• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim Acıyor...

ciddi anlamda tavrını koymalısın senınde vazgecebılecegını gormesı gerek. kaybetme korkusu oluşuyorsa zaten senı sevıyordur ve duzeltmeye calısacaktır. onun dışında ınternet ıcın kısıtlama koymak saçma olur yapan ınsan her türlü yapar. ona vazgecılmez olmadığını hıssetir tek yapabılcegın bu...

canım sen adam gibi kullansanda çoğu kişi adam gibi kullanmıyo ki. sapıklık olsun diye neler yapıyolar neler önüne gelene mesaj yazıyolar kız erkek hiç farketmiyo

bak sımdı kullanmasını bıldıkten sonadan kastım zaten buydu... mesaj mı atıo tanımadıgın yok ole bı sı ayarlardan ozellestıreceksın herseyını arkadaslarımdan baska kımse bana msj atamaz... kendıne uyarlayacaksın fabebooku... herkese acık profıl yaparsan yazarlar sapıkca mesajları ve hakedıorsn anlamına gelır bu da :)))

onu unutamamış ama bu seni sevmediği anlamına gelmez, facebook olmasaydı onu çok sev ve unutmasını bekle derdim,zamanla nasıl olsa unuturdu, kısa süren ilişkilerde ya da platonik aşklarda bu durum oluyor, yaşanmamışlıklar yüzünden,uzun ilişkiler takıntı halini almıyor genelde iki taraf da birbirini tüketmiş oluyor,, ama facebook hesabım yok o durumda ne yapabilirsin bilmiyorum, onun şifresini öğren ve şifresini ve mail adresini değiştirip deactive et derim ama başka hesapla açıp gene bakar,,en iyisi ona" seni sevdiğini" anlamasını sağla, uzak dur, biraz ara verin, seni biraz özlesin, senin yokluğunu yaşasın, kıymetini anlasın, uzak durduğunuz sürece aklında olan sen olursun, kötü ihtimalle senin yokluğundan şikayetçi olmaz, bu durumda devam etmenin bir anlamı yok,
yani bence biraz uzak kalın

ıvır zıvır bi site ne gerk var anlamıyorum her gün okulda orda burda gördüğün arkadaşlar işte
zaten bi çoğuyla iletişim halindesin face de görünce fotoların altına yorum yazınca ne oluyo sanki
youtube yerine face kapanmalı bence
amacının çok dışında sçma bi site
gerçekten çocukluk arkadaşlarını bulmak için mi giriyorlar acaba çok merak ediyorum (sözüm meclisten dışarı )
ben olsam kesinlikle ayrılırdım öyle yada böyle eski sevgilisinin adını yazıp bakmış demi tamamdır bu onu merak ettiği anlamına gelir
büyük konuşma senn başına gelse ne yaprdın diyosun belki benm başımada geldi eski sevgilisi sevgilimin facesin bişeyler yazmış yolladı hiç suçu olmadığı halde ben ayrılmıştım kaç gün süründü garibim sırf siteye üyeliğine kızıp ayrıldım düşün artık sonra barıştık hesabıda kapattı zaten
hiç sevmem böyle muhabetleri

Son düzenleme:
ıvır zıvır bi site ne gerk var anlamıyorum her gün okulda orda burda gördüğün arkadaşlar işte
zaten bi çoğuyla iletişim halindesin face de görünce fotoların altına yorum yazınca ne oluyo sanki
youtube yerine face kapanmalı bence
amacının çok dışında sçma bi site
gerçekten çocukluk arkadaşlarını bulmak için mi giriyorlar acaba çok merak ediyorum (sözüm meclisten dışarı )
ben olsam kesinlikle ayrılırdım öyle yada böyle eski sevgilisinin adını yazıp bakmış demi tamamdır bu onu merak ettiği anlamına gelir
büyük konuşma senn başına gelse ne yaprdın diyosun belki benm başımada geldi eski sevgilisi sevgilimin facesin bişeyler yazmış yolladı hiç suçu olmadığı halde ben ayrılmıştım kaç gün süründü garibim sırf siteye üyeliğine kızıp ayrıldım düşün artık sonra barıştık hesabıda kapattı zaten
hiç sevmem böyle muhabetleri

aynen öyle. 2 gündür içimin acısı geçmedi. küsmedim konuşuyorum ama bende hiçbirşey eskisi gibi değil. olmaz da.

