İçim acıyor ona birşey olunca :(

Aynen ya nasıl bir niyet bu anlamıyorum. Bir de pişkin pişkin ısırdım diyor

Ay nolur daha anlatmayın.
Benim de bebeğim var, birinin onu ısırdığını ve hatta diş izi bıraktığını düşünmek dahi inanılmaz rahatsız edici iken, böyle bir şeyin yaşanması... Yerinizde olsam o evi yıkardım herhalde. Ayrıca böyle bir şeye tahammül gösterilmez, çocuğunuzun canını yakan birine engel olmalısınız. Olmak zorundasınız, çünkü o sizin savunmanıza muhtaç.

Off... Böyle sevgi anlayışı yerin dibine batsın.

Suyuna ilaç katın tuvalete gitmekten çocuğu goremesin akşam yemegede uyku ilacı atın gece gündüz uysun ancak vahşi hayvanlara yapılan sakinleştirme tekniklerini hakediyor o
Anlaması için onun gibi olmak lazım onunda kafasını kendinden güçlü biri ısırsın bakalım nasıl oluyormuş

Koruyamadığım için özür diliyorum yavrumdan defalarca umarım beni affeder.

Ah keşke verseydim tepkimi en baştan. Öyle sert ısırmış ki hala duruyor izi
Yani sizinkide garip." baba tamam sert seviyorum diyorsun ama bak çocugun kafasında diş izleri kaldı.bu kadarcık çocuga bu kadarda sert yapılmaz.seviyor musun dövüyor musun belli degil böyle seveceksen sevme lütfen" de bari.tepkini göster arkadaşım.pis tükürükleriyle mikrop kaptıracak çocuga psikopat ruhlu. sinir oldum.
bir daha severken aglattıgında çek al çocugu onun elinden ben onu nasıl taşıdım nasıl dogurdum canını acıttıramam o sizin stres topunuz degil de.

Çok haklısınız en büyük hata Benim bir daha yaparsa gerekeni yapıcam fazlasıyla

Çok haklısınız en büyük hata Benim bir daha yaparsa gerekeni yapıcam fazlasıyla
Bende yasadim ayni durumu benim de kv yapardı Birgün sinirle aldım elinden çocuğu o bana ben ona bı dünya laf söyledik ama onun yüzünden geçmişteki eşimden dayak yedim neymiş ben ona aptal demişim halbuki demedim sadece benim çocuğum yapmadedim esimde saçımdan sürükledi beni ona inandı yani canım evini ayirmaktan başka çaren yok

Geri zekali midir nedir adam allah askina nasil sinir oldum gece gece! Canim tepki gostersene sen de ne demek isirmak dislerinin izinin kalmasi elini yakmak falan oyle sey mi olur ?benim kayinpeder de kizimin elini kolunu isiriyodu ama canini yakmadan.cildirdim sinirden anladi kizdigimi da yapmiyor artik.

aynı evde yaşadığınız için sen sessiz kaldın bence.yakında ayrılacakmışsınız diye okudum hadi hayırlısı inşallah.
Ay inşallah ya eşim geri dönüş yapmazsa bakalım. Evet aynı evde olunca birçok şeye sessiz kalıyorum maalesef

Neden yapıyor anlamıyorum kırmak istemedim ama benim gözbebeğimin canı acıyorsa bende onun kalbini kırmaktan geri durmam artık

Aşıları tamam mı kp nin diyesim geldi. Eşinize çocuğun alnını gösterip ya sen bir şey de artık ya da ben söylicem ama öyle güzellikle filan değil diyin. Kv deye gösterip anne canım çok acıyor nolur sen bari bi şey söyle filan diye örgütleyin.

canımm tersi bi konuda babamla benim sıkıntım var aşırı seviyor kızımı inan çocuğunla ilgili her aşırılık can sıkıcı.. Ama sen o adamla sakın parka felan yollama anladığım kadarı ile adam şiddetle tatmin oluyor lütfen çocuğunla yalnız bırakma onu

Aynı dediğinizi yapıcam şimdi eşimle yarın kv konuşucam saolun

Yarın çocuk büyüyüp hircin bir çocuk oldugundada (Allah muhafaza)dedesinin değil gelinin terbiyesi derler.
Babam çocuğun canını yakmak canını yakmakdir der sevmek öyle olmaz bedeni yaralanan çocuk canının acıdıgini bilir yalnızca dedem beni sevdiği için ısırdı demez ki bu tür istismara büyükler bile katlanmaz çocuk nasıl anlam yüklesin? !

Eşiniz bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa siz de kayinvalinizle konuşun,uyarsin kocasını,tabi aranız iyiyse kayinvalidenizle...
Siz de iyi sabır varmış ki bu zamana dek sessiz kalmissiniz bu saçmalığa...

Bu konuda da temkinli olmalıyım evet haklısınız. Artık yalnızda bırakmamalıyım. İçim hiç rahat değil zaten sürekli tetikteyim birşey yaparsa diye

Yarın çık biraz yavrunla yürüyüş yap
Evdekilerede saglik ocagına kontrole götürcem de
Tekrar eve dönünce doktor alnındaki diş izini gorünce çok kızdı
Çocuk istismarına girer bu durum diye sosyal hizmeti aramaya kalktı felan diye uydur biraz
Biraz gözü korksun
Yada kocan babasıyla konuşsun

Eşiniz bu durumdan rahatsızlık duymuyorsa siz de kayinvalinizle konuşun,uyarsin kocasını,tabi aranız iyiyse kayinvalidenizle...
Siz de iyi sabır varmış ki bu zamana dek sessiz kalmissiniz bu saçmalığa...
Kv ne der tepkisi ne olur bilmiyorum ama konuşucam onunlada . Salaklık onun adı sabır değil çocuğuma bunun yapılmasına göz yumdum resmen ama artık izin vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…