İçim acıyor çok zor günler geçiriyorum.

Mrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi

Gerçekten Allah kurtarmis kaccc

İş yerindeki hakkını kurtarabilecek misin ben şu an tek onu düşünüyorum.

Babam avukat tuttu mecbur almam lazım yoksa vergi borcunada ortak oluyorum devrederim sonra ilerde basıma vergi borcu gelir falan babam zaten kızıyor iyice köpürür. Ama cok kötü seyler olcak gibi düşünüyorum bende

Mrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi
Türkçe meali :seni oğlum nikahina alir ama şartimiz şu sende bize köle olacaksin

Türkçe meali :seni oğlum nikahina alir ama şartimiz şu sende bize köle olacaksin

Aynen oyle ne kadar sinirle soyle ne kadar kızmıs ol ne kadar nefrer ediyor ol senin karsında 24 yasında bi kız var nasıl onu oyle ezersin bi bağrısını hakaretlerini duysanız sanki ben oğlunun boğazına bıcak dayadım tek dediğim çalış oturma bu işi yapmak istemiyorsan baska ise gir yada evde otur son hakkınmıs kpss ye calıs sadece bunu dedim ya.benım oğluma karısamazsın kpss girmicek orda calısmıcak baska is bakmıcak sanane dedi . Para goz olmasan calıs demezsin diyor. Bu kadar salakca bisey olabilir mi

Kurtulmuşsunuz gerçekten. Üzerine bir de sadaka verin. En azından yolun başında göstermişler ne olduklarını...

Sen bizim iscimizsin diyen aileden kurtulduguma ben olsam kına yakardım valla. Allahın sevgili kuluymussunuz evlenmeden kurtarmış sizi

Aynen oyle ne kadar sinirle soyle ne kadar kızmıs ol ne kadar nefrer ediyor ol senin karsında 24 yasında bi kız var nasıl onu oyle ezersin bi bağrısını hakaretlerini duysanız sanki ben oğlunun boğazına bıcak dayadım tek dediğim çalış oturma bu işi yapmak istemiyorsan baska ise gir yada evde otur son hakkınmıs kpss ye calıs sadece bunu dedim ya.benım oğluma karısamazsın kpss girmicek orda calısmıcak baska is bakmıcak sanane dedi . Para goz olmasan calıs demezsin diyor. Bu kadar salakca bisey olabilir mi
Tabiki olamaz canm bu çocukla geçmisin var elbetteki bitince aciycak sonuçta bu insan üzerinden hayellerin vardi mutlakaki ama Allah gerçek yüzlerini göstermiş neyseki evlenmeden bu insanlar allah korusun sana şiddette uygulardi bu annr varken onda bunlari düşünerek geçmişi silmeye çalış mutlakaki geçicek

Tabiki olamaz canm bu çocukla geçmisin var elbetteki bitince aciycak sonuçta bu insan üzerinden hayellerin vardi mutlakaki ama Allah gerçek yüzlerini göstermiş neyseki evlenmeden bu insanlar allah korusun sana şiddette uygulardi bu annr varken onda bunlari düşünerek geçmişi silmeye çalış mutlakaki geçicek

Allah razı olsun guzel destekleriniz icin iyiki varsınız iyiki yazmısım buraya

Evet çok üzülüyorum kendime resmen pskolojim bozuldu hic bisey yiyemiyorum icemiyorum ayrıldım diye değilde bu kadar edepsizce seyler duydum diye
Uzulmeniz doğal. Ama bence daha çok sevinin ki yeterince kurnaz degillermis. Size hiçbir şey hissettirmeyip evlendikten sonra yüzlerini gösterebilirlerdi. Bu çok daha korkunç olurdu.

Cidden Allah kurtarmış :KK51:

Ayy :eek:tiksindimmm yüzsüz kaynana oğlu da bebe galiba bir dakine de sadaka vereceğim kurban keseceğim sonrada evleneceğim sizin gibilerden kurtardı allah de :lülülü:

Gözün aydın ki gerçek yüzlerini göstermişler sana kurtulmussun evlenmeden o nasıl bir zihniyet sen kölemisin çalışan bir bayansın o adamda o anada normal değil kendilerine hizmetci ve para getiren birini istiyorlar

Boyle bir adamın nesini sevdiniz Allahaşkına. Ne kadar itici ve mide bulandırıcı. nefret ederim uyuşuk sünepe anacı boş duran erkeklerden. Erkek bile değil bunlar oksijen israfı bu tipler . Fişini cekeceksin bi dağın tepesine bırakıp yabani hayvanlara teslim edeceksin. Ama bu tipler yabani hayvanların bile midesini bozar .öğğ :kusmuk:

Nereden buldunuz bunları?Allah kurtarmış sizi. Yatın kalkın dua edin. Karşınıza daha iyileri elbet çıkar,inşallah mutlu olursunuz

9
Bende ayni sekildeyim icim aciyor zor gunler geciriyorum bosaniyorum ve bir cocuk var
En azindan sukret daga fazla ilerlemeden kuetuldun allah yardimcin olsun canim

9

Bende ayni sekildeyim icim aciyor zor gunler geciriyorum bosaniyorum ve bir cocuk var
En azindan sukret daga fazla ilerlemeden kuetuldun allah yardimcin olsun canim

Allah yardımcımız olsun hepimizin kolayca atlatma güçlüğü versin biz hep beraberiz birbirimizin arkasındayız Allahın izniyle atlatacaz

Senin kızın olsa ne dersin damadına diyorum hic bisey demem ne deyim olabilir diyo oğlu 35 yasında bu yasına kadar hep annesinden geçinmis bunu öğrendim . Oğlumu benden uzaklastırdın gelip yozgatta dizimin dibinde olcak oğlum kabul ediyorsan diyor. Tiksindim resmen küfürler hakaretler hariç daha

Ayrıldığınız eş adayı Yozgatlı mı

Kesinlikle kurtulduğunuza sukredin
Evlenmeden ne oldukları ortaya çıkmış ve tüm pisliklerini kusmuşlar

Yani nişana kadar herşey iyidi demişsiniz,en çok buna takıldım.
Nesi iyiydi acaba,amele gibi çalışmışsınız o yatmış.
İdeal eş olmuşsunuz zaten kafadan hemen onlar için.
Böylesi yaşanılan iğrençliğe,ilkgöz ağrım vs demeyin.
Asıl bu enayi yerine konulmayı nasıl unutacaksınız acaba ömür boyu.
Hindistandaki tapınılan öküzlere döndü sayenizde organik öküzlerimiz,ilah gibi davranıyorlar artık.

Back
X