İçim acıyor bugün

Tüylerim diken diken oldu okurken ..
bizler evin içindeyiz evet aydır bakkall dışında dışarıya çıkmadık çıkmıyoruz 6 yaşındaki çocuğum sürekli ağlıyor camlara yapışıyor Dilek hemşire beni mahfetti ve onun gibi daha duymadığımız niceleri.. Halkımız maalesef anlamamakta direniyor , sokaklarda halay çekmeler , gezmek için planlar .. ama aman evde duralım diyen yookkk !! Rabbim sağlıkçılarmızın büyüüükkk yardımcısı olsun başta sizlerin .. Rabbim bu zor günleri atlatmamızdan yardımcı olsun inşallahh .. Dualarımız sizinle .. Hepimizle ..

Normalleşme süreci olamadan da her yer normallesmisti simdi artık resmi açıklama gelince daha cok costu millet...
Apartman önlerinde apartmanca semaver yakıp oturanlar sohbet edenleri biliyorum...
Ben ise 11marttan beridir Dr kontrolü hariç doğru düzgün çıkmadım evden... Benimde 3bucuk yasında kızım var ve sokaktakileri görünce o da istiyor çıkmak.. Çünkü apartman önü çocuk kaynıyor.

Umarım en kısa zamanda coronasiz bir günde hayallerinizi yaşarsınız. Bu virüs illaki bitecek önemli olan kimseye bişey olmasn babanıza şifa diliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…