İçim acıyor ona birşey olunca :(

Ay bu adam ney vampirmi diş geciriyor yazik kuzum benim normal bir insan böyle yapmaz ruh sağliği yerinde değil belli yazik ama sessiz kalmayin.

aile bakanlığına şikayet edilesi bir kayınpeder, üzülür diye sesini çıkarmayan bir anne.
yazık yavruya. evi başlarına geçiririm ne demek ısırmak!

Nıye aynı evde yasıyosunuz? Kım olursa olsun ısırmak ne demek ya bebek ısırılır mı ? Allah akıl fıkır versın.

valla bende yeğenlerimi abana abana öper ufak ufak ısırırım ama tabi diş izi çıkaracak kadar değil. hele hele çaydanlıkla yakmak nedir yahu. ciddi bir sıkıntısı var belli.bundan sonra eşinizi ısıra ısıra sevin. napıyorsun derse atadan böyle gördük dersin. belki mesajı alır. almazsa da diş göstermenin vakti gelmiş demektir. konuşun kayınpederiniz ile. parkta diş izini gördü polis bir ton soru sordu yapmayın böyle diyin en olmadı. bu tarz adamalar polis filan dedin mi 3,5 atarlar...

Nerden başlasam bilmiyorum. Herkesin evladı değerlidir elbet. En ilgisiz olan anne bile evladına birşey olsun istemez canı yansa onunda canı yanar.
Benim derdim şu ki kayın babam oğlumun sürekli canını acıtıyor.
Bahanesi de ben böyle seviyorum oluyor. Önceden sert öperdi yavrumun cildi de hassas beyaz tenli bir de yanakları hep pütür pütür oluyordu. Bıyıkları var bir de batıyor doğal olarak. Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!) Evet evet yanlış okumadınız tam da alnını ... Güzel laftan anlamıyor adam. Yapma dedesi , acır dedesi nafile. Eşimde görüyor oralı olmuyor pek. Ama çocuğum düşse bir yerini acıtsa hemen beni suçlar tutmadın diye. Babası bile bile acıtıyor canını. O daha minicik ya içimden bir parça kopuyor böyle canı acıyınca :KK43: Aynı evde yaşıyoruz onlara mesafe koymam da imkansız. Bir keresinde de çaydanlık sıcak elleme diye anlatmak için elini değdirmiş fazla tutunca eli yanmıştı kuzumun . Evet arkadaşlar derdim bu Ve çözüm şart oldu bir dur demeliyim biliyorum ama nasıl ? Kayın validem demişti bir keresinde çoçuğun canını acıtmadan sev diye 1 hafta tirip attı.
Ha bir de şu yönü var gezdirir oğlumu parklara götürür ilgilidir çocukları sever ama işte canını acıtıyor. Ben önce dedim sevgiden yapıyor canını yakmıyordur . Ama bugün oğlumun kafasında diş izlerini görünce anladım ki ruhsal bir problemi var bu adamın.
Uzun oldu kusura bakmayın
Ne yapayım ben eşimle mi konuşayım yoksa babasına direk tepki mi koyayım
Değerli yorumlarınız için şimdiden sağolun
Bende isirarak severim arada ama oyle dis gecirecek kadar olmadik yerlerini isiracak kadar degil :))
Sakinan goze cop batarmis bunuda unutmayin.

Tepki koyun yoksa devam eder birakin trip atsin boyle cocuk sevilir mi. Sevmesin birak boyle sevecekse sevgisi batsin. Evide acilen ayir cocuk icin.

Bence KP niz Sadis ruhlu olabilir. Karşısındakinin canını acıtarak sevmesinden hoşlanan insanlar var çünkü

Bu nedir ya Allahın belası pis sapık. Kocası da hala o evde yaşatmaya devam edip doşarıda da ben adamım mi diyormuş tüüü onun adamlığına

Kocası pisliğin teki zaten. Ne beklenir ki? Ailecek sapık olduklarını düşünüyorum. O abla da o evde durmaya devam ettiği ve buna müsaade ettiği için suçlu. Koca meraklısı ölüp bitiyor pis kocası için. 6 çocuğu falan var. Çocuk yapıyor kadın anca.

Kocası pisliğin teki zaten. Ne beklenir ki? Ailecek sapık olduklarını düşünüyorum. O abla da o evde durmaya devam ettiği ve buna müsaade ettiği için suçlu. Koca meraklısı ölüp bitiyor pis kocası için. 6 çocuğu falan var. Çocuk yapıyor kadın anca.
Aman Allahım o-O

O yavrulara yazık günah, iyi ki ölüm var iyi ki cennet ve cehennem var. Allah oslah etsin hepsini

