İçim acıyor ne yapacağımı bilmiyorum :(

nişanlıyken başkası için için cızlıyor ,onu gördüğünde için gidiyorsa ya o çocuğu unutamamışsındır yada nişanlını sevmiyorsundur.duygularından emin olmadan evlenme arkadaşım nişanlınada yazık sanada yazık olur.

öylemi dersin :çok üzgünüm: haklisin galiba

arkadaşn senle olr mu olmaz mı onu bilemem.ama bence de ayrıl nişanlından
evlenip mutsuz olup ayrılmaktan iyidir benceyerimseniben

Nişanlını sevmiosun bu aşikar..
Ama başkasını sevmesen kalbin başkası için atmasa mantık evliliği yapıorum desen neyse iyi Allah yolunu açık etsin derdim..
Ama başkasına ilgi duyarken evlenmen tamamen karşındaki kişiye haksızlık..
Sana yapılsa böyle bişey ne hissederdin?
En yakın zamanda nişanlından ayrıl snra yolunu çiz.
O çocuklamı olucaksın yoksa unutmak için çabalıycakmısın ona snra karar verirsin artık..

alkisalkisalkis :lepi:
aynen katiliyorum

arkadaşlara katılıyorum bencede eğer başkasına ilgi duyuyorsan yapma hem kendine hem nişanlına haksızlık olur

bi sayfayı kapatmadan diğerini açmak böyle hırpalıyo kalbınıde kendınıde...
umarım en kısa zamanda kendını istediğin hayata adapte edebilirsin...

Başka biriyle nişanlıyken HALA diğer kişiyi düşünmen bile nişanlına haksızlıktır..
Şimdiden ne yapacağına karar versen çok iyi olur..
Kendini nişanlının yerine koy öyle düşün bir de...

nişanlından ayrılmalısın başkasını severken evlilik olmaz sonra daha çokpişman olursun.bi gönülde iki aşk olmaz nişanlınamı yoksa eski arkadaşınamı aşıksın önce bi onu belirle sonra gerekeni yap

nişanı atıp kafanı dinlemelisin

kararını verip ona göre davranmalısın

günü yaşama geleceği de düşün

şu an evlensen bile aklın hala öncekinde olacaksa evlendiğin adamın ne suçu varguclubacismile

Hala önceki çocuğu seviyorsun bu bariz ortada...

Onu gördüğünde hala içinden birşeyler akıp gidiyor,aklın hala onda,unutamadığını kendin de söylüyorsun.

Ne yapman gerektiğini sen de biliyorsun

Aklın ve yüreğin başkasındayken,bir başka kişiye ümit verip onunla evliliğe yürümek ona yapılan haksızlık ,aldatmaca olmaz mı sence ?

Nişanı at ve kalbinin sesini dinle.

Unutma hayat o kadar kısa ki,sevgine sahip çık..

yaş kaç acaba?

ahh bu gurur
Hikayeni okurken feryalcan aklima geldi hemen..O da tipki senin gibi hikayesi var,aranizdaki farklardan biri ise o evlenmis sen ise nisanlisin,icindekini dile dökmeye bakar.Nisanlinida oyalama madem sevmiyorsun,bir an önce kararini ver..

daha onu unutamadan başka biri olmasaydı keşke hayatında
en doğrusu bu nişanlılığa son vermek
çünkü aklın hala onda
buna rağmen zaten yürümez vede evliliğe gitmemeli

Çocukca bir gurur yapmışsın, oda sana öyle çocukca davranmış. Sonra sevdiğini anlamış ama bu kez sen pas vermemişsin. Şimdi yapman gereken şeyler, iyice düşüneceksin, belliki nışanlını sevmiyorsun, aklın başkasındayken, evleneceğin insanla bir ömrü ve en önemlisi bir yatağı paylaşacaksın.Bunlar önemsiz şeyler değil.Evleneceksen eskisini sileceksin tamamen beyninden ve yüreğinden, ama yok ben onu devamlı düşünüyorum diyorsan nışanlınla fazla bu oyunu sürdürme, yazık edersin çocuğa derim..

aklında bir başkası varken nişanlanmış olman büyük bir hata ama geç kalmış sayılmazsın karşındaki insanın haklarına da riayet etmeli bu sahte bağı biran önce koparmalısın,sevdiğin çocuğa gelince sana güven veriyorsa bir şans vermelisin ona,evlilik oyuncak değil ki canım hem aklına hem kalbine evet dedirtmelisin,işin zor ama imkansız değil inşallah hakkında hayırlısı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…