoruz aylardır dışarı cikmiyorum. Aşağıya iki güne bir bir sebzeci geliyor. Salatalık domates aliyorm her sebze olmasada olanı sepetle alyrm. Bazı marketlerin eve getir uygulamalarni kullanyrm biz bunları yaparken arkadasn biri oğluna dîş partisi yapıyor bir diğeri evde sözleniyor. Biri komsuculuk oynuyor hastaneye gelen hasta geçen hafta evde Nisan yaptık diyor on kişi covid... bir baskasi AVM gidiyor beni en son bitirende bir blogcunun yarın cafeler açılıyor ilk nereye gideceksiniz diye story atması oldu biride yazmis starbuck ve bu yazı yazıldığı sırada meslektaşının ölüm haberini alıyoruz Evet hemşire arkadaşımız vefat etti coronadan ve evladını goremedi Çok üzgünüm ama artık lütfen vefat eden hemşire doktor att klinik destek ve tüm çalışanlar için artık keyfi biseyler yapmayın icim acıyor bugün

Cahillere ne anlatsan boş. Allah sağlıkcılarımızın ve tüm calısanlar İn yardımcısı olsun kalabalık iftar davetleri den sonra hiçbir şeye sasırmıyorum keske bu evde kalanlar tedbir alanlar değilde şu cahiller corona olsa.. Benimde bir arkadaşım gezdi gezdi aman kim korkar coronadan dedi şimdi 5 yaşındaki oğlu corona olmuş peki hala kendini mi suçluyor? hayır. takdiri ilahi!!!

O haberi izlerken oturup ağladım. Kaç aydır evdeyiz, eşim sadece market alışverişine gidiyor. Doktor kontrollerime korka korka gidip geliyorum, aman bulaşmasın kimseye bulaştırmayalım diye çok dikkat ediyoruz. Tamam çok bunaldık , sıkıldık, psikolıjimiz bozuldu ama yapacak bir şey yok bu işin şakası yok. Hadi kendilerini düşünmüyorlar, takdiri ilahi diyorlar da ya bir başkasının sebebi olursam diye de düşünmüyorlar mı acaba. Düşünsenize sizin dikkatsizliğiniz, keyfiniz yüzünden masum bir insan canından oluyor
Hemşiremize Allahtan rahmet diliyorum, Allah yakınlarına sabır versin

Günlerdir dilek hemsireyle yatip dilek hemsireyle kalkiyorum aklimdan cikmiyor baska bir sey dusunemez oldum. Icim sıkılıyor,istemsizce kendim de dahil herkesi suclar oldum.. evimde yan gelip yatmaktan bile utanir oldum kaldi ki bi de normallesmek..
Dusunuyorum bebeginin kokusunu bikere bile icine cekemeden vefat etmiş bir anne, annesinin tenini sicakligini bikere bile yasayamayacak bir bebek varken her seyin 'normallesmesini' aklim beynim almiyor. Neyin normallesmesi bu? bi yerde hala insanlar bizim icin ölüyorken sokaklarda gordugum tablodan nefret ediyorum.

Sanırım siz hemşire eşiniz doktor.. endişelenmeniz çok doğal. Bütün gün bende öyle influencerlear görüyorum. Yalan değil spamlıyorum artık iyice sinirimi bozuyuırlar sizin gibiyim bende bu aralar

Normalleşme sürecinde artacak sayılar insanlar "virüs mutasyona uğradı. Bağışıklığı olan birinden geçerse ölümcül değil" varsayımına dayanarak yapıyorlar bunu. Mutasyona bi tek Türkiye de uğradı galiba(!) diğer ülkelerde hala ölüm sayıları yüksek

Öncelikle şu belirteyim Dilek hemşire çalışırken değil izinde yakalanmış malesef çok acı.
Ben de sağlık çalışaniyim fakat ücretsiz izindeyim.3 aydır arkadaşlarımla görüşemiyorum fakat komsular 1 aydir misafir kabul edip misafirlige gidiyor.İzinlerini değerlendiriyorlar yani.
Şuan Türkiye de sadece sağlık çalışanları riskli grup kabul ediliyor sanki.
Not:Büyükşehir de yaşıyorum.

Allah affetsin kimsenin tatilinde falan gözüm yokta insanlar beden kıtlıktan çıkmış gibi hemen bir yere gitme derdine düşüyorlar. Az önce sosyal medya da çocuğunu devamlı paylaşan analardan birini gördüm yarım gidiyoruz diye valiz hazırlamış bi de altına link vermiş şu şurdn bu burdan diye. Bu kadın bu kadar kişinin takip ettiğini bilmiyor mu ne bu şimdi? 3 ay evde oturunca öldün sanki. Gerçekten anlamıyorum insanları ben annem babam yaşlı diye onlar bulaştıtım diye bile nler düşünüyorum millet obaa ilk günden utanmasa hoteli açtıracak tatil için. Yazık günah

Evet canm ben de özellikl le yazdm tüm çalışanlar için diye ssadece sağlıkçılar degl bide diğer deidginde doğru iş başında covid oldu demedim Dilek hemşire izindeyken yakalanmış

