Olaya dışarıdan bakın. Mantıklı mı? Kızın annesi milletvekili kız öğretmen ama sizin culsuzla evlenecek. Diyelim ki evlendi bu profilde bir kadının Türkiyede öyle bir adamla mutlu olma ihtimali yüzde kaç sizce? En basitinden hangi Avrupalı kadın kv dırdırı çeker

Kadının dedikleri doğruysa kadının yaşam standartı nasıldır tahmin edebiliyor musunuz? Ne yapacak o kadın Türkiyede eltisi ile çekirdek citleyip dedikodu mu yapacak? Diyelim ki yurtdışında yaşamaya başladılar, o adam öyle bir profile ayak uydurabilir mi sizce? Orada ya çalışmayın ev işi yapacak ki Türk erkeklerini bu konuda biliyoruz yada çalışacak fakat hangi vasıfla? O işin sonu hüsran ben diyeyim.
Bakın benim bir arkadaşım vardı. Çocuk öğretmen ve ailesi de memur ailesi ama bu çocuk gece barlarda falan çıkıyordu. Sonra evlendi ama evlendiği kızın abisinin şirketleri falan var ve boşandılar. Çocuk yetemedi kıza. Kız o yaşa kadar rahat yaşamış. İstediğini giymiş, istediğini yemiş. Bu arada ben kızı çok sevmiştim. Çok tatlı bir kızdı o ayrı ama olmadı. Sen memur bir aileden geliyorsun ve ailende memur. O kız gibi yetişmemişsin bir kere. Bir yerde patlayacaktı ve patladı.