İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumda böyle konuların bu kadar normalmiş gibi anlatıldığını okuyunca ben de şaşakalıyorum.
Çok üzüldüğümü dile getirince de bazıları saldırıya geçiyor.

Sevgili konu sahibi,
Hayat çok değerli ama çok kısa. Birkaç kişiyle beraber ol, birkaç şişe alkol tüket, sonra ömür bitti gitti. Bu kısa eğlencenin (!) ardından başlasın ebedi hayat ve hesap. DEĞMEZ. İnanın DEĞMEZ. Bu küçük zevkler, insanın kendini bile isteye ateşe atmasına değmez.

Herkesin hoşuna gider arzuladığı kişiyle bunları yaşamak. İyi de peki sonrası? Siz şimdi çok mu mutlusunuz? Bir yanlış size nasıl geri dönüyor görüyorsunuz. Şu çok açık ki insanlara koyulan sınırlar ve yasaklar bir engelleme ya da yoksun bırakmadan ziyade, aslında insanları korumaya yarıyor. Bu yüzden ömür sermayemizi doğru şekilde kullanıp sonsuz alemde her istediğimize kavuşmak daha akıllıca olmaz mı?

Vakti zamanında deli gibi, kara sevdaya düşmüş gibi aşık olduğum biri vardı. Sarılmayı, öpmeyi arzulardım ama gerçekte ise elini tutmaya bile yeltenmezdim. Ve bu beni hem toplumsal hayatta hem manen güçlü kıldı.

Lütfen yorumlarımı kızarak değil, dostça algılayın. O adamı da bence silin gitsin
Herkesin inanci kendini. Kimi bu dunyalik yasar kimisi otekj dunya icin. Kimi zevk aldim deyip gecer kimide omrunu karartir

Bu erkekleri tanidikca kadinlarda lez olmaya itiliyo zaten: ))))

Dunyaca unlu guzel manken oyuncularin cogu lez oldular.
Bir tanesi erkekler tek bir sey istiyorlar dedi.
Cogu biriyle sevgili olup aci cekiyor bir daha bakmiyorlar.
Bana gore ters ama vaziyet bu demek ki erkek cinsi insani bu hale getirebiliyor.

Dunyaca unlu guzel manken oyuncularin cogu lez oldular.
Bir tanesi erkekler tek bir sey istiyorlar dedi.
Cogu biriyle sevgili olup aci cekiyor bir daha bakmiyorlar.
Bana gore ters ama vaziyet bu demek ki erkek cinsi insani bu hale getirebiliyor.
Yabancilar boyle olduysa asil ulkemizdeki erkekler yuzunden coktan olmasi gerekiyo kizlarin:))

Ben de tam senin konuna bakıyordum şu an. Tuttum kendimi en son bir şey yazmadım neyse zaten belli olur bugün yarın, bitmiş kabul etmek lazım, şans yüzümüze gülmüyor işte ben senin önceki konularını da hatırlıyorum. Sen napıyorsun başa çıkmak için? Ben hissizim şu an öyle bir boşluk.

Aynıyım işte sen gibi ..
Hissiz değilim de öyle görünmek için zorluyorum kendimi ..
Tek bildiğim bütün bu okuzlukleri haketmedigim.
Ha bir şeyi değiştirmiyor ama orası ayrı;)

Her şeyi açıklığıyla anlatacağım bana bir fikir verin lütfen. Çünkü stres/anksiyete içerisindeyim ve sabredemiyorum.

1 ay önce biriyle tanıştım, malum bir app var. Neyse biz görüşmeye başladık ve deli oluyordu peşimde yani "Seni kendime aşık edicem" deyip duruyordu en son benimle çıkmak istedi işte kız arkadaş-erkek arkadaş mevzusu. Ben daha evet demedim, demeyi düşünüyordum açıkçası. Aramızda 1 saatlik yol var, o geliyordu buraya hep arabayla. En son ben gittim cumartesi günü yanına, monopoli oynamadık tabii. Birlikte olduk, ki 1 aydan sonra ben makul olduğunu düşündüm. Bu kaba saba şakalar yapmaya başladı. İşte ne biliyim aa pis misin, otizm bulaştırdın gibi. Hani birlikte olduk diye her istediğini yapabilecek misin yani? Sonra diyor ki şakalaşıyorum ben neden alınıyorsun çok alıngansın. En son işte "Senden sıkıldım hadi git" tarzı bir şaka yaptı benim içim acıdı açıkçası. Şaka da olsa acıttı yani. Zaten sabah kalktıktan sonra oyun falan oynamaya başladı ama ne romantizm :KK43: Bir de diyor ki sen sıkılabilirsin beni böyle oyun oynarken izlemekten. Ne güzel de fark ettin onu sen ya. Ben de artık dayanamadım surat astım, beni istasyona bırak dedim (arabasız gitmem mümkün değil) o da soruyor işte "Öyle sessiz mi oturacaksın konuşmayacak mısın, bir sorun mu var"
"Yok bir şey" dedim geçtim yüzüne bakmadım, umarım yakında omzun iyi olur(omzu çok acıyordu), teşekkürler bıraktığın için bye dedim