canım benim, bestecim biraz empati kurdum ve ben olsam ben de kıskançlıktan delirirdim dedim. ama ben yapım gereği kıskanç bir insanım, akrep burcuyum ve sevdiklerimi hep gözümden bile sakınır ve kıskanırım.

amaaaaa...

işin aslına gelecek olursak, yani mantıklı bi şekilde düşünmek gerekirse senin durumunda kıskanılacak bir şey yok.. inan bana yok.. çünkü sevgilin seni seviyor ve senin yanında..
bence boşa büyütüp de huzurunuzu boş yere bozma.
geçmişteki yaşanmışlıklar geçmişte kaldı..
o aptal site öyle saçma salak bi siteki insan sıkıntıdan en alakasız kişilerin profilini dahi saatlerce inceleyebilir.
nefret konusuna gelince nefret bir duygudur haklısın ama kötü bir duygudur. ben çok yakın bir dostumdan darbe yedim ve şu anda ondan nefret ediyorum. ayrıca facebook hesabım yok ama emin ol facebookum olsa arada bir onun sayfasına bakardım..
ben gaddar bir insan değilim ama onun hatasının bedelini ödediğini görmek isterdim.. şöyle bir örnek vereyim,, o arkadaşımla asla barışmam ama sonuçta ne yapıp ettiğini merak etmem de doğal bir şey.. sevgilinki de öyle.. yaşanmış bitmiş ve geçmişte kalmış. artık o yok SEN VARSIN!!! bunu aklından çıkarma...
insanları hayatımızdan çıkarırız, ama geçmişimizden değil..
bunu asla unutma ve artık lütfen canını sıkma..

canım benim, bestecim biraz empati kurdum ve ben olsam ben de kıskançlıktan delirirdim dedim. ama ben yapım gereği kıskanç bir insanım, akrep burcuyum ve sevdiklerimi hep gözümden bile sakınır ve kıskanırım.

amaaaaa...

işin aslına gelecek olursak, yani mantıklı bi şekilde düşünmek gerekirse senin durumunda kıskanılacak bir şey yok.. inan bana yok.. çünkü sevgilin seni seviyor ve senin yanında..
bence boşa büyütüp de huzurunuzu boş yere bozma.
geçmişteki yaşanmışlıklar geçmişte kaldı..
o aptal site öyle saçma salak bi siteki insan sıkıntıdan en alakasız kişilerin profilini dahi saatlerce inceleyebilir.
nefret konusuna gelince nefret bir duygudur haklısın ama kötü bir duygudur. ben çok yakın bir dostumdan darbe yedim ve şu anda ondan nefret ediyorum. ayrıca facebook hesabım yok ama emin ol facebookum olsa arada bir onun sayfasına bakardım..
ben gaddar bir insan değilim ama onun hatasının bedelini ödediğini görmek isterdim.. şöyle bir örnek vereyim,, o arkadaşımla asla barışmam ama sonuçta ne yapıp ettiğini merak etmem de doğal bir şey.. sevgilinki de öyle.. yaşanmış bitmiş ve geçmişte kalmış. artık o yok SEN VARSIN!!! bunu aklından çıkarma...
insanları hayatımızdan çıkarırız, ama geçmişimizden değil..
bunu asla unutma ve artık lütfen canını sıkma..

canım çok sağol tavsiyelerin için. gerçekten çok pozitif şeyler yazmışsın. ben de akrep burcuyum bu arada. :)

canım çok sağol tavsiyelerin için. gerçekten çok pozitif şeyler yazmışsın. ben de akrep burcuyum bu arada. :)
işteeee.. :)
sorunun ana nedeni anlaşıldı:52:
burçlardan kaynaklı bu aşırı kıskançlığımız,, bak gerçekten ama:80:
dediğim gibi olumlu düşünmeye çalış,,
senin olumsuz ruh halin onu da etkileyip boş yere aranız bozulmasın..
inan bana büyütülcek bişe yok:34:

işteeee.. :)
sorunun ana nedeni anlaşıldı:52:
burçlardan kaynaklı bu aşırı kıskançlığımız,, bak gerçekten ama:80:
dediğim gibi olumlu düşünmeye çalış,,
senin olumsuz ruh halin onu da etkileyip boş yere aranız bozulmasın..
inan bana büyütülcek bişe yok:34:

canım artık eskisi gibi aşırı kıskanç da değilim ki. :):) eskiden görseydin beni. artık light oldum. yaşın getirdiği birşey sanırım. 24 yaşına geldim :) ama dediğin gibi pozitif olmaya çalışıcam..

Back
X