Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ilk göz ağrısı tatlım.Kurtulduğuna sevin.Bunlar tecrübe.Mrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi
Evet yatan Osmanlar çalışan güçlü kadın köleler. Gelmeyin bu tongalara sayın bayanlar.Mrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi
bende dört buçuk yıllık ilişkimi bitirdim çok üzgünüm kırgınım çaresizim ama bi yandan da ayakta olmaya çalışıyorum kabullenip yeniden başlamaya çalışıyorum demek diyorum yaşamam gerekiyormuş zor süreç emek veriyorsun yıllar veriyorsun ve sevdiğin insan kim bilir yarın kimin yanında olacak ama bu süreçte olumsuz yönlerini değerlendir kabullenip iyileşmeye çalış bi psikologa git onunla aşmaya çalış bu ayıp bir şey değil biraz olsun acın hafifler sen hafiflersin benim canım ne zaman isterse o zaman ağlıyorum yanımda kim olursa olsun güldüğüm zaman da öyle hayat yani bi gülüp bi ağlıyoruz böyle böyle kendimizi bulacazMrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi
Mrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi