İçim acıyor ona birşey olunca :(

Kv ne der tepkisi ne olur bilmiyorum ama konuşucam onunlada . Salaklık onun adı sabır değil çocuğuma bunun yapılmasına göz yumdum resmen ama artık izin vermem
Kendimi yerinize koydum vallahi nevrim döndü lütfen artık sessiz kalmayın,yazık yavrucaga kıyamam ya....
Dedesi oluyor diye öyle abuk sabuk şeyler yapmaya hakkı yok..

yuhhh! pardon da evladini resmen korumuyor izliyorsun alkis.tebrik.tobe yarabbimmm. bu de konu acmis seyret arkadasim. kafada dis izine darp raporu verilir nerdeyse.

Önce kayinpederine tepki göster sonra eşinle ciddi ciddi konuş ... bende kayinvalidemle yaşadım böyle bir olay ..ne desek alınıyor ,kırılıyordu. ."aman be sanki bir tek sizin çocuğunuz var "diyordu . Uyarilari da dikkate almıyordu . Birgün tuttum çektim çocuğu elinden .napiyorsun dedim gayet kendimden emin ve sert bir şekilde .gözlerimden çıkan ateşi görmüş olacak ki vazgeçti ,o sondu! Çocuk konusunda çok hassasım. .asla affım yok ! Sende tepkini anlayacağı dilden göster ki bir son versin artık .

öyle kayınpederin ağzını burnunu kırarım be!
seni istismar suçundan içeri attırırım de bak bi daha yapıyor mu!

sana da bravo yani konu sahibi. bu kadar şey yapıyor sen haddini bildireceğin yerde gelip konu açıyorsun burda ya pes!

Siz siz olun çocuğunuzu asla yalnız bırakmayın alın odanıza götürün öyle sevgi olmaz.. Tepkisizliğinizden çocuk çatlarsa acıdan o zaman da tripler umrunızda olur mu? Saçmalamayın adama yeter diyin... Önüne iki tane odun koyun onun ısırsın..

Bakın size birsey anlaticam çocuğunuzu bu tür istismardan korumazssaniz bunu normal görmeye başlayıp ileri derece istismara ugrasa Allah korusun dur demeyi bilemeyecekdir!
Ben öyle şeyler yaşadım ki bu sebepten kizlarima ogretiyor um bu senin bedenin dur de bağır çığlık at kaç koruman gerektiğinde sende vur karşılık ver diyorum!kişisel eşyaların bile ilk söz sahibi sensin izin almak nezaket gereğidir izinsiz almaya kalkisanlarla paylaşmak zorunda değilsin diyorum!

Gelelim yaşadıklarıma henüz 5 yaşındayken bir akrabamiz tarafından neredeyse...Allah korudu!5 yaşında bir çocuk yoksa başına gelebilecekleri nasıl sezsin ve çığlıklar atarak Ağlasin.
Diğer bir olay daha berbat 8 9 yaşlardayken memlekete gitmiştik orada yayla evlerine çıkmıştık Teyzem,Teyzem in amca kızı bunlar yaşça bizden 7 yaş falan büyük;Teyzem in amcasının torunu(kiz)ben birde komşuları nin kızı Bizim yaşlarda birbirine yakın,hadi Evcilik oynayalım dediler kuzenim ve kendi halasi karınca oldular guyya teyzemde komşunun kızıyla benide teyzem lerin çocuğu buraya kadar sorun yok ama daha sonra iki küçük kıza...Evcilik diye üstelik birisi halasi bilmem anlatabiliyormuyum bağırdı kavga ettim döndüğümde annemlere anlattım benim yüzümden iyi sopa yediler ama hak ettiler!

Hani yanağını ısırır poposunu ısırır hafifçe severek ama alnını nasıl ısırır ya ısırılır mı yani dişe gelir mi ? Alnını da geçtim hadi kafasını nasıl ısırır resmen ruh hastası bu adam

Pis adam dişleri kopsun yerinden ne demek ya ısırmak oyle sinir oldum ki aman diyim o adam beni korkuttu gozunuzu dort açın arada takip edin gizliden

Insan misin sen? Musaade etmesene. Onunla mi konusayim bununla mi konusayim diyorsun. Dunyayi basina yikman lazim. Kocan da sen de bostan korkulugusunuz. Allah evladini boyle korumasiz birakacak ailelere evlat vermesin. Kp'nin disleri dokulsun mamayla beslensin. Amin.

Birdaha böyle bir vahsicilik gösterecek olursa çocuğu anında çekin alın kucağından. Ve birdaha çocuğumun canını yakacak şekilde severseniz ona yaklasmaniza bile izin vermem deyin. Köpek gibi isaracagina insan gibi sevmeyi öğrensin..

sevmek değil bu sapkınca bir davranış,bi arkadaşta demiş istismar bencede.bu yaratıkla çocuğunuzu baş başa bırakmayın sakınnnn.

Öyle adamın alnını karışlarım valla seviyormuş sevgisi batsın pislik önce tehdit edin bir daha ağlarsa veya biryerine zarar gelirse külahları değişiriz diyin sert bir şekilde devam ederse çocuğu yanına yaklaştırmayın ve dedeye karşı doldurun

Benim amcamın eşi çocuklara bayılıyor. O da böyle vura vura ısıra ısıra seviyor. Hamileyim, benim de bebeğim olacak allah kısmet ederse. Konunuzu okuyunca yengem bebeğimin canını yakmış gibi hissettim. Kan beynime sıçradı okurken. Nasıl dayandınız? Ben olsam kızgın yağla haşlardım bebeğimin canını yakanı. Nitekim aynı şeyi yengem benim bebeğime yapacak olursa kovarım bir daha da bebeğimin yüzünü göremez net. Ki ben baştan uyaracağım kimse öpmesin mümkünse. Pis ağızlarıyla sulu sulu öpüp bebeğimin yanağını alerji yapmalarına izin veremem.

Bu arada bir komşumuz vardı eskiden. Kayınbababası kaynanasıyla hepsi bir yaşıyordu. Aynı dertten muzdaripti o abla da. Kayınbabası bebeğinin ağzının içine dilini sokuyormuştu ya... Seviyormuş sözde! Geberesice pislik!

O neymiş öyle yanu çocuk ısırarak mı sevilir köpek miymiş kpeder.

Benimki gibi lüzumsuz, laftan anlamayan, ağzından çıkanı kulağının duymadığı bir tipse konuş aktan anlamaz üstüne kalbinizi kırar. Ben olsam aileme attığım fotoğrafta belli olduğu için Nnem köpek mi ısırdı o çocuğu dedi derdim. Benimki bundan anlardı çünkü.. siz de kpedere göre bir cevap bulun.

Bişey değil çocuğa da ısırmayı öğretecek sonra uğraş dur onun kızını ısırmış bunun kulağını ısırmış

Bu nedir ya Allahın belası pis sapık. Kocası da hala o evde yaşatmaya devam edip doşarıda da ben adamım mi diyormuş tüüü onun adamlığına

Benim kayınpeder de oğluyla beraber oğlumla ilgili yok pipisini ısırcam yok sündürcem yok şöyle seveceğim gibi hayaller kuruyordu en son çocuğuma benden izinsiz dokunan orasını burasını acıtan pipisini poposuna dokunan olursa kim olursa olsun gider mahkemeye veririm dedim. Benim erkek kardeşim de sert seviyor yeğenimi ikiz kardeşim bişey demiyor ama ben sevdirmem öyle çocuğumu kimse sert, hırpalayarak sevemez yabancı insanlarda benden izinsiz sevemez. Tepkini göster istismardır bu izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…