Nerden başlasam bilmiyorum. Herkesin evladı değerlidir elbet. En ilgisiz olan anne bile evladına birşey olsun istemez canı yansa onunda canı yanar.
Bahanesi de ben böyle seviyorum oluyor. Önceden sert öperdi yavrumun cildi de hassas beyaz tenli bir de yanakları hep pütür pütür oluyordu. Bıyıkları var bir de batıyor doğal olarak. Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!) Evet evet yanlış okumadınız tam da alnını ... Güzel laftan anlamıyor adam. Yapma dedesi , acır dedesi nafile. Eşimde görüyor oralı olmuyor pek. Ama çocuğum düşse bir yerini acıtsa hemen beni suçlar tutmadın diye. Babası bile bile acıtıyor canını. O daha minicik ya içimden bir parça kopuyor böyle canı acıyınca :KK43: Aynı evde yaşıyoruz onlara mesafe koymam da imkansız. Bir keresinde de çaydanlık sıcak elleme diye anlatmak için elini değdirmiş fazla tutunca eli yanmıştı kuzumun . Evet arkadaşlar derdim bu Ve çözüm şart oldu bir dur demeliyim biliyorum ama nasıl ? Kayın validem demişti bir keresinde çoçuğun canını acıtmadan sev diye 1 hafta tirip attı.
Ha bir de şu yönü var gezdirir oğlumu parklara götürür ilgilidir çocukları sever ama işte canını acıtıyor. Ben önce dedim sevgiden yapıyor canını yakmıyordur . Ama bugün oğlumun kafasında diş izlerini görünce anladım ki ruhsal bir problemi var bu adamın.

ayrı eve çıkın
çocuk kendini koruyamıyor bari siz koruyun
ayrı eve çıkamıyosanız da eşinizle konuşun babasına tepki göstersin
onun sesi çıkmıyosa sizinki çıksın

Çocuklar günahtır ya kendilerini koruyamaz şefkat edilmeli böyle sevmek oynamak mı olur çok saçma acımasızca eşinizle konuşun biraz tavır koysun insan evladına kıyamaz çok şükür benim eşim kızımın eline oyuncak verdiğimde bile dikkat et hizli sallar kafasına vurur acıtır kendini tırnaklarını kes kendini ciziyor çok pimpirikli hassas üstelik kayınpederim her gördüğünde bütün torunlarını alnından öper. Bu birazda karakter merhamet meselesi kusura bakmayın ama sizi dinlemez düşüncesiz biraz eşiniz konuşsun yada gördüğü zaman tepki versin yada imkanınız varsa ayrı eve çıkın ev üstüne ev olmaz

Çocuğunuz sırf bu dengesizlikler yüzünden yıllar sonra psikologa gitme ihtiyacı duyacak olabilir. Tavrınızı net koyun. O çocuk size emanet.

Bakın yaşınız kaç bilmiyorum ama istersen sen onu bi isir bakalım tepkisi ne oacak seviyorum detyip temiz de bi sopa çekilecek yaptırma annesin sen suratını as kocanı da uyar sen yapmazsan ben yapacağım de korkut

Belli ki pısırık kaliosunuz o evde. Esiniz sizi dinlemicek belli ki. Caresiz susuyosun. Bari alttan alta plan kur. O evden taşının. Ya da o gargamelle yalniz kalmasina izin verme. Cocugu uyar dedene cok yanasma canini acitir de. Cocuk kendi uzak dursun. Ben de cocuklari simartmayi sevmem ama alın ısırma da normal gelmedi hani.. Sorunlu bi mahluga benzio.

Ben o dedeye guvenmem oglunu onla yalniz birakma psrak goturuyo.filan yazmissin madem boyle yapio niye yalniz birakiosun neler var agzinla diosun normal bi insan hic isirirmi ya tobe inan suan sinirden cokdirdim cocugun konusuyormu peki? Konusuyorsa dedesi ona neler yapio bi konus ondan kaciomu yaa gece gece sinirlerim tepeme.cikti

Napiyosun baba yaa boyle cocukmu sevilir Yapma Allah askina bu ne yaa... Derdim insansa anlar zaten. Isirmak nedir yaa seviyosa adam gibi sevsin. Ben kizimi hirpaliyarak sevenlere bile tepkimi koyuyorum kimse kizimdan degerli degil

Ay okudum okudum sinir oldum. Bendede bmyle bir teyzemin kızı var ısırma manyağı. dah şimdiden uyarıyorum. Sıkıştırmak ısırmak yok diye. Hasta ruhlu insanları doldurup bir odaya bombalamak lazım. Bende korkuyorum. Kalbinide kırmak istemiyorum nasıl söyliceğim diye. Aynı şeyi yaşasam ağlatsa kıyameti koparırdım heralde. Onlar size birşey olduğunda tepki gösteriyorsa sizinde buna hakkınız var demektir. Tepkinizi gösterin. Kaynananıza söyleyin çocuğu ısırdığını. Anne kalbini kırmak istemiyorum ama bende anneyim ağlayınca içim acıyor bende üzülüyorum ağlıyorum diyin. Belki o konuşur. Ayy nerde deli kaynana kayınpeder burda bu akşam. Yok bacağını ısıran kaynanana, yok alnını ısıran kayınpeder. Bunları ilaçlatmak lazım. Sanki kuduz ayı tövbe yarabbi.

Back
X