8 saat sonra işte yazdım "Bugün kendimi çok kötü hissettim" dedim
"Neden" dedi
"Çünkü daha bir gün önce beni görmek için arkadaşlarını ektin, 1 saat fazla görebilmek için başka bir şehre arabayla geldin, pazar günü dönüş saatin önemli mi değil mi diye soruyordun bugün sabah sıkıldım git diyorsun, garip şakalar yapıyorsun."
"Anladım, duyduğuma üzüldüm" dedi

Özür dilerim şu yüzden öyleydim, böyleydim gibi bir açıklama da yok!?
En son yazdım neyse artık direkt olarak söyle çok üzgün/konuşkan durmuyorsun dedim

Hala yazmadı bir şey. Zaten geç yazıyor 1-2 saatte bir ve arada bir iki kez online olduğunu gördüm ama açmadı mesajımı. Mesela 1 saat önce online olmuş ama açmamış mesajımı.

Şimdi beni kullandı bilmem ne ayaklarına girmeyeceğim ikimiz de yetişkin insanlarız ve rızamız var ancak hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ve inanasım gelmiyor yani gerçekten gözlerinin içi parlıyordu bana bakarken öyle şeker, öyle tatlıydı tavırları. Ya sadece sex için olabilir mi yani tüm bu oyunculuk, yani bu oyunculuk da değil sosyopatlık olur kimse böyle mutlu rolü yapamaz ya.

Napmam lazım şimdi cevabını bekliyorum ama sinirlerim gergin zaten geç yazıyor, aylardır ağzıma sigara koymadım şimdi içiyorum asabiyetten
.Ya evli yada uzulerek soyluyorum ki seni kullandi.Birde her sakanin altinda bir gercek yatar aklinda bulunsun .

Birde her sakanin altinda bir gercek yatar aklinda bulunsun .

Nasil yani burdaki gercek nedir mesela:

a) Otizm bulasici bir hastalik ama yillardir Amariga ve ilac sirketleri insanlari kandiriyor?
b) Konu sahibesi yillardir otizmli ama kendisi bilmiyor?
:bicak:

Soyle dangalakca saka!nin gercekten kabul edilebilir veya yumusatilabilir bir yani yok bence.

Son düzenleme:
Seks icin birlikte olmussunuz bitmis.ask yok ki romantizm olsun.
Senin icinde problem yok salla gitsin
Sen engelle heryerden.
Bu app lerde zamaninin 80binleri mirci zurnasi olmus.galiba

Nasil yani burdaki gercek nedir mesela:

a) Otizm bulasici bir hastalik ama yillardir Amariga ve ilac sirketleri insanlari kandiriyor?
b) Konu sahibesi yillardir otizmli ama kendisi bilmiyor?
:bicak:

Soyle bir saka!nin gercekten kabul edilebilir veya yumusatilabilir bir yani yok bence.

Hastalikli insan muamelesi yapmis ve oyle de dusunuyor belki kizin onceki hayatini bilmediginden cinsel hastalik gecebilecegini dusundu dengesiz ve kisiliksiz oldugundan direk soyleyemedi de bu sekilde soyledi.
Alttaki gercek bu bence..

Adamı ihya etmişsin aferin . Ben bizim milleti anlamıyorum hep tersten gidiyor önce tanıyın sonra yatın ama yok bizimkiler önce yat sonra tanı adam hevesini almış ufaktan yol veriyor bunu anlamıcak ne var

Hepinizin dediklerini okudum ama konuyu güncellemem gerekirse bir kişilik bozukluğu varmış bu şahsın. Kişilik bozuklukları da iyileşebilen şeyler değil depresyon, anksiyete gibi. Yani ya bu deveyi böyle güdersin ya bu diyardan gidersin tarzı şeyler. Kafam çok karışık şu anda ve üzgünüm. Kendim de psikoloji mezunuyum diğer bir psikolog arkadaşımla konuştuk uzun uzun, bu tip kişilerin ilişkilerinden evliliklerinden falan da bilmiyorum ben bu adamı idare edemeyebilirim diye düşünüyorum, yorar çünkü ve ömür boyu iyileşmeyecek, kontrol altında tutmayı öğrenebilir ancak. Şimdilik konumun kapanmasını rica ediyorum, kendisiyle bu konuyu konuştuktan sonra sizden fikir isteyeceğim yine. Teşekkür ederim yorumlar için. Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X