Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen getirmissin tabi kaldirmissin biyerleriniKendi kendimi yer oldum bu duruma ben mi getirdim diye
Bi daha söylemicem diye çok söz verdi ama söyledikleri çok kırıcıOnun sana saygisi yoksa senin kendine saygin olsun buna izin verme canim kimse seninle boyle konuşamaz.
Aglayinca düzelir diye değil benim yapim bu .kizdigimda sinirden üzüntüden tutamam ağlarım hemen elimde değil buEgri oturup dogru konusalim. Yorumlari okumadim bu arada..Neden aglayip zayif gosteriyosunuz.Aglayinca duzelecegini mi sanuyosunuz.ustelik uslubu da hic hos degil..haksizsiniz kendinzden bu kadar taviz verdiginiz icin.Sayenizde kendini hint kumasi sanan bir erkek daha cikardiniz ortaya..neyse aglamaya sizlamaya devam..hayirlisi
Neden peki elimde telefon bekliyorumBu tip adamlardan jet hızıyla kaciniz
Doğru söylüyorsunKufur eden erkekle olmaz. Ne saygi var ne edep. Yol ver
Döner duzelicem der yine yapar kızınca uzatma der beni öyle bi sindirmis ki bi bakıyorum haklı ken haksizimSen değerli bir insansın her insan gibi, düşürme kendini o hadsiZi düşünerek. Hırdavata bak afra tafra yapıyor bir dw çok sinirlendim çocuğa. 2 yılına çok üzülüyorsan da bekle döner bu zaten kesin. Ama sonra yine gider iyisi mi kendi yolunu çiz bence.
Evet gittim bi ihtimal pişmandir hatasını biliyodur diye ama söylediği şey günümü s.tin video çektim Özür diledim ne uzatıyon böyle yaparsan beni kaybedersin oldu
Döner duzelicem der yine yapar kızınca uzatma der beni öyle bi sindirmis ki bi bakıyorum haklı ken haksizim