İmam osurursa cemaat s.car derler. E her yer, her şey serbest artık. Hükümetin yaptığı algının sonucu bu
Siyaseti hiç sevmyrm biz evladimiza kardeşimize bile şunu yap şunu yapma diyemiyoruz bu benim hayatım diyor en basiti o yüzden. Burda iş artık insanlara dusuo sağlık bakanımız okadar çok ilgili ki keşke dîs partileri avmler ve diğer seyleri insanlar ertelese artik

Bazı şeylerin tekrar serbest bırakılmasına sadece ekonimik bir karar olduğunu anlatamıyorsunuz millete. Allah sağlık çalışanları korusun. Sahsen onlar için coronadan sonra birseyler değişeceğini hiç zannetmiyorum çünkü ekonomi lobby si kadar güçleri yok

Dilek hemşire arkadaşımdı. 1 yil beraber calistik. 2020 de yil basinda fotograf paylasmisti bir masanin başında esi ve birkac kisiyle. Mutluydu, gulumsuyordu, kilo almisti. Acaba hamile mi diye düşünmüştüm. Kim bilir ne hayalleri vardi, 2020 ye dair ne planlari vardi. Aklima geldikce hayatin boslugunu ve bosvermis insanlarin ne kadar tehlikeli oldugunu goruyorum. O hic birsey yok gibi davranan insanlar en basta o masum yavrunun hakkini odeyemez. Hani hergun tv de gorup azalmis diye sevindigimiz ölüm sayilari var ya, her gun o kadar eve ates dusuyor. O ates dusen evlerden biri olmamak icin yada bir ölüme sebebiyet vermemek icin bana bisey olmaz kafasindan acilen cikilmasi gerekiyor artik.

İyi de AVM açık olduktan sonra insanlar neden erteleyeyim, demek ki bir sıkıntı yok gitmemde diye düşünür.

İyi de AVM açık olduktan sonra insanlar neden erteleyeyim, demek ki bir sıkıntı yok gitmemde diye düşünür.
Size katılmıyorum. Sigarada satılıyor ozaman hepimiz içelim. Yada başka şeyler... Neyse ben anlatmak istediğimi anlatabildigimi dusunuyorm üzgünüm sadece derdim birileriyle tartışmak degil

Size katılmıyorum. Sigarada satılıyor ozaman hepimiz içelim. Yada başka şeyler... Neyse ben anlatmak istediğimi anlatabildigimi dusunuyorm üzgünüm sadece derdim birileriyle tartışmak degil
İnsanlar bilinçli değiller malesef ,
Bu nedenle devletin virüs ülkede tamamen bitmeden normalleşmeye izin vermemesi gerekirdi

İnsanlar bilinçli değiller malesef ,
Bu nedenle devletin virüs ülkede tamamen bitmeden normalleşmeye izin vermemesi gerekirdi
Açıkçası daha dünyada napacagini kestiremiyor biz yinede güzel idare ettik diye düşünüyorum. Umarım bundan sonrada alınan kararlar olumsuz şeyler değilde olumlu şeyler yaratır normalleşme olmalimiydi diye sorarsanız da. Benim haddim değil çünkü biz sadece bu kısmını görüyoruz onlar belkide birçok kısmını düşünüyorlar inanın tek duam kimsenin kılını zarar gelmesin bize düşen görev bu aralar keyfi biseyler yapmamak benim oğlumda bir yaşına girdi isterdim doğum gününü kutlamak. Bir foto çektirmek ama çok şükür evimde eşimle bir foto çektik bitti gitti oğlum yanımda ya yeter ama kalkıp bu dönemde. Bunlarn yapılması bir çok kişiye haksızlık zaten bu süreçte öğrendik ki aslnda biz çok şeye sahipmişiz şimdi bunu daha iyi anladık

Belki size cok basit gelicek ama erkek arkadasim havaalaninda calisiyo nisanlanicaktik yuzuklerimizi kiyafeylerimizi bile aldik hayallerimiz vardi ama korona geldi...6 senenin hayalini erteledik.evde babam hasta kronik onu dusunuyorum en cok. sevgilimle 3 aydir gorusmuyoruz tasiyici olmaktan korkuyo bana tasir bende babama diye korkuyorum. Insanlarin bukasar ozgur yasadiklarini gordukce bu insanlari allah bildigi gibi yapsin diyorum. Bu akilsizlarin cezasini biz masumlar oduypruz. Biz ozlemiypruz bizim hayalimiz yook bizim hayatimiz yok biz hic sikilmadik oysaki....

Normalleşme demek eğlenmek demek değil ki? Zorunluluk olmadıkça neden çıkıyorlar anlamıyorum. İhtiyacınız yoksa ne işiniz var? Doğum günü kutlayanı gördük bizde . Bizde çok sıkıldık ama ne önemi var. Söyleyecek bişey bulamıyorum. Annem çok hasta ve ona bulaşacak diye çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…