• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim acıyor ne yapacağımı bilmiyorum :(

sevgi olmadan evlilikte sıkıntılara katlanılmayacagını dusunuyorum..icinde ve aklinda ne varsa onune koy iyice dusun,karar ver ve o yolda yuru..arkana bakmadan.

aklında bir başkası varken nişanlanmış olman büyük bir hata ama geç kalmış sayılmazsın karşındaki insanın haklarına da riayet etmeli bu sahte bağı biran önce koparmalısın,sevdiğin çocuğa gelince sana güven veriyorsa bir şans vermelisin ona,evlilik oyuncak değil ki canım hem aklına hem kalbine evet dedirtmelisin,işin zor ama imkansız değil inşallah hakkında hayırlısı olur...

dogru cok haklisin nisanlima bir sans daha verecegim galiba.. ve öbürünüde unutmaya calisacagim cünkü mecburum buna.. nisanlim cok iyi birisi beni hayat boyu mutlu edeceginede inaniyorum onun icin kaybetmeyide göze alamam onu :çok üzgünüm:

Madem bu kadar sevmişsiniz nasıl olur da gurur yapıp seni arkadaş olarak görüyorum dersiniz anlamıyorum. Aşkı bulmak o kadar zor ki!mafoldumben

Bence de başkasını severken evliliğe adım atmanız hem sizin için hem de karşıdaki insan için olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Bir kez daha o sevdiğiniz insanla konuşmayı deneyip yeniden biraraya gelebirsiniz belki de. Madem karşılıklı duygular içindesiniz neden göz göre göre elinizin tersiyle itiyorsunuz?

Back
X