İçim acıyor ona birşey olunca :(

İnsan ısırığı pek bilinmez ama tehlikelidir, google'dan bir iki yazı açıp okutun bu konuda, ayrıca çocuğunuz sevgisini gösterme şeklini böyle öğrenmesini istemediğinizi anlatmaya çalışın, kardeşi olursa çocuktur anlamaz , o da kardeşini ısırarak severse ne olacak vs diye anlatın.

Nasıl çaydanlıkla çocuğun elini yaktığında o adamın başına çaydanlığı geçirmedin iyi sabır. Evi ayır, bir daha da çocuğu gösterme onlara. Gerekirse o ezik kocayı da bırak, çok kızdım :sinirli:

Ben olsam açık ve net yapmamasını söylerdim. Ve benim olmadığım bir ortamda ikisini bir arada bırakmazdım. Hatta olayı o kadar abartırdım ki adam benim varlığımdan rahatsız olduğu için çocuktan uzak durmak zorunda kalırdı.

her şeyi anladım da ısırmak nedir. ısırmak cinsellik ile alakalı . doğru bi şey yapmıyor kp iniz . çok çirkin.
yarın bugün sizin oğlunuz da bi başka çocuğu feci şekilde ısırabilir . dikkatli olun

Çok sağolun . Kendisi acıtıyor bir de bana oğlum yaramazlık yapınca vur annesi sen şımartıyorsun canını acıt bak bir daha yapıyor mu diyor ölür müsün öldürür müsün :kızgın:
cevap verin!!
gerekirse sertleşin lütfen sessiz kalmayın
eşinizin uyarmasını falan beklemeyin
bizde çocuk ısırılarak sevilmez baba lütfen bir daha böyle bişeye kalkışma diyin

Ayırıcam evi ne pahasına olursa olsun onu da yapıcam az kaldı

az kaldıyla falan olacak iş değil bu,
nasıl normalleştirmiş kanıksamışsınız.
benim çocuğumu aileden biri ısırsa, elini yaksa benden önce bütün aile üstüne saldırır.
çocuk bu ya çocuk, çocuğa acımayan insandan her pisliği beklerim.

sinirimden tam okuyamadım.babanızmı kayınpederinizmi?
buraya yazacağınıza adama uyarılarınızı yapın

Çok sağolun . Kendisi acıtıyor bir de bana oğlum yaramazlık yapınca vur annesi sen şımartıyorsun canını acıt bak bir daha yapıyor mu diyor ölür müsün öldürür müsün :kızgın:

oğlun biraz büyüyünce şiddetin normal olduğunu düşünüp başka çocukları ısırır yada vurur, bu hiç iyi bişey değil, o zamanda kreşe gitmesin, biz bakarız derler, sonr ilkokulda sen çekersin. kv anlayışlı gibi, konuşucam diyodun inşallah konuşursun. alın ne ya!

:sopa:Ben o adamın.. Ay nasıl sinirlendim yaaa. Sen niye ses çıkarmıyorsun arkadaşım. Sen de o adam kadar suclusun. Ayrıca niye aynı evde yaşıyorsunuz.
Geçen sene kv lere gittim hayatımda ikinci kez gidiyordum. Kızımın kuzeni gürültü yapıyor diye aynı gün ben gidiyorum deyip çıktım geldim. Hem de 250 kmlik yol . Ben gelemem öyle şeylere. Çocuğum uyuyamayacak rahatsız olacak ve ben o evde kalacağım. Bi de 15 günlüğüne gitmiştim . Gittiğim gibi geri döndüm. Kaldı ki kp kafasını ısırıp çocuğumun elini yakacak. Darp raporu alır mahkemeye veririm.
Abarttigimi düşünebilirsiniz. Ama yaparım. Kimse cocugumdan daha değerli değil.

Son düzenleme:
Kp e direk söyleyin neyi bekliyorsunuz ses çıkarmak için çocuğunuzun daha fazla canının yanmasını mı? Kuserse küssün kızarsa kızsın en fazla evi ayırmak zorunda kalırsınız ki o da sizin için çok iyi olur. Cocugunuzdan önemli hiçbir şey olmamalı uyarının yapın ve çocuğunuzu yalnız bırakmayın .

Ben de hafif sert severim çocukları ki kendi çocuğuma da aynıyım. Oğlum 10 aylık oldu sert öperim popoya vururum falan. Ama öyle diş izi falan çok abartı.

severken düşünüyorum kolunu falan acıtmadan ısırırız çok yakın olduğumuz bebeklerin... hatta onlar da gülerler.
ancak alın ısırmak için kafayı yemek gerekiyor! kemik ya orası...

kayınvalideniz yada eşinizle konuşup akıl almanız en mantıklısı.

çocuklar acıyor diyemedikleri için ağlayarak tepki gösteriyorlar bunu anlaması lazım!

Bu arada bir komşumuz vardı eskiden. Kayınbababası kaynanasıyla hepsi bir yaşıyordu. Aynı dertten muzdaripti o abla da. Kayınbabası bebeğinin ağzının içine dilini sokuyormuştu ya...:KK57: Seviyormuş sözde! Geberesice pislik!:sinirli::bicak:
Bu tam sapıkmış. İğrenç ötesi.

Bir insanın alnı nasıl ısırılır onu anlamadım ben kemik ya orası yumuşak bile değil ne gördüm ne duydum. Ayrıca çaydanlığın sıcak olduğunu anlasın diye elini değdirdi diyorsunuz eşiniz buna da mı tepki vermedi baba ne yapıyorsun diye benim oğlumun eli yanmış olsa ben yıkarım ortalığı siz bir şey yapmamışsınız benim yengem de öyle sever ama biraz müdahale etmeniz lazım kayınvaliden falan da mı uyarmıyor

Benim kayınpederimde kızımın küçükken yüzüne sakallarını süre süre bacaklarını kollarını sıktıra sıktıra severdi eltimin oğlunada aynısını yapardı kayınvalidem her seferinde sertçe uyarırdı kaynım ve eşimde uyarırdı ama adam yapacağından vazgeçmezdi ama çok seviyorum siz bilmiyorsunuz içime alasım geliyor sevgiden derdi gerçektende çok sever kayınvalidem yapma bak akılları başına gelince kaçacaklar senden derdi şimdi 28 aylık kızım babaaaneyi çok sever babaannecim diye diye sevimlilik yapar ama kayınpederimin yanından geçerken bile şöyle etrafından dolanır kayınpederim yanına otursa ordan kalkar başka yere oturur öpmeye kalksa eliyle iter şimdi kayınvalidem hakettin sen diyor bu seferde beni sevmiyorlar diye alınıyor eşinize söyleyin eşiniz sertçe uyarsın ama yine yapacaklarından vazgeçmiyorlar anlayacağın çocuklar biraz büyüyünce kendileri koyuyorlar tepkilerini

Uzmanlar çocukların canını acıtarak sevmeyin, acıyla sevgi arasında bağlantı kuruyor ilerde canını acıtan insanlardan kopamıyor onlara ses çıkayamıyor "acıtıyor ama seviyor" gibi düşünüyorlar diyor. Ciddi anlamda sıkıntı bi durum.

Adam kendini tatmin edecek diye savunmasız bi çocuğa bunları yapamaz. Annesi ve babası olarak onu korumakla yükümlüsünüz. Ona bir şey olursa en büyük suç sizin. Söz konusu olan çocuğunuz! Kim küserse küssün yavrunuzdan önemli mi?

ben olsam büyük bi kavga çıkarmıştım. neden sustuğunuza anlam veremedim.

Back
X